FORMELE TREZIRII ENERGIEI KUNDALINI

WORKSHOP FLACĂRA VIOLET
ACTIVĂRI ȘI INIȚIERI SPECIALE
CRISTALOTERAPIA

FORMELE TREZIRII ENERGIEI KUNDALINI

kundaliniIn scrierile sacre indiene ( in vede si in textele tantrice) se vorbeste despre o energie divina aflata la baza coloanei vertebrale.
Asociata adesea cu imaginea unui sarpe care doarme incolacit, aceasta energie odata trezita, urca prin coloana vertebrala si prin canalele energetice, activand centrii energetici si realizand o uniune a eului nostru cu sinele superior!

Energia Kundalini poate fi activata prin tehnici speciale sau se poate activa spontan sau intr-o modalitate naturala atunci cand ne-am invatat lectiile de viata si am inlaturat blocajele energetice din chakre!

Oricare ar fi modalitatea, atunci cand energia kundalini se trezeste si urca nestingherita pana in chakra a 7-a, are loc o armonizare a energiilor noastre feminine cu cele masculine, eul nostru fizic se uneste cu eul spiritual, si noi ajungem intr- o stare de uniune cu divinul (samadhi).

Cand energia Kundalini inlatura blocajele de la nivelul centrilor energetici toate darurile si calitatile care se manifesta prin acei centrii energetici ne sunt la indemana. Acest lucru se intampla nu numai datorita faptului ca energia kundalini in ascensiunea ei a indepartat blocajele ce stau in calea nevoilor noastre, dar si pentru ca ea activeaza o frecventa de rezonanta in aura noastra si incepem sa atragem ceea ce ne dorim cu adevarat!

In toate culturile si in majoritatea scolilor de spiritualitate se practica anumite forme de trezire a energiei kundalini: in yoga, budhism, qigong si chiar in samanism!

In cadrul acestui workshop vom practica o suita de tehnici care realizate individual sau impreuna, pot conduce la trezirea energiei Kundalini.

In mod special, aceste tehnici realizate in mod constant, conduc la refacerea starii de sanatate a coloanei vertebrale! Absolut toti participantii la workshopurile precedente au observat faptul ca durerile si chiar micile afectiuni ale coloanei vertebrale dispar chiar pe parcursul cursului!

Asa cum spunea cineva “Kundalini este o scara energetica! Daca urcam pe ea, ajungem intr-un singur loc: la DIVIN”!

Cost participare: 300 lei
Inscriere: info@desavarsirespirituala.ro

 

Older Post

COMMENTS