Seichim 7 Nivele

Seichim 7 Nivele

”Energia Sekhem este cel mai bun profesor pentru inima voastră. Energia vă va ghida singură și vă va duce atât de departe în evoluția spirituală, încât pentru unii oameni ar trebui o practică spirituală de o viață să ajungă la acest nivel la care vă conduce seichimul, al experimentării iubirii infinite prin toată ființa voastră”.

Sâmbătă 16 Iulie

între orele 11:00 – 15:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Energia Vindecătoare Seichim este o cale minunată pentru a experimenta reîntoarcerea noastră la Sursă. Seichim reprezintă calea prin care Inima noastră și Sufletul nostru se conectează cu întreaga Creație într-un dans al Iubirii Infinite. Energia blândă pe care o regăsim parțial în sistemele Karuna, deschide dimensiunile inimii noastre spirituale la nivele ridicate de vibrație, permițând vindecarea noastră și deblocarea întregului nostru potențial.

Ce este Seichim?

Este energia identificata de Patrick Zeigler în vechile temple egiptene, probabil utilizată de marii preoți egipteni sau amplificată pur și simplu acolo din cauza efectului de piramidă. Prin channelling, Christine Gerber a obținut numai cele patru consoane (SKHM), existând astfel mai multe variante de scriere – Seichem, Seichim, Sekhem. Iar cele mai potrivite traduceri și interpretări sunt Forța Vitală, sau Puterea Spirituală, ceea ce duce cu gândul la Sursa Universală, deși energia este numai asemănătoare, nu identica aceleia din Reiki.

Energie fină, delicată, capabilă să inducă ușor stări modificate ale conștiinței, ea lucrează în special asupra sufletului. Iar când sufletul (inima, chakra a IV-a) este deschis și plin de iubire ne vindecăm și deschidem calea speranței și a fericirii. Cu cât devenim mai plini de compasiune (frecvența ideală a vieții), cu atât se dezvoltă mai rapid intuiția și se ajunge la iluminare. Sistemul este conceput pentru a trăi Unitatea în cadrul Universului, fiecare nivel fiind o treaptă către propriul suflet și către Univers.

Pana la a fi o terapie, o arta a vindecării altora, Seichim permite redescoperirea ființei perfecte care suntem fiecare dintre noi prin conștientizarea Căii Maestrului, prin armonizarea corpurilor fizic, emoțional, mental și spiritual

Cele 6 Nivelele (Grade) practicant din sistemului Seichim 7 Facet pe care le vom învăța la acest curs. Nivelul 7 este cel de profesor Seichim.

Nivelul I – Nivelul Puterii

Deschide poarta spre experimentarea energiei Seichim, aducând primele două simboluri: cel al contactului cu Sursa de energie și cel al amplificării energiei.
Mingea de energie, Împământarea, Protecția, Meditația Infinitului

Nivelul II – integrarea emoțională și corporală mai profundă a energiei Seichim

Cel de al doilea nivel duce la integrarea emoțională si corporala mai profunda a energiei Seichim, precum și la experimentarea aspectelor dimensionale ale acestei energii. Apar alte două simboluri, primul folosit pentru vindecarea emoțiilor și modificarea sentimentelor negative, cel de al doilea permițând transmiterea energiei la distanță, în timp sau spațiu.
 Simbolul mental-emoțional, Simbolul de distanță, Meditația Armoniei

Nivelul III – folosirea Seichim pentru a activa obiecte inanimate

Al treilea nivel accesează un nou prag al utilizării energiei, rămas poate necunoscut pentru multi dintre noi, și anume folosirea Seichim pentru a activa obiecte inanimate (fără viață).
Meditația Zara, Meditația schimbării percepției, Utopia sau Banca Cosmică de Vindecare

Nivelul IV – realizarea întregului potențial al ființei umane

Nivelul al patrulea duce la realizarea întregului potențial al ființei umane, dar și la deschiderea acesteia față de Sursa energiei prin eliminarea blocajelor energetice. Simbolul acestui nivel, numit „Aripile Îngerilor/Aripi de Înger“, ne ajută să vedem adevărata noastră natură în relație cu mediul înconjurător. Suntem sprijiniți să ne redescoperim pas cu pas, în fiecare zi a vieții noastre pe Pământ, să ne depășim blocajele energetice, temerile, fricile, anxietățile, apropiindu-ne cat mai mult de Sursă.
Meditația deblocării întregului potențial, Channeling prin sccris

Nivelul V – realizarea echilibrului energetic, integrarea deplină cu Universul

Nivelul al cincilea vă duce la realizarea echilibrului energetic, la integrarea deplină cu Universul pe toate planurile. Simbolul echilibrului dintre energiile masculine și cele feminine este cheia care deschide această ușă.

Știm că tot ceea ce exista în Univers are propriul echilibru, în mitologia chineză specificându-se chiar că „toate lucrurile deriva din Tao, Cel care a dat naștere lui Yang și Yin, și din acestea au apărut cele zece mii de lucruri“. Yin și Yang reprezintă nu numai contrariile care se caută și se atrag unul pe celalalt, ci chiar esența echilibrului. Totul în jurul nostru este dualitate, iar acest simbol exprimă unificarea tuturor dualităților care exista în noi.
Meditația Armonizării  Energiilor

Nivelul VI – realiniere intre Sinele Superior, sinele individual și Sinele Divin

Nivelul al șaselea aduce o triplă realiniere, intre Sinele Superior, sinele individual și Sinele Divin, astfel încât ele să funcționeze împreună pentru binele superior al individului, reflectând trinitatea atât de cunoscută în majoritatea sistemelor spirituale, dar și legătura perfectă dintre cele trei părți: Univers, Om și Pământ.
Meditația Sinelui Divin

Formular de înscriere

Sâmbătă 16 Iulie

între orele 11:00 – 15:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul