Radiestezie Începători

Radiestezie Începători

Radiestezia este fenomenul în cadrul căruia un sistem viu (vegetal, animal, uman etc.) recepţionează prin intermediul extrasensibilităţilor sale un semnal inforenergetic (i.e.) şi reacţionează la decodificarea semnalului respectiv.

Sâmbătă 05 Martie

între orele 11:00 – 16:00
Cost participare: 350 lei
ansa și raportor inclus
Cost participare: 300 lei
cu ansa și raportorul propriu

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Important: la acest curs aveți nevoie de instrumentele care vă ajută să măsurați radiestezic: ANSA și RAPORTOR!

Radiestezia este cunoscută din antichitate, chiar din preistorie. În jurul anului 1750, abatele francez de Bouily sistematizează informaţiile despre fenomen şi dă numele acestei ştiinţe. Etimologia cuvântului provine din limba greacă, unde radios = radiaţii şi esthesia = sensibilitate. Abatele de Bouily este considerat părintele radiesteziei în Franţa, ţară cu cel puţin 3 societăţi de radiestezie.

Sistemele vii umane pot prestabili diferite tipuri de reacţie la decodificarea anumitor semnale, decodificare adusă în plan conştient prin mişcarea unui instrument ajutator (în cazul nostru ne vom folosi de ANSA și RAPORTOR).
Semnalele infoenergetice specifice anumitor obiecte (surse de semnal) se găsesc în oceanul informaţional înconjurător. Orice sistem viu are, în afară de nişa sa biologică, o nişă inforenergetică care este cu atât mai vastă cu cât structura noesică (sufletească) a sistemului viu respectiv este mai puternică/evoluată.
Semnalul infoenergetic recepţionat şi decodificat se află în interiorul zonei de activitate extrasenzorială a sistemului viu respectiv, adică în nişa sa infoenergetică.

Instrumente radiestezice

Ansa radiestezică și Raportorul sunt cele mai folosite instrumente în România (au fost inventate de un român).

Toiagul și Pendulul sunt unele dintre primele instrumente radiestezice folosite. Se folosesc fiind ţinute în echilibru şi când se înclină spre dreapta înseamnă DA, iar când se înclină spre stânga înseamnă NU.

Nuieluşa de alun (sau orice alt lemn elastic). Se tensionează între palme, iar apoi radiestezistul îşi propune ca nuieluşa să zvâcnească între palmele sale ca răspuns la întrebarea pe care o pune.

Furcuţa din lemn a fost folosită de Simun Simeon, care trasa contururile unor zăcăminte de ţiţei pentru compania petrolieră Astra.

Rigla Turenne este o riglă centezimală, cu 2 talere la capete. A fost inventată de contele de Turenne, care dorea să afle mai mult decât răspunsuri în sistem binar.

Ansa şi raportorul inventate de dl. Claudian Dumitriu

În ce constă cursul de radiestezie începători

La gradul I studentul învață elemente de bază despre radiestezie, tehnici radiestezice, măsurători, parametrii radiestezici, tipurile de energii folosite în cadrul sistemului, algoritmii folosiți în cadrul sistemului.

În prima parte a cursului învățăm să folosim Ansa și Raportorul! Vom învăța să detectăm câmpurile radiestezice și să folosim aceste instrumente pentru măsurătorile energetice.

Studiem o parte din parametrii radiestezici, vom învăța să măsurăm parametrii chakrelor, vom învăța să informăm energia cu care lucrăm și diverse tehnici speciale din radiestezie pentru purificare, anihilare energii și forme gând negative, vindecare și optimizare energetică!

Cursul va cuprinde informații despre:

Structura umană: Structura Biosică, Noesică, Șarpele Kundalini, câmpuri, chakre
Tehnici de măsurare cu ansa radiestezică
Parametrii chakrelor
Starea de sănătate, Starea de Funcționalitate și Starea de Energizare
EBF (Energia Benefică a unei structuri, spațiu, ființe)
Integritate SN (Suflet)
Informarea Energiei
Algoritmi de curățare, energizare, refacere, anihilare

Tehnici de terapie avansată
– energizare locală și generală
– deschiderea și curățarea chakrelor
– anihilare amprente energetice
– anihilare forme gând malefice
– anihilare algoritmi și programe malefice
– curățarea și refacerea sufletului

Formular de înscriere

Sâmbătă 05 Martie

între orele 11:00 – 16:00
Cost participare: 350 lei
ansa și raportor inclus
Cost participare: 300 lei
cu ansa și raportorul propriu

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul