INIȚIERE ȘI PRACTICĂ MERKABA

CRISTALOTERAPIA
WORKSHOP FLACĂRA VIOLET
ACTIVĂRI ȘI INIȚIERI SPECIALE

INIȚIERE ȘI PRACTICĂ MERKABA

 

mer-ka-ba

Tehnicile Sacre Merkaba sunt poate cele mai puternice tehnici spirituale de pe planetă. Ele extind rapid conștiința și accelerează întreaga evoluție spirituală a individului.

Ele au fost folosite pe Pământ și tinute secrete în marile școli ale misterelor de la începutul timpurilor. Vreme de multe mii de ani, tehnicile de activare a câmpului Tetraedrului Stea se încredințau numai acelora care erau pregătiți (în școlile misterelor) să utilizeze energiile puternice multidimensionale.

Aceste tehnici puternice erau încredințate numai inițiaților care atingeau nivele înalte de conștiință. Aceasta este calea obișnuită a evoluției spirituale în întreaga Creație, unde numai foarte puțini, și numai acelora care sunt gata, le sunt încredințate tehnici de un asemenea nivel.

Tehnicile sacre Merkaba au fost folosite în Scoala Misterelor pentru a realiza purificarea fizică, mentală și spirituală, expandând conștiința. Aceste tehnici activează în Merkaba câmpurile spiritual-energetice care înconjoară corpul fizic. Un Merkaba activat va asigura o foarte rapidă extensie a conștiinței și dă omului capacitatea de a se bucura de experiențe multidimensionale în acest Univers și Dincolo!

Există un numar de câmpuri spiritual-energetice ce înconjoară corpul fizic al unei persoane. Când cineva își extinde în mod permanent și complet aceste câmpuri acela devine Iluminat la acel nivel dimensional atins. Câmpul spiritual-energetic exterior al unui corp e asociat cu cel mai înalt nivel dimensional al universului nostru și este cel mai puternic dintre câmpurile noastre energetice. Invers, câmpul spiritual-energetic cel mai apropiat de corpul fizic reprezintă cel mai jos nivel dimensional din universul nostru. Fiecare câmp spiritual-energetic activat în Merkaba duce la extensia conștiinței, fiecare câmp fiind asociat cu o realitate dimensională diferită.

Câmpul spiritual energetic al Tetraedrului Stea este cel mai apropiat de corpul fizic și este câmpul de care majoritatea oamenilor sunt conștienți. Câmpul energetic al Teatraedrului-Stea reprezintă cel de-al treilea nivel dimensional și este poarta noastră de acces spre realitățile multidimensionale. Energia Tetraedrului Stea a fost reprezentată de-a lungul timpului în catedralele și templele din întreaga lume. Școala Misterelor a avut reprezentanți peste tot în lume. Este vorba de creștinii care au construit Mânăstirea de la San Michele, și de constructorii templelor antice din Egipt, Israel, India sau Tibet. Membrii străvechilor școli ale misterelor din întreaga lume au folosit exerciții spirituale speciale pentru a se purifica suficient ca să poată realiza expandarea conștiinței lor.

Tehnicile Sacre Merkaba sunt poate cele mai puternice tehnici spirituale de pe planetă, iar activarea Câmpului Merkaba este poate cea mai are inițiere!

* in cadrul acestui curs veti primi 3 initieri diferite pentru activarea campului Merkaba
* fiecare participant va experimenta practic activarea Merkaba
* veti activa 3 tipuri de Merkaba (Merkaba dimensiunii a 3-a, a 4-a si o merkaba a dimensiunilor superioare)

Cost participare: 300 lei
Înscriere: info@desavarsirespirituala.ro

 

COMMENTS