Sistemul Lira

Sistemul Lira

Sistemul Lira este un sistem de evoluție spirituală ce nu face parte din categoria generală a sistemelor REIKI! Inițierile primite în acest sistem nou, se adresează în totalitate chakrelor superioare, de la chakra 8 până la chakra 12.

Sâmbătă 10 Septembrie

între orele 11:00 – 15:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Sistemul Lira cuprinde la nivelul de practicant 6 simboluri care au ca obiectiv activarea chakrelor superioare, conectarea la razele planetare, activarea și modificarea ADN-ului precum și inițializarea activării corpului de lumină în dimensiunea a 4-a, și mai apoi a 5-a.

Sistemul Lira reprezintă primul pas către trecerea la nivele superioare de Vibrație și Conștiință! Este un sistem care lucrează în totalitate pe corpurile Sinelui Superior: Corpul Cauzal, Corpul Budhic și Corpul Atmic!

Primul simbol din acest sistem (simbolul principal Lira) realizează umplerea cu Lumină a tuturor corpurilor noastre, ducând la purificarea lor și deblochează capacitățile paranormale aflate în stare latentă, amplificându-le pe cele activate deja.

Al 2-lea simbol al sistemului, continuă procesul de purificare început de simbolul Lira, ducând la descătușarea întregului potențial divin din noi. El ne ajută să realizăm uniunea dintre Spirit și Materie.

Al 3-lea simbol înlătură toate defectele comportamentale. Acționează cu precădere la nivelul Corpului Cauzal, al Minții Divine. Cu o forță imensă sparge tiparele de gândire greșite. Acum se naște noul OM! Cu această etapă începe activarea Corpului Superior Adam Kadmon (matricea perfectă a corpului uman) și construirea Podului Curcubeu (continuarea celor 7 chakre principale cu chakra 8 și chakrele superioare ) de la extensia de suflet care suntem noi, până la Sinele Superior!

Al 4-lea simbol este cel care ne ajută să integrăm Iubirea Necondiționată în noi și în viața noastră. Cei care ne sprijină în învățarea acestei lecții sunt părintii noștri biologici din sistemul Sirius. Forța Iubirii începe să ne propulseze prin cele 352 de nivele de evoluție!

Al 5-lea simbol este simbolul chakrei 12. În momentul când am ancorat și am activat în totalitate acest simbol, prima parte a Ascensiunii la nivel Planetar este realizată. Ea se va finaliza odată cu ancorarea și activarea chakrei 16, prima chakră a dimensiunii a 5-a. Acest simbol ne conectează cu Conștiința Hristică și cu toate formele de energie din Univers.

Pe lângă cele 5 simboluri principale, mai există 2 simboluri secundare care ne conectează cu dimensiunile superioare ale inimii spirituale și ale mentalului superior. Primul simbol special are multiple caracteristici necesare realizării Ascensiunii Planetare. În primul rând, este simbolul care activează si reprogramează ADN-ul conform noului nivel de evoluție spirituală atins. Cu ajutorul acestui simbol vom activa cele 12 perechi ADN. În al 2-lea rând, facilitează integrarea în noile structuri a energiilor din dimensiunile superioare, de la nivelul Sinelui Superior. El mai are rolul deosebit de important de a calma energiile de la nivelul inimii fizice în timpul Activării Corpului de Lumină în dimensiunea a 5-a, pentru a nu exista efecte secundare mai puțin dorite.

Ultimul simbol special de la nivelul de practicant este simbolul care ne ajută la descifrarea geometriei universului, ne ajută să înțelegem legile și felul în care a fost realizată Creația! El amplifică conexiunea cu Sinele Superior și conștientizarea Divinului din noi pentru totdeauna!

Caracteristica principală a sistemului este aceea de a activa pentru fiecare practicant în parte, toate acele energii și unelte spirituale necesare transformării globale a ființei care suntem în vederea ascensiunii planetare!!!

Formular de înscriere

Sâmbătă 10 Septembrie

între orele 11:00 – 15:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica celor înscriși cu câteva zile înainte de seminar

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul