Karuna Ki Reiki

Karuna Ki Reiki

Karuna Ki este o cale a compasiunii, o trăire permanentă a compasiunii, o identificare cu compasiunea și radierea acesteia către lumea întreagă.

Sâmbătă 28 Mai

între orele 11:00 – 16:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Inițierea REIKI a fost PRIMUL PAS! Inițierea Reiki este baza, prima treaptă a unei scări care conduce la LUMINĂ! Universul are și alte DARURI, instrumente prin care Sufletul să învețe să se reîntoarcă înapoi la SURSĂ, înapoi în LUMINĂ și IUBIRE!

Când o să simți, dacă o să vrei, poți face încă un PAS urcând pe scara către LUMINĂ învățând următorul sistem reiki: KARUNA KI REIKI!

KARUNA REIKI este un sistem asemănător cu REIKI USUI, doar că aici se învață lucrul, colaborarea, comunicarea cu REGATUL ANGELIC! Prin inițierile KARUNA REIKI vei accesa o noua frecvență și vibrație energetică! Vei accesa energia COMPASIUNII și vibrațiile vindecatoare ale INGERILOR și ale ARHANGHELILOR!

Acest sistem lucrează foarte mult cu chakra a 4-a și cu inima noastră! Impreună, Energia REIKI și Energia KARUNA activează și deschid și mai mult INIMA SPIRITUALĂ, inima noastra adevarată, INIMA DE LUMINĂ!

Inițierile KARUNA aduc acordaje speciale direct cu ARHANGHELUL MIHAIL, ARHANGHELUL RAFAEL și ARHANGHELUL GABRIEL! Se învață simbolurile prin care poate fi accesată energia acestor arhangheli dar și alte simboluri care ne ușurează existența: vindecarea la nivel celular, vindecarea trecutului, purificarea minții și a subconștientului de programele negative generate de noi sau induse de altcineva!

Învățând acest sistem, învățăm să descoperim că nu suntem singuri în această existență. Că alături de noi în nevăzut se găsec multe FIINȚE ALE LUMINII care veghează asupra noastră și care ne sprijină în tot ceea ce facem! Învățăm că Lumina este o parte din aceste ființe angelice și chiar este adusă în structurile noastre de ele. Vom descoperi că o parte din gândurile noastre sunt șoaptele lor care ne ajută să luăm deciziile grele. Și mai ales, învățăm să colaboram cu ele în toate acțiunile noastre pentru a avea reușite și a face alegerile corecte! Un practicant KARUNA KI REIKI este conștient întotdeauna de prezența îngerilor în viața lui și știe să lucreze cu ființele angelice pentru ca existența lui și a familiei sale să fie una fericită și prosperă!

La primului nivel de practiciant Karuna Ki, se vor aborda următoarele teme:
• Originea și apariția sistemului Karuna Reiki / Karuna Ki
• Ființele spirituale ce intervin in cadrul ședințelor Karuna Ki
• Mudre folosite în Karuna Ki
• Meditația cu prima mudră din Karuna Ki
• Iniţierea în Karuna Ki
• Însuşirea primelor patru simboluri: primul simbol fiind indicat pentru a pregăti pacientul pentru tratamentul ce se va desfăşura, ajutând prin eliminarea anxietăţii, fricii şi durerii emoţionale asociate acestui eveniment; al doilea simbol lucrând mult mai profund, îndepărtând modelele negative aflate în subconştient, ajutându-ne să ne cunoaştem mai bine şi mai ales să ne acceptăm părţilor noastre mai puţin perfecte dar şi să depăşim unele experienţe traumatice din cursul vieţii (ca de exemplu: abuzurile fizice sau sexuale); al treilea simbol aduce vindecarea emoţională şi fizică a inimii, lucrând intens cu energia iubirii necondiţionate, ajută la echilibrarea şi dezvoltarea armonioasă a relaţiilor interumane, dezvoltă capacitatea de a avea doar deprinderi folositoare sănătăţii, putând fi utilizat pentru eliminarea problemelor de dependenţă (medicamente, alcool, tutun sau droguri); ultimul simbol al acestui nivel deschide toate cele şapte chakre şi duce la o armonizare a energiei între acestea prin înlăturarea blocajelor energetice creând astfel o stare de linişte şi pace mentală, ajutând astfel la creşterea clarităţii mentale.
• Iniţierea inimii – o iniţiere specială care oferă binecuvântarea puterii de a folosi lumina divină în serviciul binelui superior al celor implicaţi. Ea vă ajută să vă reamintiţi inocenţa fiinţei si întregul vostru potenţial din planul divin, care este dincolo de capacitatea voastră de înţelegere. Veţi învăţa să trăiţi prin intermediul acestei inimi, fără a face niciun rău în corp, minte sau spirit.
• Pregătirea spațiului de vindecare
• Autotratamentul cu simbolurile Karuna Ki
• Tratamentul altor persoane cu Karuna Ki
• Metoda scanării câmpurilor energetice
• Tratamentul la distanță
• Protecția personală și curățarea spațiilor cu simbolurile Karuna Ki

Acest curs va cuprinde și gradul 2 Karuna Ki!
Veți primi inițierile în gradul 2 Karuna Ki și veți învăța să lucrați cu 4 simboluri de evoluție spirituală:
• Primul simbol al gradului 2 reprezintă cunoaşterea mistică şi spirituală dobândită prin intuiţie şi prin profeţia ce vine de la Dumnezeu
• al 2 -lea simbol al gradului 2 este simbolul care vă ajuta sa realizaţi manifestarea lucrurilor în planul fizic, transformarea intenţiei în realitate.
• Prin activarea celui de-al 3-lea simbol vom putea vedea lucrurile aşa cum sunt, şi nu aşa cum convingerile noastre interne ne împinge să credem. El ne măreşte conştientizarea asupra realităţii şi ne putem ajuta de acest simbol pentru a avea forţa acţiunii în planurile noastre.
• Ultimul simbol Karuna Ki este simbolul care ne ajută să vindecăm TRECUTUL. El ne învaţă să trăim armonios în prezent, să eliberăm trecutul şi să pregătim viitorul.
• Meditația cu a 2-a mudră din Karuna Ki
• Iniţierea în Karuna Ki gradul 2

COMPASIUNEA a fost și este instrumentul prin care toate ființele iluminate, toți Sfinții au ajuns la Lumina Pură și va rămâne cea mai importantă energie și forță prin care noi evoluăm!

Karuna Ki este o cale a compasiunii, o trăire permanenta a compasiunii, o identificare cu compasiunea și radierea acesteia către lumea întreagă.

Karuna KI este Calea prin care Sufletul nostru învață să cânte împreună cu INGERII, să se roage împreună cu ARHANGHELII și să devină una cu IUBIREA DIVINĂ prin conexiunea directă cu FECIOARA MARIA!
Sistemul este guvernat de Fecioara MARIA (zeița Qwan Yin pentru asiatici) și de aceea energia sistemului este o energie blândă, mai ușoară decât energia reiki, mai răcoroasă și care lucrează pe alte frecvențe ale Sufletului decât energia REIKI!

Împreună, cele doua sisteme (REIKI USUI și KARUNA KI REIKI) formează o forță care ne permite să avem o viață sănătoasă, în care să aducem în mod natural și ușor FERICIREA, FRUMUSEȚEA ȘI BUCURIA pentru noi și pentru ceilalti!

Karuna KI însemana o IUBIRE specială! IUBIREA FIINȚELOR LUMINII care se manifestă prin inima noastră deschisă, până când noi înșine vom deveni O SURSĂ A IUBIRII PURE!

Karuna KI este o CALE! Când simți, când ești pregătit…mai fă UN PAS! Pas cu Pas, vei ajunge SĂ FII CEL CE EȘTI!

Formular de înscriere

Sâmbătă 28 Mai

între orele 11:00 – 16:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul