FORMELE TREZIRII KUNDALINI (II)

OPTIMIZĂRI – SESIUNI SPECIALE DE ACORDAJE ȘI INIȚIERI
Activarea Chakrelor Transpersonale și Tehnicile Steaua Sufletului
COPACUL SEFIROTIC
Sâmbătă 11 august (11-15)

FORMELE TREZIRII ENERGIEI KUNDALINI (II)

În scrierile sacre indiene ( în vede și în textele tantrice) se vorbește despre o energie divină aflată la baza coloanei vertebrale.

Asociată adesea cu imaginea unui șarpe care doarme încolăcit, această energie odată trezită, urcă prin coloana vertebrală și prin canalele energetice, activând centrii energetici și realizând o uniune a eului nostru cu sinele superior!

Energia Kundalini poate fi activată prin tehnici speciale, se poate activa spontan sau într-o modalitate naturală atunci când ne-am învățat lecțiile de viață și am înlăturat blocajele energetice din chakre!
Oricare ar fi modalitatea, atunci când energia kundalini se trezește și urcă nestingherită până în chakra a 7-a, are loc o armonizare a energiilor noastre feminine cu cele masculine, eul nostru fizic se unește cu eul spiritual, și noi ajungem într- o stare de uniune cu divinul (samadhi).

Cand energia Kundalini înlătură blocajele de la nivelul centrilor energetici toate darurile și calitățile care se manifestă prin acei centrii energetici ne sunt la îndemână. Acest lucru se întamplă nu numai datorită faptului că energia kundalini în ascensiunea ei a îndepărtat blocajele ce stau în calea nevoilor noastre, dar și pentru că ea activează o frecvență de rezonanță în aura noastră și începem să atragem ceea ce ne dorim cu adevarat!

În toate culturile și în majoritatea scolilor de spiritualitate se practică anumite forme de trezire a energiei kundalini: în yoga, budhism, qigong și chiar în șamanism!

În cadrul acestui workshop vom practica o suită de tehnici care realizate individual sau împreună, pot conduce la trezirea energiei Kundalini.

În mod special, vom lucra și tehnici din Kriya Yoga – știința yoga care provine de la însuși Babji!  Babaji a oferit lumii ştiinţa KRIYA YOGA prin intermediul discipolului său Lahiri Mahasaya, mărturisindu-i că este aceeaşi ştiinţă pe care, cu multe mii de ani în urmă, Krishna i-a oferit-o lui Arjuna şi care, mai târziu, a fost cunoscută de Patanjali, Sfântul Ioan şi mulţi alţi înţelepţi. Ştiinţa KRIYA YOGA s-a răspândit mult în India modernă datorită lui Lahiri Mahasaya. Iniţial, Babaji şi-a instruit discipolul să ofere iniţierea în această ştiinţă doar celor care au calităţile cerute, care sunt gata să sacrifice totul pentru a ajunge la Dumnezeu. Plin de compasiune, Lahiri Mahasaya l-a implorat să-i permită să transmită KRIYA YOGA tuturor celor care o caută sincer, chiar dacă ei nu sunt capabili să facă jurământul renunţării complete, pentru a-i încuraja să urmeze calea eliberării. Răspunsul maestrului său a fost: “Aşa să fie. Voinţa divină a vorbit prin gura ta. Oferă KRIYA YOGA tuturor celor care îţi cer umili ajutorul.”

„KRIYA YOGA este un instrument care permite accelerarea evoluţiei omului. În antichitate, yoghinii au descoperit că secretul conştiinţei cosmice este intim legat de controlul suflului; aceasta este contribuţia Indiei la cunoaşterea umană şi ea este absolut unică şi nemuritoare. Forţa vitală, absorbită de obicei în cursul respiraţiei, este eliberată prin tehnicile KRIYA YOGA, care permit încetinirea şi calmarea ritmului neîncetat al suflurilor.”

Așa cum spunea cineva “Kundalini este o scară energetică! Dacă urcăm pe ea, ajungem într-un singur loc: la DIVIN”!


Cost: 300 lei
Cei care au făcut prima parte (FORMELE TREZIRII ENERGIEI KUNDALINI): 150 lei
Înscrierile se fac pe adresa:
info@desavarsirespirituala.ro

ÎNSCRIERE CURS

Înscrierile se fac pe adresa info@desavarsirespirituala.ro

sau completând formularul de mai jos

COMMENTS