Meditatia Melchisedek

Meditatia Melchisedek

Începeţi fiecare şedinţă cu Melchizedec invitându-I să fie prezent, cu intenţia de a vă conecta conştient cu el la nivel energetic. Eul Superior vă va ajuta să faceţi conexiunile necesare pentru a lucra astfel.

Este o meditaţie pe chakre pe care o puteţi realiza împreună cu Melchizedec, rugându-I la începutul fiecărei şedinţe să vă ajute să vă conectați cu el şi să vă racordaţi la energiile lui.
Melchizedec va dispune deasupra dumneavoastră o parte din energia sa într-o Sferă de Lumină albă şi vă va învălui în energia sa minunată.

Vizualizaţi Lumina și sfera de lumină albă coborând în chakra coroană. Încercaţi să vizualizați şi să simţiţi Lumina și sfera coborând apoi în fiecare dintre chakre. Pe măsură ce Lumina atinge fiecare chakră, acestea devin mai strălucitoare, cresc în dimensiune şi se rotesc mai repede. Când Lumina ajunge în chakra inimii, zăboviţi câteva minute şi cereţi să primiţi în inima dumneavoastră Iubirea lui Melchizedec ca să fiţi pregătiţi să slujiţi omenirea prin intermediul Ordinului lui Melchizedec. Când primiţi încuviinţarea, vizualizaţi energia coborând în braţe şi în palme. Simţiţi energia deschizându-vă chakrele palmelor. După câteva minute, vizualizaţi energia întorcându-se în chakra inimii, înainte de a trece spre celelalte chakre. Când energia a umplut şi chakra rădăcinii urmăriţi-o coborând în picioare şi în tălpi. Din nou puteţi simţi energia pulsându-vă în picioare şi cum întregul corpul este învăluit în energie și lumină. Când energia v-a inundat întreg corpul, vizualizați-o radiind în aură. Din acel moment sunteţi complet conectat cu Melchizedec. Rămâneți în această lumină cât aveți nevoie!

La final mulțumiți lui Melchisedec pentru binecuvântările primite și pentru conexiunea cu El.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul