Sănătate și Transformare Interioară

Sănătate și Transformare Interioară

"De la căpătarea rutinei, persistând în practică vei ajunge la înțelegerea energiei (prin conștiință – nu prin rațiune), de la înțelegerea energiei – menținând drumul – ajungi treptat la lumina sacră (lumina spiritului). Acest țel însă îl vei atinge doar după exercițiu neîntrerupt" - Tratatul Taijiquanului

Sâmbătă 31 Iulie

între orele 10:00 – 15:00
Cost participare: 150 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

"Sănătate și Transformare Interioară" - practica anului 2021

Vom începe o nouă serie de practică energetică și spirituală menită să familiarizeze atât practicantul începător cât și practicantul mai avansat, cu tehnicile speciale de meditație statică și dinamică care conduc la avansarea rapidă în practică!

Cu această serie îmi propun să avem o practică comună care să cuprindă aspecte din practicile indiene, tibetane, din qigong, reiki și taijiquan. Prin integrarea tuturor acestor practici în viața noastră, vom urmări stabilizarea unei stări de sănătate mai bună și avansarea pe Cale.

Acest seminar va avea în cuprinsul său forme dinamice (qigong și taijiquan) prin care stimulăm purificarea corpului, deschiderea meridianelor, optimizarea funcționalității organelor vitale, creșterea flexibilității corpului și prin care urmărim în special creșterea stării de bine a corpului fizic și a structurii energetice.

Prin meditațiile statice pe care le vom face, vom urmări creșterea energiei, construirea traseului standard, rafinarea energiei, creșterea forței gândului și activarea conștiinței superioare.

Cum funcționează Reiki

Reiki se bazează pe o componentă spirituală și pe un anumit tip de energie. Când este folosită pentru vindecare, reiki acționează holistic la nivelul întregii ființe: la nivelul sufletesc, la nivelul structurilor comportamentale (emoțional, mental), și la nivelul energetic care susține celulele. Reiki influențează tot sistemul energetic la omului, al animalelor, al plantelor și întreg sistemul energetic din universul natural.

Ce sunt meridianele și cum se deschid

Meridianele corpului sau meridianele energetice sunt trasee energetice care străbat întregul corp. De-a lungul acestor trasee energetice se găsesc punctele de acces utilizate în acupunctură și presopunctură. Meridianele corpului guvernează starea noastră de sănătate. Ele influențează organele interne, activitatea psihică, circulația fluidelor și a sângelui, interacțiunile cu mediul înconjurător, etc.

Ce înseamnă practica Qigongului

„Privit în general Qigong-ul este o modalitate de exersare a corpului şi a „inimii” (sufletului), de cultivare a naturii şi a vieţii, o metodã idealã de transformare a organismului, de menţinere a unei bune stãri de sãnãtate, de vindecare a bolilor şi de atingere a longevitãţii, o artã demonstrativã, o „tehnicã de descãtuşare a înţelepciunii”. De asemenea, el este o ştiinţã ce înglobeazã mai multe ştiinţe, legatã îndeosebi de actualele ştiinţe naturale şi sociale, este „tehnica avansatã a tehnicilor avansate actuale.” Yan Xin

Ce înseamnă practica Taijiquanului

„ Născându-se din Haosul Primordial (Nimicul Absolut – Wuji) Taiji-ul (Absolutul) este mama Yin-ului şi a Yang-ului. Mişcându-se (Taiji-ul) se separă, în repaus se închide.
Spiritul şi energia conduc muşchii şi oasele!

Gândeşte-te mereu la adevăratul scop al acestei arte: prelungirea vieţii, menţinerea tinereţii, obţinerea nemuririi”.

Seminarul „Sănătate și Transformare Interioară” va fi un seminar complex în care vom exersa pornind de la fizic către conștiință. Exersăm structura fizică pentru a se transforma în energie; exersăm energia pentru a se transforma în spirit; exersăm spiritul pentru a ne întoarce în starea de vid; exersăm vidul pentru a deveni una cu, Calea.

Vă aștept cu drag la această practică comună pentru Sănătate și Transformare Interioară!

Formular de înscriere

Sâmbătă 31 Iulie

între orele 10:00 – 15:00
Cost participare: 150 lei

Locație: se va comunica celor înscriși cu câteva zile înainte de seminar

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul