Simboluri Seichim

Simboluri Seichim

Seichim Sechem SKHM

Simboluri Seichim

Cho Ku Ret (Zara)

Cho Ku Ret 1

Cho Ku Ret este unul dintre simbolurile revelate direct lui Patrick Zeigler prin intermediul lui Marat.

Cho Ku Ret înseamnă de la rădăcină  (rădăcină, sursă) la infinit. Sau în traducere: din centrul sursei extinzându-se la infinit (cuprinzând totul).

Cho Ku Ret 2

Cho Ku Ret poate fi înțeles ca fiind o punte care conectează energia, spirala reiki (energia vieții) cu tiparul infinit Seichim! În vibrația acestui simbol se găsește punctul de întâlnire al Cerului cu Pământul.

Acest simbol acționează la nivel multidimensional, permițând comunicarea la toate nivelele, dându-ne posibilitatea de a accesa toate dimensiunile. Folosind acest simbol putem accesa sinele nostru superior, trecând dincolo de timp și spațiu, conectând sufletul nostru (vehiculul prin care se exprimă spiritul nostru etern) cu lumina spiritului nostru divin. Îndepărtând blocajele, personalitatea (sinele nostru) poate folosi canalul deschis de Cho Ku Ret pentru a se conecta, comunica și primi informații de la sufletul nostru, sinele nostru superior, ghizi spirituali, entități spirituale și din întregul univers spiritual.

Simbolul se mai poate folosi pentru a comunica cu plantele, animalele, lumea mineralelor, și spiritele naturii.

Cho Ku Ret funcționează cel mai bine pentru comunicare inter-dimensională, când Podul Antahkarana (coloana noastră de lumină care ne conectează cu divinul) este deschisă și curată. Pentru a deschide și purifica Podul Curcubeu (Antahkarana) se va folosi simbolul Dai Ko Myo și Tehnicile Steaua Sufletului.

Cho Ku Ret mai poate fi folosit și cu intenția de a activa împuternicirea obiectelor și a formelor gând. Putem astfel să activăm cristale sau forme gând care să creeze și să manifeste intențiile noastre.

Materia și energia sunt strâns legate, trec continuu dintr-o stare în alta, totul este până la urmă energie de o anumită frecvență. De aceea, prin acest simbol, căpătăm abilitatea de a accesa alte dimensiuni, de a dizolva barierele care ne separă de Sinele Superior, de a transcende timpul și spațiul, eliminând vălul care ne acoperă sufletul.

Scopul este acela de a trezi tot ce se află în preajma dumneavoastră, pentru a fi mai bine integrat în Univers. Crescând nivelul de conștiință din obiecte, ele capătă proprietăți noi și se poate lucra cu ele ca și cum ar fi vii.

Eeef Chay - simbolul vederii interioare

Eeefchay 1

Eeefchay a fost primit de T’Om Seaman, promotorul principal al sistemului Seichim (printre primii inițiați în frecvența Seichim de Patrick Zeigler)

Eeefchay activează vederea interioară după ce în prealabil a fost deschis ochiul ceresc.
Semnifică iluminarea și deschiderea spre noi orizonturi.
Dizolvă iluzia pentru a vedea adevărata realitate a lucrurilor.

Eeefchay 2

Vederea interioară, numită vedere psihică, este obținută după deschiderea celui de-al treilea ochi prin arderea cauzelor care ne împiedică să percepem lumea reală așa cum este ea. Vederea interioară ne aduce mai aproape de adevăr, înlătură vălul ignoranței și dă accesul la percepția directă. Prin acest simbol suntem capabili să vedem ceea ce are nevoie de vindecare în noi sau în jurul nostru. Nu mai este o percepție cu ochii fizici, ci o sensibilitate directă de percepție cu ajutorul divinului din sufletul nostru.

Aplicat pe o anumită chakră, clarifică problemele legate de acea chakră. Aplicat pe orice alt obiect sau pe o situație, vedem adevărata natură a lucrurilor. Atunci când este aplicat pe chakra celui de-al treilea ochi, amplifică rapid capacitățile noastre parapsihice aflate în stare latentă.

Trebuie reținut: nu ochiul psihic vede… ochiul al 3-lea este numai un centru ce funcționează energetic la energii a căror vibrație este înaltă… întregul suflet este cel care vede… iar sediul sufletului se află în inimă.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul