WORKSHOP FLACĂRA VIOLET

INIȚIERE ȘI PRACTICĂ MERKABA
ACTIVĂRI ȘI INIȚIERI SPECIALE
CRISTALOTERAPIA

“Place the Violet Flame through your heart and then let go and know who you are”

“I AM the Violet Flame
In action in me now.
I AM the Violet Flame
To GOD’s light alone I bow.
I AM the Violet Flame
In mighty cosmic power.
I AM the light of GOD
Shining every hour.
I AM the Violet Flame
Blazing like a sun.
I AM GOD’s sacred power
Freeing every one”

Flacăra Violet este un întreg proces de transmutare și transformare a energiei negative, înapoi în cea mai pură energie divină. Flacăra Violet este un dar din inima Creatorului. Scopul Divin al acestui dar este de a ajuta omenirea să transmute în lumină energiile, sentimentele, gândurile, faptele negative create de noi conștient sau inconștient.
Acest minunat DAR, ajută la creșterea nivelului conștiinței, ridicarea vibrației personale, accelerarea evoluției spirituale, vindecare, protecție și eliberarea karmei.

Flacăra Violet purifică aura, transmută emoțiile și sentimentele negative, crește imunitatea organismului, purifică mintea și ne conectează la Iubirea Necondiționată și Compasiunea Infinită.

Acest Foc Viu are calitatea de a transforma și transmuta în Lumina Pură, tot ceea ce există în planul fizic și nu reflectă iubirea, armonia și puritatea.

Am fost întrebat ce au în plus ințierile focului violet față de activarea prin inițierile shamballa.
Pe parcursul cursului Shamballa ați fost conectați și împuterniciți să activați și să folosiți frecvența multidimensională a flăcării violet în scopul creșterii vibrației personale, pentru purificare și vindecare.

În inițierea specială Flacara Violet, în afara acestor împuterniciri shamballa, veți ajunge să activați corpul sacru Sakara! Doar o persoană care are activat acest corp sacru va putea lucra cu frecvența focului violet la adevărata lui putere și va avea capacitatea de a transmite mai departe această împuternicire!
Veți fi inițiați nu doar în frecvența multidimensională a flăcării violet, ci chiar mai mult, într-o frecvență specială a Focului Viu!


Cost: 300 lei
Înscrierile se fac pe adresa:
info@desavarsirespirituala.ro

COMMENTS