Recuperare după COVID

Recuperare după COVID

O sesiune terapeutică dedicată special celor care au avut de suferit în urma infectării cu COVID. Pot participa și persoane care doresc preventiv, să învețe cum să se echilibreze după o infectare cu COVID.

Sâmbătă 29 Ianuarie

între orele 11:00 – 14:00
Cost participare: fără costuri

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Acestă sesiune terapeutică este destinată în primul rând persoanelor care au avut COVID și au rămas cu urmări (oboseală, tuse, afecțiuni ale plămânilor). În scop preventiv, poate participa oricine dorește să învețe tehnici eficiente pentru susținerea sistemului respirator, creșterea vitalității corpului și optimizarea imunității.

În cele mai multe cazuri, virusul covid provoacă infecții respiratorii, de la răceala comună la boli pulmonare mai severe. Cele mai frecvente simptome ale COVID-19 sunt febra, oboseala și tusea uscată. Pe lângă aceste simptome, alte persoane ar mai putea să aibă dureri de cap, congestie nazală, dureri în gât, dureri în piept sau diaree. Aceste simptome sunt de obicei ușoare, cu debut treptat. Unele persoane se infectează, dar nu dezvoltă niciun simptom și nu se simt rău, vindecându-se în mod natural prin acțiunea propriului sistem imunitar.

Majoritatea oamenilor (aproximativ 80 %) se recuperează fără a avea nevoie de tratament special. Însă, la nivelul întregului corp rămâne instalată o stare de slăbiciune care poate dura mai multe luni. În cazurile mai grave, plămânii rămân afectați și necesită un efort suplimentar pentru refacerea capacității respiratorii.

În medicina tradițională chineză fiecare organ corespunde unui element din natură, interacționează cu celelalte organe interne și se influențează reciproc. În acest seminar vom învăța să echilibrăm funcționarea plămânilor prin echilibrarea lor cu celelalte organe interne.

Vom învăța și tehnici de respirație (din yoga indiană și yoga tibetană) care vor crește capacitatea respiratorie și vor reface starea de sănătate a plămânilor.

Pentru îndepărtarea stării de oboseală și creșterea vitalității vom învăța și exersa tehnici ușoare de încărcare cu energie și întărirea rinichilor.

În recuperarea după COVID, un rol important o au suplimentele naturale, siropurile și ceaiurile folosite în China pentru vindecarea pacienților infectați. O parte din aceste suplimente se găsesc și în România. Vom discuta pe larg ce vitamine, ceaiuri și suplimente sunt necesare vindecării și refacerii stării de sănătate după COVID!

Vă aștept cu drag!

Formular de înscriere

Sâmbătă 29 Ianuarie

între orele 11:00 – 14:00
Cost participare: fără costuri

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul