Prezentarea sistemelor energetice Și spirituale

Prezentarea sistemelor energetice Și spirituale

Usui Reiki

Ce este Reiki?

Reiki este metoda naturală pentru vindecarea trupului, vindecarea sufletului și a minții.

Un practicant reiki este acea ființă, care prin puterea intenției și a rugăciunii poate aduce binecuvântările divine pe pământ! Devine unul dintre cei treziți care are puterea de a schimba în bine soarta lui și a celorlalți. Reiki reprezintă tot ce este mai pur, mai frumos, tot ce vine de la nivelul cerului pentru a optimiza, a transforma, a binecuvânta în lumină, în iubire, în frumos! 

Maestra Takata: “reiki este forța care face ca florile să înflorească și iarba să crească..”

Mikao Usui - Primul Maestru Reiki

Ce aduce în plus Gradul II Reiki?

La acest nivel se primește acordajul specific prin care se amplifică conexiunea cu energia și lumina Reiki și se primește inițiere în simbolurile Reiki. Se învață lucrul cu eneregia la distanță (folosind simbolurile Reiki) și metode avansate de curățare / purificare, echilibrare energetică și vindecare! Acest nivel este ultimul nivel de practicant reiki!  Al 3-lea nivel reiki fiind destinat doar celor care doresc să ajungă instructori/maeștri reiki! Gradul 2 reiki este nivelul cel mai folosit din tot sistemul reiki. Odată având acordajul necesar, putem activa adevărata putere reiki în viața noastră de zi cu zi. Activăm simbolurile pentru optimizarea personală, dar în mod special le folosim pentru a optimiza energia și evenimentele cu care ne întâlnim. Simbolurile reiki pot purifica cu ușurință locurile în care ne aflăm, pot crea spații de protecție în jurul nostru sau al obiectelor (mașina cu care ne deplasăm, spațiul biroului nostru, al canapelei pe care stăm, etc.), putem schimba evoluția unei situații, armonizarea cu persoanele din jurul nostru, aducerea armoniei în viața noastră. Toți practicanții reiki gradul 2 învață să-și optimizeze vacanțele folosind simbolurile, să atragă job-uri mai bune, să rezolve conflictele, să aducă în plan fizic, în manifestare, gândurile, intențiile de la nivelul corpului astral și mental. Riki gradul 2 este o forță! Dacă simți că a venit momentul să mergi mai departe, te aștept cu drag la acest curs! De la acest nivel începe adevărata practică energetică!

Karuna ki Reiki

Ce este Karuna?

Karuna Ki este o cale a compasiunii, o trăire permanentă a compasiunii, o identificare cu compasiunea și radierea acesteia către lumea întreagă. Karuna Reiki se definește a fi acțiunea compasiunii prin intermediul terapeutului care desfășoară anumite acțiuni ce vor avea rezonanță în pacient sau Univers.

KARUNA REIKI este un sistem asemănător cu REIKI USUI, doar că aici se învață lucrul, colaborarea, comunicarea cu REGATUL ANGELIC și Lumea Divină! Prin inițierile KARUNA REIKI vei accesa o nouă frecvență și vibrație energetică! Vei accesa energia COMPASIUNII și vibrațiile vindecătoare ale INGERILOR si ale ARHANGHELILOR!

Acest sistem lucrează foarte mult cu chakra a 4-a și cu inima noastră! Impreună, Energia REIKI si Energia KARUNA activează și deschid și mai mult INIMA SPIRITUALĂ, inima noastră adevarată, INIMA DE LUMINĂ!

Karuna este un cuvânt de origine sanscrită, utilizat în majoritatea religiilor si căilor de evolutie spirituală orientale. Karuna înseamnă în primul rând compasiune, acea modalitate prin care încerci să atenuezi suferințele tuturor ființelor din jurul tău.

Ce aduce în plus Karuna?

Prin inițierile KARUNA REIKI vei accesa o nouă frecvență și vibrație energetică! Vei accesa energia COMPASIUNII și vibrațiile vindecătoare ale ÎNGERILOR și ale ARHANGHELILOR! Acest sistem lucrează foarte mult cu chakra a 4-a și cu inima noastră! Împreună, Energia REIKI și Energia KARUNA activează și deschid și mai mult INIMA SPIRITUALĂ, inima noastră adevarată, INIMA DE LUMINĂ! Inițierile KARUNA aduc acordaje speciale direct cu ARHANGHELUL MIHAIL, ARHANGHELUL RAFAEL si ARHANGHELUL GABRIEL! Se învață simbolurile prin care poate fi accesată energia acestor arhangheli dar și alte simboluri care ne ușurează existența: vindecarea la nivel celular, vindecarea trecutului, purificarea minții și a subconștientului de programele negative generate de noi sau induse de altcineva! Învățând acest sistem, învățăm să descoperim că nu suntem singuri în această existență. Că alături de noi în nevăzut se găsec multe FIINȚE ALE LUMINII care veghează asupra noastră și care ne sprijină în tot ceea ce facem! Învățăm că Lumina este o parte din aceste ființe angelice și chiar este adusă în structurile noastre de ele. Vom descoperi că o parte din gândurile noastre sunt șoaptele lor care ne ajută să luăm deciziile grele. Și mai ales, învățăm să colaborăm cu ele în toate acțiunile noastre pentru a avea reușite și a face alegerile corecte! Un practicant KARUNA KI REIKI este conștient întotdeauna de prezența îngerilor în viața lui și știe să colaboreze cu ființele angelice pentru ca existența lui și a familiei sale să fie una fericită și prosperă! COMPASIUNEA a fost și este instrumentul prin care toate ființele iluminate, toți Sfinții au ajuns la Lumina Pură și va rămâne cea mai importantă energie și forță prin care noi evoluăm! Karuna Ki este o cale a compasiunii, o trăire permanentă a compasiunii, o identificare cu compasiunea și radierea acesteia către lumea întreagă. Karuna KI este Calea prin care Sufletul nostru învață să cânte împreună cu ÎNGERII, să se roage împreună cu ARHANGHELII și să devină una cu IUBIREA DIVINĂ prin conexiunea directă cu FECIOARA MARIA! Sistemul este guvernat de Fecioara MARIA (zedita Qwan Yin pentru asiatici) și de aceea energia sistemului este o energie blândă, mai ușoară decât energia reiki, mai răcoroasă și care lucrează pe alte frecvențe ale Sufletului decât energia REIKI! Împreună, cele doua sisteme (REIKI USUI și KARUNA KI REIKI) formează o forță care ne permite să avem o viață sănătoasă, în care să aducem în mod natural și ușor FERICIREA, FRUMUSEȚEA ȘI BUCURIA pentru noi și pentru ceilalti! Karuna KI înseamnă o IUBIRE specială! IUBIREA FIINȚELOR LUMINII care se manifestă prin inima noastră deschisă, până când noi înține vom deveni O SURSĂ A IUBIRII PURE! Karuna KI este o CALE! Când simți, când ești pregatit…mai fă UN PAS! Pas cu Pas, vei ajunge SĂ FII CEL CE EȘTI!

Gendai Reiki

Ce este Gendai Reiki Ho?

Gendai Reiki Ho este una dintre cele mai populare școli Reiki din Japonia, fiind foarte apreciată și recunoscută pe plan mondial. Gendai Reiki Ho este o formă moderna de Reiki Japonez care îmbină elementele specifice de Reiki japonez practicat în cadrul Usui Reiki Gakkai (Asociația Reiki din Japonia) cu elementele provenite din alte ramuri japoneze ale Reiki-ului și cu metodele specifice din Reiki-ul occidental.

Sensei HIROSHI DOI este fondatorul Gendai Reiki Ho Kyokay. Cunoscător și practicant a peste 30 de tehnici de vindecare, domnia sa a fost instruit și certificat de doamna KIMIKO KOYAMA (al cincilea președinte al Usui Gakkai) și de alți maeștri în reiki japonez mai puțin cunoscute (sensei Hiroshi Ohta, sensei Ayako Sasaki, sensei Chiyoko Yamaguchi, Micko Mitsui). Sensei Hiroshi Doi este membru recunoscut al societății de Reiki Usui din Japonia (Usui Reiki Gakkai) fiind instruit până la nivelul 2 (okuden) de către sensei Kimiko Koyama. Gendai Reiki Ho a adus în vest metode și tehnici spirituale japoneze necunoscute încă occidentalilor.

Hiroshi Doi, founder of Gendai Reiki Ho, gives Reiju to Chimo Fujita, President of the Gendai Reiki Network

Ce se învață la Gendai Reiki (Reiki Japonez)?

Ce este Gendai Reiki Ho
Nivele de predare în Gendai Reiki Ho
Introducere în Reiki – un ghid util pentru primul nivel
Structura Reiki Ho
Fondatorul Reiki Ho, sensei Mikao Usui
Istoricul Reiki de la apariție și până în prezent
Transmiterea și folosirea energiei Reiki
Bazele tratamentului Reiki

Tehnicile tradiționale în Usui Reiki Ryoho:

1. Pozițiile de cap folosite în Usui Reiki Ryoho
2. Shudan Reiki (Grupul Reiki)
3. Renzoku Reiki (Maratonul Reiki)
4. Reiki Mawashi (Cercul Reiki)
5. Nentatsu Ho (Metoda transmiterii afirmațiilor)
6. Jakikiri Joka Ho (Purificarea energiei negative)

Tehnicile specifice în Gendai Reiki Ho Shoden:

(1) Curățarea aurei
(2) Pozițiile de cap folosite în Usui Reiki Ryoho
(3) Kenyoku Ho (Dușul uscat)
(4) Hikari no Kokyu Ho (Respirația luminii)
(5) Gassho Kokyu Ho (Respirația Gassho)
(6) Dușul Reiki
(7) Chakra Kassei Kokyu Ho (tehnica respirației pentru activarea chakrelor)

Sistemul Gendai Reiki este un sistem deosebit de puternic recomadat atât practicanților începători cât și practicanților reiki avansați.
În sistemul Gendai Reiki se pune accent atât pe tehnicile tradiționale japoneze cât ți pe tehnicile occidentale de lucru cu energia. Practicantul va învăța toate tehnicile de lucru cu energia reiki pe care Maestrul Usui le preda elevilor săi!

În mod special, inițierile în acest sistem sunt deosebit de puternice, realizându-se la primul nivel (Shoden) nu mai puțin de 3 acordaje REIKI!

 

Seichim 7 Facets

Ce este seichim?

Seichim este energia vechilor preoți egipteni! Este o energie multidimensională care depăseșete cu mult această densitatea a pământului și această dimensiune 3D. Energia Vindecătoare Seichim este o cale minunată pentru a experimenta reîntoarcerea noastră la Sursă. Seichim reprezintă calea prin care Inima noastră și Sufletul nostru se conectează cu întreaga Creație într-un dans al Iubirii Infinite. Energia blândă pe care o regăsim parțial în sistemele Karuna, deschide dimensiunile inimii noastre spirituale la nivele ridicate de vibrație, permițând vindecarea noastră și deblocarea întregului nostru potențial.

Patrick Ziegler a fost persoana care printr-o experiență deosebită avută în Marea Piramida din Egipt (a petrecut o noapte în piramidă), a readus această energie străveche în zilele noastre. Fiind întrebat de proveniența și calitățile energiei iată ce a declarat:

„Nu am fost pregătit să adopt un document care să afirme: iată ce este Seichim. Nu am fost capabil să îl definesc, și de aceea am evitat să o fac. Seichim înseamnă să experimentezi, iar fiecare experiență este unică pentru fiecare individ. Intenția mea este ca oricine să se înalțe deasupra oricărei așteptări și experiențe pe care le-am avut eu personal. Este extrem de emoționant să vezi cum, doar plantând semințele energiei Seichim în cursanți, fiecare va obține ceea ce dorește. Reamintiți-vă că nu există nici o limitare, și atunci de ce să o căutăm? Dând un nume acestei energii, avem tendința de a o eticheta. Când am început să predau Seichim, intenția mea a fost ca acesta să se dezvolte și să evolueze cu fiecare individ, fără a depinde de credința cuiva, și în special a mea. Energia a evoluat de-a lungul timpului, este în continuă schimbare și va evolua mai departe…

Adevarul este că Energia Sekhem este cel mai bun profesor pentru inima voastră. Energia vă va ghida singură și vă va duce atât de departe în evoluția spirituală, încât pentru unii oameni ar trebui o practică spirituală de o viață să ajungă la acest nivel la care vă conduce seichim-ul, al experimentării iubirii infinite prin toată fința voastră”.

Cele 7 nivele Seichim

Nivelul I
În cadrul primului nivel vom realiza conectarea la energia vindecătoare seichim prin intermediul simbolului INFINIT, vom învăța să amplificăm energia cu simbolul puterii, vom învăța pozițiile palmelor în terapia cu seichim, vom învăța să creăm spații / sfere de energie și să le folosim în diverse situații și vom realiza meditația infinitului, atingerea acelei clipe magice când ne topim în neființă și permitem energiei să ne inițieze la cel mai profund nivel.

Nivelul II
În cadrul acestui nivel vom conecta, calibra, vindeca și purifica corpul emoțional și mental cu energia vindecătoare seichim prin intermediul simbolului MENTAL-EMOTIONAL (Sei He Ki), vom învăța să transmitem energia la distanță și în timp cu ajutorul SIMBOLUL DISTANȚEI (Hon Sha Ze Sho Nen), și vom realiza MEDITAȚIA ARMONIEI.

Nivelul III
La acest nivel se învață ridicarea gradului de constiență al obiectelor și al formelor gând. Pătrundem pe tărâmul stăpânit de preoții atlanți și egipteni, învățând comunicarea cu lumea văzută și nevazută la nivele de conștiență și conștiință amplificate. Vom învăța simbolul ZARA (CHO KU RET) care reprezintă bagheta magică cu ajutorul căreia vom realiza această magie. Cu ZARA vom crea Utopia personală a noastră. Acel spațiu viu din care ne vom realiza în lumea astral-spirituală vindecările la distanță, meditațiile, călătoriile interdimensionale, studierea Akasha și alte lucruri minunate. Vom realiza MEDITAȚIA ZARA și vom învăța să folosim BANCA COSMICĂ DE VINDECARE, spațiul nostru sacru de vindecare și studiu spiritual.

Nivelul IV
Minunate sunt cărările prin care divinitatea ne călauzește! Iată că la acest nivel, practicantul Seichim redescoperă lumea angelică, devine conștient de aportul ei la, lumea noastră și acceptă ajutorul îngerilor/ghizilor în evoluția lui spirituală. Niciodată nu suntem singuri în această viață! Ei sunt aici, de la nașterea noastră până la trecerea noastră în eternitate. Ei reprezintă promisiunea divină că vom fi călăuziți și ajutați în această viață. Totul se întâmplă prin Ei, și doar prin Ei: ființele angelice aduc Lumina pe pământ, sunt în adierea vântului, în picăturile ploilor; îngerii sunt integrați în ființa noastră sfătuindu-ne, ghidându-ne, bucurându-se alîturi de noi și plângând împreună cu noi! Suflul vieții este întreținut de îngeri, comuniunea noastră cu Universul se realizează prin intermediul îngerilor și evoluția noastră este sprijinită și ghidată de Ei. La acest nivel, practicantul seichim înțelege că Vindecarea, a lui și a altora, se realizează prin ființele de lumină ce aduc energiile și sprijină integrarea energiei în structuri. Ei sunt cei ce deblochează energiile și blocajele din noi, și tot ei sunt cei care ne deschid porțile interioare pentru ca noi să atingem perfecțiunea.

La acest nivel învățăm simbolul de conectare cu regatul angelic (ARIPILE DE ÎNGER), vom realiza meditația deblocării întregului potențial divin ce este în noi și vom face primii pași spre învățarea comunicării cu îngerii prin intermediul scrisului automat!

Nivelul V
La acest nivel practicantul seichim începe să își îndrepte atenția către realizarea stării de DAO. Trăind zi de zi sub influența transformatoare a energiei seichim, devenim conștienți de faptul că energiile din structurile noastre sunt influențate de cele două mari forțe universale: Yin și Yang. Orice fenomen sau lucru din Univers are două aspecte, unul Yin și unul Yang, care sunt opuse, dar în același timp, sunt interdependente și se pot transforma unul în celalalt. Taiji-ul este părintele lui Yin și a lui Yang. „Din UNUL ia naștere DOI, iar din DOI iau naștere cele 10.000 de lucruri”. Din WuJi (vidul absolut, golul suprem, starea de nemanifestare) ia naștere TaiJi-ul (yin-ul și yang-ul, masculinul și femininul, cerul și pământul), iar din Taiji iau naștere cele 10.000 de lucruri (Creația).

În practica zilnică se încearcă echilibrarea energiilor interioare, armonizarea noastră cu Universul interior și exterior, echilibrarea energiilor masculine, cu cele feminine din noi, armonizarea noastră cu planeta și cu Universul întreg! Acum este momentul ca practicantul seichim să integreze cele două aspecte (yin și yang) în viața lui și să treacă dincolo de dualitate, să stăpânească echilibrul celor două energii pentru a se reîntoarece la starea de vid, la originea tuturor lucrurilor, la iluminare.

La acest nivel, practicantul seichim primește simbolul echilibrului și experimentează unificarea energiilor interioare printr-o meditație, ce se dorește doar un început al unui întreg proces de rafinare și echilibrare a energiilor.

Nivelul VI
Odată ajuns la acest nivel, practicantul seichim finalizează efortul spiritual început la nivelul 1. A venit momentul ca cele 3 mari structuri spiritualale ale ființei umane (Sinele, Sinele Superior și Monada) să înceapă procesul de fuziune.

În majoritatea sistemelor de evoluție spirituală se vorbește despre un Sine sau Ego, care este considerată a fi acea parte din noi care în majoritatea vieții noastre reprezintă acea structură în principal mental-emoțională, care ne conduce. Sinele integrează personalitatea noastră. Este acea structură a noastră care ne face să credem că suntem o ființă individuală, separată de ceilalți. Sinele este acela care este “conducătorul” nostru, care ne dă impresia că deținem controlul asupra propriei persoane și asupra propriei vieți. El știe ce vreau “eu”. El știe ce e bine pentru mine. El este “eu” și nimic altceva. Și tragedia este că de aici începe separarea… Datorită faptului că suntem adânc înrădăcinați în Sine, ne este dificil să aflăm cine suntem cu adevarat. Fiecare strat al Sinelui ne taie contactul cu Sinele nostru autentic, cu Sinele Superior. Datorită faptului că oamenii trăiesc de la nivelul Sinelui fals, viețile lor sunt în mare parte false. Tot ce știu și sunt ei, este ceea ce încearcă Ego-ul să creeze.

Sinele Superior (Sufletul) este acea parte din noi care ne conectează direct la tărâmurile spirituale, este etern, infinit de ințelept și transcende conștiința noastră de zi cu zi. El este în legătură cu Divinul pentru că este o parte a acestuia. Astfel, noi nu suntem doar conștient și inconștient, ci mai există o parte din noi care le transcende pe amandouă. Aceasta depășește cu mult tot ceea ce știm cu actuala stare de conștiență. Este dincolo de tot ce se poate ști prin gândire rațională normală.

Sinele Superior este adesea numit Suflet, adică nivelul superior al Ființei, fiind cel mai apropiat Divinului, în timp ce sinele individual este reprezentat de ego, aflându-se sub controlul conștientului, și fiind deci implicit responsabil pentru alegerile pe care le facem în decursul vieții. Ego-ul este un amalgam de experiențe, credințe, condiționări care ne îndepărtează de firescul divinului din noi. Suntem prinși într-o capcană de credințe și condiționări.

Nivelul VII – nivel de Profesor

Sistemul Lira

Ce este Lira?

Sistemul Lira este un sistem de evoluție spirituală ce nu face parte din categoria generală a sistemelor REIKI! Inițierile primite în acest sistem nou, se adresează în toatalitate chakrelor superioare, de la chakra 8 până la chakra 12.

Sistemul Lira preupune conectarea la Stelele secrete și la energia specială  la care se raportau preoții egipteni și la care se raportează încă taoiștii din munții chinei! Izvorul binecuvântărilor și sursa puterilor de pe pământ!

Sistemul Lira cuprinde la nivelul de practicant 6 simboluri care au ca obiectiv activarea chakrelor superioare, conectarea la razele planetare, activarea și modificarea ADN-ului precum și inițializarea activării corpului de lumină în dimensiunea a 4-a, și mai apoi a 5-a.

Caracteristica principală a sistemului este aceea de a activa pentru fiecare practicant în parte, toate acele energii și unelte spirituale necesare transformării globale a ființei care suntem în vederea ascensiunii planetare!!!

Cele 6 frecvențe Lira

Lira reprezintă primul pas către trecerea la nivele superioare de Vibrație și Conștiință!

Primul simbol realizează umplerea cu Lumină a tuturor corpurilor noastre, ducând la purificarea lor și deblochează capacitățile paranormale aflate în stare latentă, amplificându-le pe cele activate deja.
Al 2-lea simbol al sistemului, continuă procesul de purificare început de simbolul Lira, ducând la descătușarea întregului potențial divin din noi. El ne ajută să realizăm uniunea dintre Spirit și Materie.
Al 3-lea simbol înlătură toate defectele comportamentale. Cu o fortă imensă sparge tiparele de gândire greșite. Acum se naște noul OM! Cu această etapă începe activarea Corpului Superior Adam Kadmon și construirea Podului Curcubeu de la extensia de suflet care suntem noi, până la Monadă!
Al 4-lea simbol este cel care ne ajută să integrăm Iubirea Neconditionată în noi si în viata noastră. Cei care ne sprijină în învătarea acestei lectii sunt părintii noștrii biologici din sistemul Sirius. Forța Iubirii începe să ne propulseze prin cele 352 de nivele de evoluție!
Al 5-lea simbol este simbolul chakrei 12. În momentul când am ancorat și am activat în totalitate acest simbol, prima parte a Ascensiunii la nivel Planetar este realizată. Ea se va finaliza odată cu ancorarea și activarea chakrei 16, prima chakră a dimensiunii a 5-a. Acest simbol ne conectează cu Conștiința Hristică si cu toate formele de energie din Univers.
Următorul simbol are multiple caracteristici necesare realizării Ascensiunii Planetare. În primul rând, este simbolul care activează si reprogramează ADN-ul conform noului nivel de evoluție spirituală atins. Cu ajutorul acestui simbol vom activa cele 12 perechi ADN. În al 2-lea rând, facilitează integrarea în noile structuri a energiilor din dimensiunile superioare, de la nivelul Sinelui Superior. El mai are rolul deosebit de important de a calma energiile de la nivelul inimii fizice în timpul Activării Corpului de Lumină în dimensiunea a 5-a, pentru a nu exista efecte secundare mai puțin dorite.
Ultimul simbol de la nivelul de practicant este simbolul care ne ajută la descifrarea geometriei universului, ne ajută să întelegem legile și felul în care a fost realizată Creatia! El amplifică conexiunea cu Monada și conștientizarea Divinului din noi pentru totdeauna!

Sistemul Sirius

Ce este Sirius?

“Dincolo de Soare este un alt Soare, dincolo de Lumina văzută este Lumina Nevazută, dincolo de tine…ești doar TU. Câte aripi îți trebuie ca să zbori? Oricît de mari ar fi aripile pe care Creatorul ți le așează ușor pe umeri, tot va trebui cândva să ai curajul de a-ți lua avânt și să te arunci în neant, ÎNVĂȚÂND SĂ ZBORI. Sirius este pentru voi încă o Conexiune, încă o pereche de Aripi, iar noi suntem aici doar pentru a vă susține și a vă încuraja în a vă găsi curajul de a vă Înălța din ce în ce mai SUS! Fiecare Dar primit de voi își are utilitatea lui. Nu dorim să înlocuim ceva ce deja folosiți, suntem aici doar pentru a vă da și alte opțiuni ….Există o frecvență optimă pentru oricine. O frecvență optimă care să vă ridice dincolo de ceața ochilor voștri. Aveți nevoie de ajutor și în acest moment noi suntem AICI! Apelați la noi și vă vom susține în tot ceea ce întreprindeți….” Mesaj Sirius

Sistemul Sirius este continuarea Sistemului lira. Lira reprezintă frecvența de bază de la care pornim ca să ajungem să lucrăm cu frecvențele Sirius

Istoria civilizațiilor de pe acest Pământ începe în urmă cu 500 de milioane de ani. Planeta nostră este o sămânță stelară pe care au sosit forme de viață externe de peste tot. Aceste forme s-au combinat și au generat noi forme de viață apoi au părăsit iarăși Pamântul. Aproape toate dovezile care vin din trecutul civilizațiilor avansate au fost scoase afară din context sau au fost ignorate. De exemplu, noi avem o conexiune cu steaua Sirius, despre care se cunoaște foarte puțin dar care este esențial pentru a înțelege condiția nostră prezentă.

Strămoşii din Lira reprezintă aşa-numita rasa ariană pură, în sensul că ei sunt primordiali, adică sunt prima rasă umană care a colonizat galaxia noastră. Urmaşii lor sunt rasele pleiadiene şi andromedane (respectiv, din Constelaţia Pleiadelor şi din Constelaţia Andromeda), însă liranii s-au dezvoltat de asemenea în siriusieni (civilizaţiile din sistemul Sirius), arcturieni (sistemul stelei Arcturus – acestea sunt fiinţe extratesrestre foarte evoluate, din 6D), antarieni (sistemul stelei Antares), Alpha Centauri, Cygnus Alpha etc.

Sirius este cea mai strălucitoare stea de pe cer. Este localizată în constelața Câinele Mare și este de peste 20 de ori mai strălucitoare decât Soarele nostru. Civilizațiile antice îi atribuie lui Sirius un rol important în astronomie, mitologie și ocultism. Este considerat “Soarele din spatele soarelui” și adevărata sursă a potențialului soarelui nostru.

Daca Soarele nostru încălzeste și menține vie viața fizică, Sirius menține vie viața spirituală, conectând ființa la Sursă!

Eli-Cha

Ce este Eli-Cha?

Eli-Cha sau Darul Lui Dumnezeu

Eli-Cha este un sistem de vibrație foarte înaltă, care își are sursa dincolo de dimensiunea 8.9.

Sistemul este patronat de Proorocul Ilie, fiind special emis pentru ca învățăturile celor 600.000 de prooroci ai vechiului Israel să ajungă din nou la oameni. Fiecare inițiat pe acest sistem va primi o părticică ce poate fi adăugată la sistemul inițial.

Acest sistem crește în mod special forța spirituală, iar prin simbolurile sale este util tuturor persoanelor care doresc să își mărească capacitățile deosebite.

Un profet nu este neapărat o persoană cu capacități deosebite, ci este o ființă prin care harul și cuvântul lui Dumnezeu ajunge la oameni

La Gradul I se primesc 7 simboluri care lucrează după un anumit algoritm, crescând forța personală și activând capacitatea de comunicare cu ființele dimensiunilor superioare: Simbolul Puterea Divină, Simbolul Nodului Temporal, Simbolul Trecutului, Simbolul Viitorului, Simbolul Clarvederii, Simbolul Clarauzului și Simbolul de comunicare cu Ingerii Creației!

Inițiere Antarayame

Ce este Antarayame?

ANTARAYAME este ceva cu care veți lucra Existență după Existență și nu veți mai lăsa niciodată Lumea Omului să se piardă pe sine! În misterul său se află izvorul nesecat al FORȚEI, adevărata FORȚĂ blândă, invincibilă, iubitoare care vă va face Sufletul să strălucească ca mii de Sori la un loc!

În spațiul de dincolo de orice cunoaștere a minții raționale, se află măiestria Vieții, care face ca Viața să se exprime ca un nectar dulce ca mierea dar a cărei dulceață te Învie. Nimic din alcătuirea voastră nu are un așa mare preț ca acest Giuvaer Înstelat cu toate virtuțile perfecțiunii care crește mereu, ca ANTARAYAME. Acest Ținut Divin este Inima Inimii voastre. Voi numiți Inimă ceva care este abia o presimțire a unui Adevăr Etern. Ținutul de dincolo de forme în care germinează Semințele Vieții într-o imaculațiune perfectă, ANTARAYAME, este călauza voastră prin Existențe care v-a însoțit de-a lungul a nenumărate experiențe și nu vă va părăsi niciodată pentru că voi sunteți în esență, acest mister al său. SECRETUL, adevăratul SECRET al Vieții este: BLÂNDEȚEA CARE MÂNGÂIE ȘI TRANSFORMĂ! ATINGEREA GINGAȘĂ CARE CLĂDEȘTE ÎN INIMI SPERANȚA ȘI CREDINȚA! Cel care este conștient de acest Grăunte de Lumină care este mare cât Universul nu va mai cunoaște ÎNTUNECAREA! Este cel care secretă de veșnicii un drum ca de lapte care se așterne sub picioarele Lumii, sub tălpile voastre, în calea voastră. Vă plângeti adesea de asprimea Vieții în AICI și ACUM. Dar dacă BLÂNDUL IZVOR al esenței iubitoare din voi nu s-ar așterne în drumul vostru ați cădea fulgerați de asprimea și duritatea Materiei pe care ați venit să o treziți. Prin voi, această Materie este continuu Îmblânzită. ACOLO și AICI, oriunde ați fi, ANTARAYAME este Călăuza voastră. Veți cunoaște ce Înseamnă BUCURIA TREZIRII atunci când, conștient, veți lăsa Nectarul său să curga picatură cu picătură în Sufletele Însetate dupa EL. Nu vă creați scenarii! Nu Încercați să aduceți MISTERUL IUBIRII în tiparele gândirii voastre! Trăiți experiența pură, experiența celui care cunoaște adâncul Sufletelor, cel care cunoaște CALEA! Ați Însetat după această clipă! Ea este ACUM relevată conștiinței voastre și își desface Lumina, luminându-vă! Eu sunt un Maestru al Luminii lui ANTARAYAME! Bucurați-vă!

Flacăra Violet

Ce este Flacăra Violet?

Flacara Violet reprezintă echilibrul perfect arhetipul divin al forței (Flacara masculină de culoare albastru-safir a Voinței, Puterii și Autorității Divine) și a arhetipului divin al compasiunii (Flacăra cristalină de culoare roz a Iubirii Divine Transfigurante, Adorării și Venerării Vieții). Când Expirația și Inspirația Divinului (arhetipul masculin și arhetipul feminin) se unesc într-o unică pulsație ritmică, se materializează o Flacără Violet de o forță și o putere inimaginabile. Acest dar sacru al Focului Violet deține puterea de a transmuta în Lumină orice boală care este prezentă pe Pământ și fiecare electron de energie pe care umanitatea l-a modificat vreodată. Flacăra Violet are calitatea de a transforma și transmuta tot ceea ce există în planul fizic și nu reflectă iubirea, armonia și puritatea.

Flacăra Violet este un întreg proces de transmutare și transformare a energiei negative, înapoi în cea mai pură energie divină. Flacara Violet este un dar din inima Creatorului. Scopul Divin al acestui dar este de a ajuta omenirea să transmute în lumină energiile, sentimentele, gândurile, faptele negative create de noi conștient sau inconștient. Acest minunat DAR, ajută la creșterea nivelului conștiinței, ridicarea vibrației personale, accelerarea evoluției spirituale, vindecare, protecție și eliberarea karmei. Flacăra Violet purifică aura, transmută emoțiile și sentimentele negative, crește imunitatea organismului, purifică mintea și ne conectează la Iubirea Necondiționată și Compasiunea Infinită.

Ea poate fi invocată prin rostirea unor afirmații, și atunci când acestea sunt împletite cu meditații sau vizualizări, flacăra violet are puterea de a schimba, modifica sau de a transmuta energia negativă ce se manifestă la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual. Această energie negativă poate lua forme precum boală, stres, anxietate, frică, dubiu, ură, furie, etc. Prin folosirea constantă a Flăcării Violet, ne putem transmuta gândurile, sentimentele, cuvintele și acțiunile negative din toate încarnările anterioare, înainte ca Legea Cercului (Karmei) să ni le readucă în viață, creându-ne tot felul de probleme. Flacăra Violet este Legea Iertarii și este un dar al Grației Divine creat să ne ajute să transmutăm în Lumină orice element negativ. Flacăra Violet poate transmuta orice vrem să vindecăm sau să transformăm în viețile noastre individuale sau pe această planetă. Poate transmuta înapoi în lumină orice lucru, gând, acțiune ce nu reflectă iubirea, armonia și echilibrul Raiului pe Pământ.

Inițiere Merkaba

Ce este Merkaba?

Tehnicile Sacre Merkaba conţin metode speciale de lucru care fac câmpurile spiritual-energetice ale unei persoane să se rotească simultan în mai multe nivele dimensionale diferite. Această rotire la viteze foarte mari creează un câmp energetic special multidimensional care se numeşte Merkaba. În esenţă, Merkaba sunt câmpuri energetice unice care permit unei persoane să trăiască experienţe multidimensionale. Mai important însă decât orice experienţă multidimensională e însă faptul că, activate zilnic, câmpurile Merkaba alimentează individul cu un flux constant de frecvențe superioare, 24 de ore din 24. Acest proces are drept consecinţă expansiunea foarte rapidă a conştienţei.

Tehnicile sacre Merkaba sunt cunoscute încă din vechime ca fiind tehnici speciale care au capacitatea de a exitinde conștiința. Aceste tehnici minunate folosesc energiile Iubirii Necondiţionate şi, utilizate constant, asigură purificarea energetică, mentală şi spirituală, expandând simultan conştiinţa. Aceste tehnici activează Merkaba: câmpurile spiritual-energetice care înconjoară corpul fizic. Un câmp Merkaba activat pe frecvența Iubirii asigură o foarte rapidă extensie a conştiinţei. Activarea Merkaba dă omului capacitatea de a se bucura de experienţe multidimensionale în acest Univers şi Dincolo, ceea ce maximizează expansiunea conştiinţei. Există un număr de câmpuri spiritual-energetice ce înconjoară corpul fizic al unei persoane. Când cineva îşi extinde în mod permanent şi complet aceste câmpuri, acela devine Iluminat la acel nivel dimensional. Câmpul spiritual-energetic exterior al unui corp e asociat cu cel mai înalt nivel dimensional al universului nostru şi e cel mai puternic dintre câmpurile noastre energetice. Invers, câmpul spiritual-energetic cel mai apropiat de corpul fizic reprezintă cel mai jos nivel dimensional din universul nostru. Fiecare câmp spiritual-energetic activat în Merkaba duce la extensia conştiinţei, fiecare câmp fiind asociat cu o realitate dimensională diferită. Câmpul spiritual energetic al Tetraedrului Stea e cel mai apropiat de corpul fizic şi e câmpul de care majoritatea oamenilor sunt conştienţi. Câmpul energetic al Teatraedrului-Stea reprezintă cel de-al treilea nivel dimensional şi e poarta noastră de acces spre realităţile quadridimensionale. Acesta este dintre toate câmpurile spiritual-energetice ale omului – cel mai uşor de activat. Energia Tetraedrului Stea e înfăţişată în catedralele şi templele din întreaga lume. Larga recunoaştere a câmpului energetic al Tetraedrului Stea arată că oamenii din toată lumea sunt conştienţi de existenţa lui. Este vorba şi de creştinii care au construit Mănăstirea de la San Michele, şi de constructorii templelor antice din Egipt, Israel, India sau Tibet. Membrii străvechilor şcoli ale misterelor din întreaga lume au folosit exerciţii spirituale speciale pentru a se purifica suficient ca să poată activa expandarea conştiinţei lor.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul