Inițiere și practică MERKABA

Inițiere și practică MERKABA

The Merkaba (sometimes seen as Mer Ka Ba or Mer-ka-ba) is the structure of divine light and energy in the human body and every other life form and object in this universe and all others. Rotating and expanding in all directions simultaneously, it perfectly balances and restores whilst guiding you into the life of your dreams. A process which influences both the physical and spiritual dimensions and affects our perception of time/space reality. The Merkaba can be activated to align with your Soul’s truth, so you can become the best version of yourself. It encompasses the eternal flow of the divine trinity and the four elements: earth, air, water, fire.

Sâmbătă 10 Iulie

între orele 11:00 – 14:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Scurtă introducere în tehnicile sacre MerKaBa

Există un set de tehnici sacre disponibile astăzi provenite din Școala Misterelor care duc la Trezire. Tehnicile Sacre Merkaba unesc meditația și rugăciunea într-un fel special astfel încât practicantul să fie conectat cât mai profund cu frecvențele superioare și cu Iubirea Divină Necondiționată.

Uriașe cantități din Iubirea Divină Necondiționată duc la expansiuni extraordinare ale conștiinței care sunt necesare pentru reconectarea profundă cu Divinul. Aceste uriașe cantități de Iubire Divină Necondiționată vor purifica chakrele, și vor mări cantitatea de energie disponibilă în câmpurile energetice ale practicantului Merkaba. Creșterea cantității de energie în câmpurile energetico-spirituale ale unei persoane înseamnă că se extinde conștiința acestor câmpuri.

Conștiința individuală se manifestă prin corpul spiritual-energetic ce înconjoară corpul fizic. Conștiința permanentă a unei persoane este conținută în câmpurile energetico-spirituale care-i înconjoară corpul fizic. Aceste câmpuri spiritual energetice conțin și experiențele din viețile trecute. Deși cu toții realizăm că sunt temporare corpurile fizice, nu toată lumea pricepe că aceste corpuri fizice temporare sunt felul în care Dumnezeu face conștiința individuală să trăiască multitudinea de experiențe diferite în cadrul Creației, necesare pentru transcenderea dualității și intrarea în Conștiința Unității. Dumnezeu a dat naștere Creației și a creat ființele umane și non-umane, pentru a experimenta actul creării. Conștiința Divină s-a proiectat pe Sine Însăși creând Universurile. Dumnezeu s-a proiectat astfel încât să existe Conștiință Divină în orice componentă a Creației. În acest proces de expansiune a Creției, Dumnezeu folosește Sferele de Aur, care sunt componente subatomice, foarte exacte, ale Divinității (elemente de energie spirituală și conștiință). Aceste extinderi miniaturale ale lui Dumnezeu, aceste minunate Sfere de Aur ale Iubirii Divine Necondiționate stau la baza oricărui act de Creație. Toată Lumina, toată energia și toată materia de pretutindeni din Creație este cuprinsă în aceste Sfere de Aur subatomice. Un alt nume pentru aceste Sfere de Aur este duhul sfânt, prana spirituală sau energia conștiinței hristice.

Accesarea energiei hristice poate fi instrumentul necesar reîntoarcerii complete a unei unei ființe la Conștiința Hristică, reîntoarcerea completă la Maica/Tatăl Creator Dumnezeu, Creatorul A Tot Ceea Ce Este, Sursa Divină. Acest tip special de energie spirituală este de asemenea necesară pentru continuarea existenței în corpul fizic, pentru că este singura substanță din Creație care susține înlocuirile celulare necesare pentru viata corpului fizic și structura energetică. Prana spirituală (lumină, energie și semnale) înseamnă conștientă. Cu cât există mai multă lumină în câmpurile spiritual energetice ale cuiva, cu atât mai extinsă îi e conștiența. Totuși, înainte ca prana spirituală să poată fi folosită pentru extensia conștiinței, ea trebuie să treacă prin chakre. Chakrele au fost create pentru a filtra și a menține energiile discordante departe de câmpurile spiritual-energetice ale omului, astfel încât ele să nu afecteze conștiința lui permanentă. Chakrele închise duc la minți închise și o conștiință mai mică. Totuși când chakrele unei persoane sunt curate și centrele de energie pranică activate, prana e în stare să curgă ușor prin câmpurile spiritual-energetice și să extindă conștiința persoanei. Când omul își extinde prin lumină câmpurile spiritual-energetice sau conștiința, acel om Ascensionează. Asta înseamnă că persoana a atins conștiința unui Maestru Ascensionat sau a unui Sfânt. Cu alte cuvinte, când un număr suficient de Sfere de Aur divine infuzează în câmpurile spirituale energetice iar conștiința se extinde de câteva ori, persoana devine un Iluminat și va avea o aură aurie.

Atât meditația, cât și rugăciunea infuzează suficientă prana în câmpurile spiritual-energetice ale unei persoane, astfel, încât, în timp, să aibă loc extensia conștiinței. Totuși, extensia extrem de rapidă și accelerată a conștiinței are loc la persoane care folosesc meditația rugăciunii neîncetate din Tehnicile Sacre Merkaba.

Tehnicile Sacre Merkaba conțin metode speciale și rugăciuni care fac câmpurile spiritual-energetice ale unei persoane să se rotească simultan în mai multe nivele dimensionale diferite. Această rotire la viteze foarte mari creează un câmp energetic special multidimensional care se numește Merkaba. Odată activat, un câmp Merkaba individual rămâne activ și eficient până când câmpurile spiritual-energetice ale individului își scad rotirea sub o anumită rată a vitezei. E nevoie de 36 de ore pentru ca energia Merkaba să se risipească. Activându-și câmpurile spiritual-energetice zilnic, individul va descoperi cum câmpurile energetice Merkaba rămân activate permanent. În esență, Merkaba sunt câmpuri energetice unice care permit unei persoane să trăiască experiențe multidimensionale. Mai important însă decât orice experientă multidimensională este însă faptul că, activate zilnic, câmpurile Merkaba alimentează individul cu un flux constant de energie și Iubire Divină Necondiționată, 24 de ore din 24. Acest proces are drept consecință expansiunea foarte rapidă a conștientei.

Tehnicile sacre Merkaba ajută practicantul să acceseze și să simtă Iubirea Divină Necondiționată în fiecare zi, tot timpul. Aceste tehnici minunate folosesc energiile Iubirii Necondiționate și Lumina. Utilizate în ordinea potrivită, asigură purificarea energetică, mentală și spirituală, expandând simultan conștiința. Un câmp Merkaba activat cu frecvența Iubirii asigură o foarte rapidă extensie a conștiinței. Există un număr de câmpuri spiritual-energetice ce înconjoară corpul fizic al unei persoane. Câmpul spiritual-energetic exterior al unui corp e asociat cu cel mai înalt nivel dimensional al universului nostru și e cel mai puternic dintre câmpurile noastre energetice. Invers, câmpul spiritual-energetic acel mai apropiat de corpul fizic reprezintă cel mai jos nivel dimensional din universul nostru. Fiecare câmp spiritual-energetic activat în Merkaba duce la extensia conștiinței, fiecare câmp fiind asociat cu o realitate dimensională diferită. Câmpul spiritual energetic al Tetraedrului Stea e cel mai apropiat de corpul fizic și e câmpul de care majoritatea oamenilor sunt conștienți. Câmpul energetic al Tetraedrului-Stea reprezintă cel de-al treilea nivel dimensional și e poarta noastră de acces spre realitățile dimensiunii a patra. Energia Tetraedrului Stea e înfățișată în catedralele și templele din întreaga lume. Larga recunoaștere a câmpului energetic al Tetraedrului Stea arată că învățații școlilor misterelor din toată lumea sunt conștienți de existența lui. Este vorba și de creștinii care au construit Mănăstirea de la San Michele, și de constructorii templelor antice din Egipt, Israel, India sau Tibet. Membrii străvechilor școli ale misterelor din întreaga lume au folosit exerciții spirituale speciale pentru a se purifica suficient cât să poată crea expandarea conștiinței lor.

Activarea primului câmp energetic, cel al Tetraedrului Stea în câmpul Merkaba permite conștiinței persoanei să se extindă și să experimenteze dimensiuni mai înalte ale Universului nostru. Activarea câmpurilor spiritual-energetice ale unei persoane la dimensiuni mai înalte, cele de dincolo de nivelul de bază al Tetraedrului Stea (de Octaedru spre exemplu), permite o și mai mare expansiune a conștiinței, ceea ce permite practicantului să trăiască experiențe multidimensionale mai ample.

Tehnicile Sacre Merkaba sunt cele mai puternice tehnici spirituale de pe planetă. Ele extind rapid conștiința și accelerează întreaga evoluție spirituală a individului. Ele sunt atât de puternice încât, într-o perioadă foarte scurtă, câmpurile energetice, emoționale și mentale ale persoanei sunt purificate, iar conștiența expandată în așa măsură încât persoanele să poată avea acces la dimensiuni mai înalte din acest univers și de dincolo de el. Tehnicile de bază ale activării Merkaba au fost folosite pe Gaia, sau Mama Pământ și ținute secrete în marile școli de mistere de la începutul timpurilor. Vreme de multe mii de ani, tehnicile de activare a câmpului Tetraedrului Stea se încredințau numai acelora care erau gata, în școlile misterelor, să mânuiască aceste energii puternice.

Vă aștept cu drag la această parctică a transformării, transmutarii și eliberarii spirituale!

Purificare! Energizare! Eliberare! Transformare!

Formular de înscriere

Sâmbătă 10 Iulie

între orele 11:00 – 14:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica celor înscriși cu câteva zile înainte de seminar

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul