VINDECARE SPIRITUALA ALPHA

Dincolo de orice ai visat că vei atinge vreodată!

“Clasă în formare! Înscrieri pe adresa info@desavarsirespirituala.ro”

Feedback la Vindecarea Spirituală Alpha:

“..m-am conectat la VSA (Vindecarea Spirituală Alpha) și m-am simțit mult mai profund și puternic… apoi mi-au venit flash-uri din tot trecutul meu …și probabil a fost o curățare, o eliberare și o vindecare profundă… mi-am adus aminte imagini și fapte pe care dacă mă puneai înainte să mi le aduc aminte nu puteam..”

“pacientul a adormit în 5 min…, am lăsat -o și după terapie mi-a zis că a simțit la cap o căldură și relaxare. ..”

“în terapie persoana s-a văzut într-o cameră albă…cu ființe de lumină în jurul ei …și un aspirator (gen ventilator dar invers) de foc galben la picioare și a văzut mai întâi energie negativă care era absorbită, apoi flash-uri de imagini și momente din viață care erau absorbite acolo. Și la sfârșit unul dintre ființele de lumină a tdeconectat-o de la aspiratorul de foc…”

“Transmisia a fost extrem de clară, și puternică. Lumină alb aurie. Lucrul în grup fantastic – în sensul diversității ecourilor unite sub aceeași vibrație. Forța de centrare și creștere – în sensul iubirii cosmice și a conștientizării celei mai înalte; al unei expansiuni astrale. După amiaza de ieri și azi au servit la armonizare cu noua vibrație – dă un dynamos special, dar și mai mare sensibilitate”.

“Vindecarea spirituală alpha a fost o experiență spirituală înălțătoare”

“Aseara am făcut o ședință de terapie cu Ana (sora mea) și am rugat-o să îmi spună cum a fost: ” Am participat la o ședință de terapie transformatoare. După relaxare am închis ochii și m-am văzut călătorind cu o barcă pe mare care mă adusese pe un țărm verde, unde am întâlnit o ființă care îmi  spusese că voi elibera niște suflete de copii captive. Am trecut prin pământ și s-a deschis un spațiu din care plecau foarte multe luminițe spre cer, erau toate fericite, simțeam o eliberare puternică. A durat mult până tot spațiul respectiv se eliberase. Apoi s-a umplut spațiul de apă și apa s-a umplut de viețuitoare, a apărut pământ și iarba verde pe pământ. Apoi am realizat că de fapt era corpul meu, partea stângă a abdomenului. După ce s-a terminat terapia am simțit o durere ușoară în zona respectivă și o senzație de încordare a mușchilor a coborât pe piciorul stâng, a intrat în pământ și a reapărut pe piciorul drept cu o intensitate mult mai mică”. Din feedback-ul primit ieri aș mai menționa în plus că zicea de o energie/lumină blândă.”

“Pe mine m-a impresionat în cursul vindecarea spirituala Alpha nivelul energiei simțite de mine. Parcă eram un borcan care se umplea continuu de energie pozitivă, vindecătoare, mă relaxam și mă umpleam de liniște. Când am lucrat în echipe, și am fost în rol de terapeut, palmele mele ardeau de energie și parcă simțeam ce să fac, ceea ce nu am simțit niciodată până acum. Totul curgea natural. Cand am fost în rol de “pacient”, după tratament, am simțit vindecare în zonele corpului pe care înainte de curs le simțeam cele mai slăbite. “

“Eu, subsemnata Elena B., cu încărcătura mea de rigoare și, punctual, hernie de disc operată în 2007 precum și discopatie pentru alte segmente, desigur. Așa că am avut bucuria de a beneficia de această nouă cale minunată de vindecare și de a pleca de la sală, cu un mers mai sigur și mai puțin dureros, pentru membrul inferior stâng. Am înțeles că energia va continua să lucreze și astăzi, marți, scriu cum că sunt bine; mai am o ușoară contractură pe coapsa stângă dar am învățat că energia continuă să lucreze. Am învățat și să lucrez cu Energia Vindecatoare Alpha, pentru mine și pentru ceilalți.
Împărtășesc răspunsul primului meu pacient la întrebarea: “- Ce ai simțit?”…”- Tu ai plutit vreodată?!”.                          Știu că pot fi un bun canal pentru că știu cine a fost Maestrul facilitator, cel care a transmis învățătura pe care a primit-o. Un om atât de modest, căruia îi mulțumesc, din suflet.
Pentru mine, George Mandache este omul care îmi transmite liniște și echilibru. Acea Liniște pe care mi-o doresc!”

“Vineri, am facut terapie distala – Reiki si Vindecare Spirituala Alpha pentru o femeie de 76 de ani cu ischemie vertebro-bazilara, iar diagnostic secundar sindrom vestibulo cerebelos in remisie…….….. Fiica ei imi spunea sambata: “Mamica se simte mai bine, nu are dureri, cand am intrebat-o ce a simtit, mi-a spus ca a adormit. Eu am pregatit-o, am asezat-o pe pat si am iesit ca sa nu-i distrag atentia. Poate e doar gandul, dar din cealalta camera am simtit o energie pozitiva, am avut chiar emotii, ca si cum insusi Dumnezeu ne-ar fi vizitat. Iti multumesc din suflet. Aaaaa, dupa terapie, era foarte imbujorata la fata…… De la Georgeta, duminica: Buna seara, Mamica a fost mult mai bine astazi, a mers de mana cu mine, apoi i-am cumparat baston, face progrese. Multumesc mult de tot…..”

“Acum 10 minute am lucrat cu VSA pe Mihaela, care zicea ca-i la birou si parca are intepenit tot corpul. Iata ce zice dupa vreo 15 minute: …nu stiu ce mi-ai facut dar simteam cum intra caldura in zona ovarelor si apoi se dispersa….e increedibil.”

“Lucrul cu energia si vibratia alpha este minunat.  Da rezultate instant. Este o adevarata revelatie pozitiva pentru mine si clientii mei. Fii binecuvantat!”

Înscriere pe adresa info@desavarsirespirituala.ro

sau folosind formularul de mai jos