INIȚIERI SPECIALE LIGHTARIAN

CELE NOUĂ TREPTE ALE RUGĂCIUNII
MANIFESTARE PRIN MEDITAȚIE: TEHNICILE ALFA
CINE ESTE MELCHISEDEK

INIȚIERI SPECIALE LIGHTARIAN

LIGHTARIAN REIKI I ȘI LIGHTARIAN REIKI II, LIGHTARIAN ANGEL LINKS, INIȚIERE SERAFIMUL ROSE AURA

Sâmbătă 06 Aprilie (11-15)

Lightarian Reiki

Lightarian Reiki Lightarian Rays Lightarian AngelLinks Lightarian Clearing

Folosirea cuvântului Lightarian este o modalitate de a descrie o persoană care învaţă despre (şi stăpâneşte) folosirea energiilor eterice de Lumină, cu scopul de a-şi expanda conştienţa şi de a se înălţa pe drumul evoluţiei spirituale, mai ales în ceea ce priveşte procesul de împuternicire, curăţare, vindecare, activare şi manifestare a sinelui.

O persoană care se potriveşte imaginii ce defineşte termenul de Lightarian începe să vadă/să perceapă Lumina ca pe o energie eterică permanentă, care se manifestă în mod conştient în toate formele şi structurile pe care noi le experimentăm. Într-un anume sens, Lumina este totul şi totul este Lumină… inclusiv tot ceea ce noi denumim plan fizic, inclusiv corpul nostru fizic. Această perspectivă holistică a Luminii ne dă posibilitatea să înţelegem mai bine că toate nivelurile corpurilor noastre subtile, precum şi corpul nostru fizic se vor modifica şi vor evolua pe baza angajării noastre asupra propriului proces de evoluţie spirituală.

Pe măsură ce înaintăm pe cărarea spirituală, aceste aspecte generale ale evoluţiei energetice personale se vor manifesta. Cu intensitate şi ritm variabile, aceste aspecte sunt în desfăşurare în fiecare dintre noi.

Pentru aceia care se regăsesc pe o pistă rapidă a evoluţiei spirituale, evoluţia împuternicirii, a curăţării, a vindecării, a activării şi a manifestării sinelui poate fi amplificată prin diversele metode energetice transmise sub forma frecvențelor Lightarian!

Lightarian Reiki

DESCRIEREA REIKI LIGHTARIAN I ŞI II

Există multe tipuri de sisteme Reiki şi, după câte ştim noi (Institutul Lightarian), toate aceste sisteme includ ideea de acordaj energetic cu frecvențele înalte. Intenţia, menirea sistemului Lightarian Reiki este aceea de a expanda nivelul energiilor de vindecare budice, care sunt disponibile pentru fiinţa umană, şi de a simplifica şi a demistifica procesul de direcţionare a acestor energii către cei ce au nevoie de ajutor. Ne dorim ca procesul de vindecare şi de acordaj să fie simple, de aceea, în Lightarian Reiki nu se folosesc simboluri. Accentul se pune pe folosirea propriei noastre forţe interioare (conectarea cu Sinele Superior) prin folosirea intenţiei, în momentul în care li se transmite pacienţilor energia Reiki de vindecare, precum şi atunci când li se dau cursanţilor acordajele.

Lightarian Reiki include 6 benzi superioare de vibraţie. În aceste timpuri de extraordinare transformări, aceste benzi superioare de vibraţie ale energiei Reiki (Institutul Lightarian consideră toate tipurile de energii vindecătoare: reiki – karuna – seichim – ca fiind Reiki și le denumește generic REIKI) s-au introdus din nou în existenţa noastră tocmai pentru a ne sprijini în pregătirea pe care o facem în vederea schimbării, a trecerii la o altă etapă a procesului nostru de evoluţie personală, pe niveluri vibraţionale superioare.

Cele 6 benzi de vibraţie ale Lightarian Reiki vor fi împărţite şi predate în cadrul a patru (4) niveluri. În cadrul Nivelului I şi II vi se va preda majoritatea principiilor şi filozofia sistemului Lightarian Reiki.

Notă: Prin „sistemul de bază REIKI Usui” noi înţelegem să onorăm şi alte forme ale nivelului de maestru în Usui Reiki, cum ar fi Shamballa Reiki şi Seichim Reiki. Prin „sistemul de bază Karuna” noi înţelegem să onorăm şi Karuna Ki Reiki, ca pe o formă a Karuna Reiki.

Lightarian Reiki li se transmite cursanţilor, de la maestrul / instructorul Lightarian Reiki, printr-un program care cuprinde două părţi… Instruirea în stilul întrebare şi Răspuns (î & R), care este apoi urmată de un acordaj energetic. Acordajul are loc sub forma unei meditaţii dirijate… unde nu se utilizează şi nu este nevoie de nici un simbol…

Usui Reiki constituie baza frecventei de vibraţie – Prima bandă, care vă conectează iniţial la spectrul mai larg al energiei Reiki. După ce o persoană primeşte acordajul pentru gradele Usui Reiki, aceasta poate simţi necesitatea de a merge mai departe, dincolo de această etapă introductivă. Fiecare dintre noi are propria sa cale de evoluţie spirituală… în propriul nostru ritm şi cu propria noastră sincronizare. Atunci când se simte pregătită, o persoană se poate simţi motivată să accelereze ritmul evoluţiei sale spirituale şi să facă să crească vibraţia sa personală.

Pe măsură ce o persoană continuă să evolueze, să-şi lărgească conştiinţa, ea pătrunde în a Doua bandă a spectrului energiei Reiki, ocupată de sistemul Karuna Reiki şi de Lightarian Buddhic Boost. Deasupra acestei a doua benzi se află încă şase benzi superioare ale energiei Reiki, care poartă denumirea de Lightarian Reiki. Deci, pentru ca o persoană să poată progresa spre energia Reiki de vibraţie superioară, aceasta trebuie să pornească întotdeauna de la nivelul de maestru Reiki în sistemul Usui Reiki.

De ce Lightarian Reiki nivelul I si II sunt transmise împreună?

Deoarece ambele ocupă aceeaşi bandă de frecvenţă(densitate) a vibraţiei, chiar dacă separat ele operează pe frecvenţe de vibraţie uşor diferite, în cadrul aceieeaşi benzi. Acelaşi principiu se aplică şi nivelului V şi VI al Lightarian Reiki.

În practică, următorul tabel ne conferă o idee despre nivelul pe care este localizată fiecare bandă de frecvenţă.

Tabelul nivelurilor de densitate ale energiilor Reiki

 

Benzile Reiki

Descriere

Baza de vibraţie a energiilor razei Reiki

Cel mai ridicat nivel de densitate în cadrul benzii

Banda 1

Usui Reiki, toate gradele

5

5,8

Banda 2

Lightarian Buddhic Boost şi Karuna Reiki

5

6,2

Banda 3 şi 4

Lightarian Reiki I şi II

5

6,85

Banda 5

Lightarian Reiki III

5

7,35

Banda 6

Lightarian Reiki IV

5

8,25

Banda 7 şi 8

Lightarian Reiki V şi VI

5

9,99

 

Lightarian AngelLinks

Serafimul Rose Aura

O scurtă introducere, pentru a înţelege ce semnifică Lightarian AngelLinks (seria de iniţieri realizate în vederea stabilirii legăturilor cu îngerii) comunicate de Institutul Lightarian.

Prin Lightarian AngelLinks se vor crea legături foarte puternice cu „o echipă angelică”… ce manifestă energii angelice specifice, și care este formată dintr-un serafim şi patru arhangheli. Această conexiune ne va ajuta să integrăm în viaţa de zi cu zi calitățile angelice. Se vor expanda virtuţile/calităţife angelice pure în câmpurile noastre energetice: iubirea necondiţionată, absenţa judecării altora, curajul, frumuseţea şi bucuria.

Se vor stabili cinci legături pentru îndrumarea specială, permanentă din partea acestor fiinţe angelice care ne vor sprijini continuu de aici înainte.

Aceste cinci Lightarian AngelLinks sunt menite să creeze pentru noi, conexiuni de o vibraţie foarte înaltă, cu fiinţele angelice care ne transmit energia lor. Cele cinci fiinţe de lumină, care ne ajută în acest proces, sunt: Serafimul Rose Aura, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Rafael, Arhanghelul Uriel şi Arhanghelul Gabriel. Ei îşi doresc să amprenteze câmpurile energetice ale oamenilor cu multe din calităţile şi tiparele energetice pe care ei Ie întruchipează.

Legăturile ce se stabilesc prin AngelLinks sunt mult mai profunde decât experienţele pe care oamenii le-au trăit, de-a lungul timpului, în ceea ce priveşte conexiunea cu fiinţele angelice.

Vă rog să reţineţi faptul că iniţierea în AngelLink a Serafimului Rose Aura reprezintă „poarta Lightarian” pentru a pătrunde pe nivelul energetic al arhanghelilor şi este o condiţie necesară pentru a primi iniţierea în cele patru AngelLinks ale arhanghelilor.

Legăturile cu cele cinci fiinţe angelice se vor realiza printr-o iniţiere ce va consta într-o tehnică simplă de meditaţie dirijată, denumită acordaj.

AngelLinks reprezintă o serie de conexiuni angelice unice în scopul de a conecta energetic oamenii cu nivelul serafimilor şi al arhanghelilor din Tărâmul Angelic.

Scopul acestor iniţieri este ca noi să primim cele mai pure energii angelice. Odată conectaţi energetic cu serafimii şi cu arhanghelii, prin AngelLinks, vom putea primi permanent inspiraţie şi sprijin, fiind astfel încurajaţi să exprimăm aceste calităţi angelice în toate domeniile vieţii noastre.

Vă aștept cu drag!
George

Sâmbătă 06 Aprilie ora 11.00
Înscriere pe adresa info@desavarsirespirituala.ro

COMMENTS