OPTIMIZARE ENERGETICĂ REIKI SAU PRACTICĂ TAOISTĂ?

CONUL DE LUMINĂ
10 ANI DE PRACTICĂ REIKI
HOW HAWAYO TAKATA PRACTICED AND TAUGHT REIKI

OPTIMIZARE ENERGETICĂ REIKI SAU PRACTICĂ TAOISTĂ?

Don Beckett

Unul dintre Profesorii mei de Reiki a fost Maestrul Don Beckett! Maestrul Don Beckett avea un exercițiu de optimizare a chakrelor mai deosebit: conecta fiecare chakră la energia Reiki și se deschidea către Întregul Univers. O astfel de optimizare decurge astfel:

Chakra coroanei (chakra 7): poarta către energia Cerului, către Întreg, WuJi-ul din taoism
Chakra celui de-al 3-lea ochi: WuJi, Nimicul Absolut, Întregul, devine dualitate. Apare Yin și Yang, a căror interacțiune creează totul în Universul dual. Emisferele cerebrale yin și yang.
Chakra gâtului: să fie Lumină, și o infinitate de lucruri! Voința, vibrația, cuvântul creează, dă naștere!

Reiki – Adevărata Poveste

Chakra inimii: elementul aer din Taoism (care energizează și guvernează plămânii, stimulează inima). Energia respirației. Atmosfera planetei!
Chakra plexului solar: elementul foc (care energizează și guvernează această zonă: stomacul, ficatul, pancreasul și splina). Energia digestiei, alchimia, transmutarea. Soarele!
Chakra sacrală: elementul apă (care energizează și guvernează intestinele, rinichii, vezica urinară, organele sexuale). Energia relațiilor! Doi devin Unul într-o sacră reuniune (rezultând o nouă Creație). Luna!
Chakra rădăcinii: elementul pământ. Energia fundamentală a existenței fizice, vitalitatea. Roca și solul planetei Pământ!

Câteodată atunci când ridici mâinile în rugăciune, realizezi că te deschizi către întregul Univers, către tot ce există, către tine și ceilalți, către Unul și Totul. În acel moment toate devin același lucru! Nu mai există etichete! Fie că-i zici Reiki, Tao, Qigong sau altceva, vei depăși bariera vibrației și ajungi în Sursă! Tot în Sursă se găsește acum și Maestrul Don Beckett. Ori de câte ori invoc Reiki, o parte din Don se manifestă prin mine, și pentru tine, pentru noi toți! Mulțumesc Maestre! Povestea merge mai departe!

“Probabil că lucrul cel mai important pe care ni-l dezvăluie Reiki este Unitatea vieţii. Ajungem sa vedem cum, vindecându-ne pe noi, contribuim la binele tuturor. Trăim într-o hologramă infinită, în care infinitatea creaţiei este întreagă în fiecare undă-particulă. Nu este vorba numai de “toţi pentru unul şi unul pentru toţi”, ci de “unul este totul şi totul este unul”. (DON BECKETT)

COMMENTS