Un vis frumos

Un vis frumos

Un vis care poate deveni realitate

Inchideti ochii, iar apoi deschideti ochii si priviti in jur de la nivelul inimii!

Ceea ce vedeti este dragostea care vine din copaci, dragostea care vine din cer, dragostea care vine din Lumina. Percepeti dragostea care emana din tot ceea ce va inconjoara. Percepeti direct dragostea ce emana de pretutindeni, inclusiv cea care provine din voi si din alte fiinte umane.

Folosindu-va imaginatia si deschizandu-va ochii in fata noilor perceptii, va veti putea vedea pe voi traind o noua viata.

Imaginati-va ca aveti permisiunea sa fiti fericiti si sa va bucurati cu adevarat de viata.

Viata voastra este libera de orice conflict cu sine si cu ceilalti.Imaginati-va ca traiti fara frica de a va exprima visele. Sunteti liberi sa va transformati viata in felul in care doriti.

Imaginati-va ca traiti fara sa-i judecati pe ceilalti. Va respectati pe voi si pe cei din jur, si ei va respecta la randul lor.

Imaginati-va ca va iubiti asa cum sunteti. Sunteti constienti ca sunteti perfecti asa cum sunteti.

Imaginati-va aceste lucruri pentru ca ele sunt perfect posibile! Puteti trai visul raiului in starea de gratie.

Haideti sa traim impreuna un vis frumos – un vis in care tu vei iubi tot timpul:

In acest vis tu esti in mijlocul unei zile frumoase si insorite de vara. Auzi pasarelele, vantul care adie printre frunzele pomilor, auzi un paraias ce curge in apropiere…Plimbandu-te prin iarba inalta si matasoasa, te indrepti catre raul ce se aude curgand in apropiere.

Pe malul raului sta un batran in meditatie, iar tu observi cum intregul sau corp radiaza o lumina in culorile curcubeului. Iti propui sa nu-l deranjezi, dar el iti simte prezenta si deschide incet ochii. Ochii sai sunt luminosi, plini de iubire si bunatate.

Il intrebi cum de este posibil sa radieze atata iubire si bunatate si daca te poate invata si pe tine ceea ce face el…El iti raspunde ca in urma cu multi ani, a pus aceeasi intrebare invatatorului sau…

Batranul incepe sa-ti povesteasca povestea viestii sale:

Invatatorul meu si-a deschis pieptul si si-a scos inima, apoi a luat o flacara frumoasa din inima sa. In continuare, mi-a deschis pieptul, mi-a luat inima in palma lui, mi-a deschis inima si a pus acea mica flacara in inima mea. Apoi mi-a pus inima inapoi in piept si in curand in inima mea a inceput sa se manifeste o iubire foarte intensa, deoarece flacara care o pusese in inima mea, era chiar iubirea lui…

Flacara a crescut in inima mea si a devenit un foc mare, mare, un foc care nu arde, ci purifica tot ceea ce atinge si transforma in iubire pura. Si acel foc a inceput sa creasca in interiorul meu, si a atins fiecare din celulele corpului meu purificandu-le si transformandu-le in iubire pura. Iar celulele din corpul meu, mi-au transmis si ele la randul lor iubirea lor pentru mine… Am devenit una cu, corpul meu, si iubirea mea a crescut si mai mult… Acel foc a atins fiecare emotie a mea, iar emotiile mele s-au transformat intr-o iubire puternica si intensa… si m-am iubit pe mine insumi complet si neconditionat.

Dar focul continua sa arda si eu simteam nevoia sa-mi impartasesc iubirea. Am decis sa pun cate o farama din iubirea mea in fiecare copac, iar copacii mi-au raspuns si am devenit una cu ei…dar iubirea mea nu s-a oprit aici, ci a crescut si mai mult. Am pus cate o farama din iubirea mea in fiecare floare, in iarba, in pamant, si ele mi-au raspuns si mi-au transmis iubirea lor si am devenit una cu ele. Iar iubirea mea a crescut din ce in ce mai mult, pana a inclus in ea fiecare animal de pe planeta asta. Si animalele au raspuns iubirii mele si am devenit una cu ele. Dar iubirea mea a continuat sa creasca..si sa creasca.

Am pus o farama din iubirea mea in fiecare cristal, in fiecare piatra de pe pamant, in praf, in metale…si ele mi-au raspuns si am devenit una cu pamantul. Apoi am decis sa pun o farama din iubirea mea in apa, in oceane, in rauri, in ploaie, in zapada….si ele mi-au raspuns si am devenit una cu ele. Dar iubirea mea a crescut si mai mult….si mai mult..Am decis sa ofer iubirea mea vantului, aerului..si el mi-a raspuns cu iubirea lui..Am simtit o comuniune din ce in ce mai puternica, cu pamantul, cu vantul, cu oceanele, cu natura…si iubirea mea a continuat sa creasca..

Mi-am indreptat atentia catre cer, catre soare, catre stele, si am pus o farama din iubirea mea in fiecare stea, in luna, in soare…si ele mi-au raspuns. Si am devenit una cu luna, una cu soarele si cu stelele, iar iubirea mea a continuat sa creasca, si sa creasca. Si am pus o farama din iubirea mea in fiecare om…si am devenit una cu intreaga umanitate. Oriunde mergeam, cu oricine ma intalneam, ma vedeam pe mine in ochii lor, deoarece eu sunt o parte a Totului, deoarece IUBESC”.

Dupa care, batranul isi deschise pieptul, isi scoase inima cu flacara cea frumoasa din ea si o pune in inima ta. Si acum acea iubire creste in interiorul tau..Acum tu esti una cu vantul…. cu apa…. cu stelele…. cu toata natura… si cu toate fiintele umane. Simti caldura si Lumina ce emana din flacara inimii tale…. In jurul corpului tau ai o aureola care straluceste in toate culorile curcubeului. Radiezi de stralucirea iubirii si esti fericit.

Cele patru legaminte, don Miguel Ruiz

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul