Activarea Chakrelor Transpersonale și Tehnicile Steaua Sufletului

CONȘTIINȚA CHRISTICĂ
COPACUL SEFIROTIC
CURS REIKI USUI PENTRU ÎNCEPĂTORI

Sâmbătă 15 Septembrie (11.00-14.00)

Activarea Chakrelor Transpersonale și Tehnicile Steaua Sufletului

Steaua Sufletului se găsește la aproximativ 15 cm deasupra capului. Ea este văzută de clarvăzători ca fiind o scânteie strălucitoare care radiază lumina în jurul ei.

Cu cât lucrăm și ne concentrăm mai mult asupra ei, cu atât ea devine mai strălucitoare și mai mare în diametru. Ea este unită cu sufletul, mai întâi printr-un firicel de lumină și mai apoi, cu cât lucrăm mai mult și se realizează uniunea personalității cu sufletul, printr-un “pod curcubeu”, o bandă largă de energie multicoloră ce coboară prin canalul central.

Steaua Sufletului reprezintă un pod între esența impersonală și realitatea personală. Steaua Sufletului lucrează ca un transformator, pentru a modela vibrația înaltă a energiei și a informațiilor aduse pe pământ din planurile spirituale, prin intermediul Portii Stelare, la un nivel care poate fi asimilat în existența/dimensiunea noastra fizică. Prin această chakră se crește vibrația și frecventa celulelor și a atomilor corpului. Activarea Stelei Sufletului ne permite să înțelegem interconexiunea tuturor lucrurilor și ne dezvoltă sentimente de iubire necondiționată și compasiune. Totodată, după activarea acesteia, se dezvoltă accesul la Suflet, dar și la o comunicare mai profundă cu acesta.

 

Ce inițieri vom face sâmbătă:

1. Activare Poarta/Coroana aurie
2. Activare Steaua Cauzală
3. Activare Chakra Sufletului
4. Activare Steaua Sufletului
5. Activare Poarta Stelară
6. Activare Poarta Universală
7. Activare Steaua Pământului

Ce sunt aceste chakre transpersonale:

1.  Poarta/Coroana aurie

Este situată deasupra chakrei coroană și conține toate înregistrările cronicii akashice din diverse reîncarnări ale sufletului nostru. După activarea acestei chakre,  memoria sufletului poate fi accesată prin chakra coroanei aurii.

2.   Steaua Cauzală

Este situată deasupra chakrei coroanei aurii, în spatele părții superioare a craniului, fiind în legătură strânsă cu structura spirituală dar și cu chakra inimii, reglând astfel fluxul energetic primit de la Steaua Sufletului. Practic, permite corpului fizic să se racordeze la energiile conștiinței sufletului și la densități mari de lumină. Activarea acestui centru energetic permite minții noastre să fie în rezonanță cu Inspirația Divină. Chakra cauzală ne menține calmi și liniștiți în momentul prezent, indiferent de zgomotul sau turbulențele ce se afă în jurul nostru. Ea poate fi păstrată în această stare prin diverse metode, care aduc pace minții (cum ar fi meditația, Tai Chi, Reiki, Qi Qong). Această chakră face parte din Sinele Superior ca 0 expresie pură a energiei sufletului, ce comunică direct de la suflet 0 cunoaștere profundă a ceea ce este corect în fiecare situație.

3. Chakra Sufletului

Se află la aproximativ 0 lungime de braț deasupra capului având culoarea aurie intensă. Reprezintă sursa creației și a modificărilor energetice, a arhetipurilor și a simbolurilor personale.

4.   Steaua Sufletului

Steaua Sufletului reprezintă un pod între esența impersonală și realitatea personală. Steaua Sufletului lucrează ca un transformator, pentru a modela vibrația înaltă a energiei și a informațiilor aduse pe pământ din planurile spirituale, prin intermediul Porții Stelare, la un nivel care poate fi asimilat în existența/dimensiunea noastra fizică.  Prin intermediul Stelei Sufletului se aduce în timpul reîncarnării corpul fizic, iar sufletul părăsește corpul după deces. Prin această chakră se crește vibrația și frecvența celulelor și a atomilor corpului. Activarea Stelei Sufletului ne permite să înțelegem interconexiunea tuturor lucrurilor și ne dezvoltă sentimente de iubire necondiționată și compasiune. Totodată, dupa activarea acesteia, se dezvoltă accesul la Suflet, dar și la 0 comunicare mai profundă cu acesta.

5. Poarta Stelară

Se afla deasupra Stelei Sufletului și apare ca un tunel/portal de lumină pură ce stabilește legătura directă a sufletului cu Sursa Divină (Spiritul Infinit). Această conexiune va funcționa în ambele sensuri ca un schimb spiritual permanent între noi și Divin. Ne permite accesul la energia infinită. Pentru a accede 0 stare deschisă a Portii Stelare este indicat a se efectua 0 practică meditativă pentru a detașa mintea dar și inima de la ego. Această chakră permite accesul la înțelepciunea divină și compasiune. Selenitul este util pentru purificarea Porții Stelare. Activarea acestei chakre deschide ușa cosrnică la toate dimensiunile luminii și creste comunicarea cu fiintele iluminate ce există în alte tărâmuri.

6.Poarta Universală

Este situată la aproximativ 15 cm deasupra Porții Stelare. Culoarea sa este aurie intens strălucitoare și reprezintă aspectul Universal al Ființei, Totul în Unul și Fluxul energiei universale.

7.  Steaua Sufletului și Steaua Pământului

Steaua Sufletului este un centru energetic situat la circa 10-12 cm deasupra chakrei coroană. Este simbolul eteric al porțiunii sufletului care se regăsește în materie, un instrument al sufletului. Este 0 forță inteligentă utilizată de Suflet pentru a transforma materia la nivel fizic, emoțional, mental într-un vehicul prin care poate funcționa. Acest centru este un portal prin intermediul căruia frecvențe foarte înalte de lumină pot pătrunde în câmpul nostru energetic, acționând ca un transformator prin care se pot modela energii de vibrație superioară la un nivel pe care să îl putem asimila în existența/dimensiunea noastră fizică. Steaua Sufletului este centrul iubirii divine, necondiționate, al compasiunii și altruismului spiritual, dar și zona memoriei celulare a energiei sufletului nostru, conținând modelele karmice pe care le experimentăm în viață. Ea deține planul complet pentru misiunea sufletului nostru din această viață. Reprezintă 0 parte din Unitatea a tot ceea ce există și legătura noastră cu Sinele Superior și, prin intermediul acestuia, cu Însuși Creatorul. Atunci când Steaua Sufletului începe să se deschidă și să lucreze la capacitatea sa optimă, se dezvoltă 0 nouă conștiință spirituală. Clarvăzătorii au perceput această chakră ca având forma unei stele, dar cel mai adesea ea este simțită sau văzută ca 0 minge strălucitoare de lumină de culoare argintie sau ultraviolet. Steaua Sufletului este un portal pentru timpul-spațiul continuu. Activarea acestui centru crește abilitatea Stelei Sufletului de a lucra cu energia universală din planurile superioare, ajutând de asemenea la dezvoltarea constienței personale și la înțelegerea lumii sub diversele sale aspecte.

Steaua Pământului este locul fizic ce se afla la aproximativ 15 cm dedesubtul chakrelor picioarelor pe 0 linie dreaptă cu chakra rădăcină si Hara (Tanden). Steaua Pamântului stabilește 0 legătură subtilă, dar în același timp puternică, între toți acești centri energetici, rolul său fiind să ne conecteze cu energiile elementelor, să stabilizeze și alinieze sistemul energetic subtil, să pună în legătură energiile individuale într-o relație armonioasă cu centrul pământului, dar și cu câmpul electromagnetic al acestuia. Acesta este punctul de împământare atunci când dorim să conducem în Pământ energiile pe carele-am folosit. Este legătura noastră cu Mama Pământ, care ne ajută să rămânem ancorați în nivelul fizic, menținând astfel toate corpurile energetice subtile. Pentru a stimula această chakră trebuie folosite diverse pietre, spre exemplu hematitul, turmalina neagră sau cuarțul fumuriu.

Este important să se dezvolte atât Steaua Pământuluit, cât și Steaua Sufletului, simultan!

Cost: 200 lei
Înscriere: info@desavarsirespirituala.ro

ÎNSCRIERE CURS

Înscrierile se fac pe adresa info@desavarsirespirituala.ro

sau completând formularul de mai jos

COMMENTS