MANIFESTARE PRIN MEDITAȚIE: TEHNICILE ALFA

CINE ESTE MELCHISEDEK
CORPUL FIZIC ESTE TEMELIA TA!
CELE NOUĂ TREPTE ALE RUGĂCIUNII

Alpha Brain Waves

Meditația este principala tehnică folosită pentru restabilirea și îmbunătățirea stării de sănătate. Ea este totodată calea supremă prin care omul se reconectează la adevărata lui natură, reușind să aducă în armonie atât funcțiile corpului fizic cât și structurile spirituale. Toată această putere a meditației se datorează faptului că, la un moment dat, creierul intră într-o stare specifică de funcționare (între 7Hz – 14 Hz), proiectându-ne la granița lumii materiale cu cea spirituală.

În general, pentru starea activă (atunci când suntem în afara stării de somn) creierul funcționează între frecvențele 14Hz-21Hz (se numește stare BETA). Atunci când ne aflăm în starea de somn, creierul funcționează între 4Hz-7Hz (stare TETA), iar pentru starea de somn profund creierul coboară la 3Hz-4 Hz (stare DELTA).

brain wave states

Intervalul 7Hz-14Hz este denumită STAREA ALFA! În această stare deosebită, reușim să accesăm „adevărata profunzime”, subconștientul, și să deblocăm adevărata putere a spiritului nostru!

În cadrul acestui seminar vom învăța faptul că, folosită într-un anumit mod, meditația are rol activ în materializarea scopurilor. Vom învăța să ne folosim de starea specifică de meditație, de starea ALFA, pentru a aduce de la nivelul minții, de la nivelul gândurilor, a proiecțiilor mentale, o formă gând (o imagine, o reprezentare care are energie și semnale) și să o materializăm cu ajutorul programării subconștientului.

Ce vom învăța la acest seminar:

  • să intrăm în starea alfa în mai puțin de 1 minut!

  • odată ajunși în alfa să accesăm puterea subconștientului

  • tehnica de programare a subconștientului cu ajutorul afirmațiilor

  • tehnica materializării scopurilor concrete folosind formele gând, imagini sugestive

  • tehnicile alfa pentru sănătate

  • tehnicile alfa pentru evoluție spăirituală

  • tehnicile alfa pentru materializarea gândurilor

MANIFESTARE PRIN MEDITAȚIE: TEHNICILE ALFA
Sâmbătă 30 Martie (11.00-15.00)

Cost participare: 150 lei

ÎNSCRIERE CURS

Înscrierile se fac pe adresa info@desavarsirespirituala.ro

sau completând formularul de mai jos

COMMENTS