Flacăra Violet

Flacăra Violet

“Place the Violet Flame through your heart and then let go and know who you are”

Sâmbătă 15 Mai

între orele 11:00 – 15:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Cel mai important aspect din această practică va fi inițierea specială și sesiunile de lucru cu focul violet!

Acest seminar va cuprinde un modul special de inițieri pentru cei care nu au activat încă corpul sakara – capacitatea de a folosi frecvențele Focului Viu! Aceste inițieri vor cuprinde activarea corpului sakara, inițierea în flacăra violet, inițierea în flacăra argintiu-violet, activarea frecvențelor vibratorii care țin de spectrul violet și inițierea în simbolul și frecvențele îngerilor flăcării violet!

În afara acestor inițieri care ne dau capacitatea de a lucra cu frecvențele focului viu, vom pune accent pe practica transmutării acelor energii și semnale care creează în prezent blocaje în viața noastră pe diverse planuri (sănătate, relații, reușite, etc.).

Ce au în plus inițierile focului violet față de activarea prin inițierile shamballa

Pe parcursul cursului Shamballa ați fost conectați și împuterniciți să activați și să folosiți frecvența multidimensională a flăcării violet în scopul creșterii vibrației personale, pentru purificare și pentru vindecare.

În inițierea de la Cursul de Flacăra Violet în afara acestor împuterniciri shamballa, veți ajunge să activați corpul sacru Sakara! Doar o persoană care are activat acest corp sacru va putea lucra cu frecvența focului violet la adevărata lui putere și va avea capacitatea de a transmite mai departe această împuternicire! Veți fi inițiați nu doar în frecvența multidimensională a flăcării violet, ci chiar mai mult, într-o frecvență specială a Focului Viu!

Flacăra Violet este un întreg proces de transmutare și de transformare a energiei negative, înapoi în cea mai pură energie divină.

Această vibrație ajută omenirea să transmute în lumină energiile, sentimentele, gândurile, faptele negative create de noi conștient sau inconștient.

Cum te ajută flacăra violet

Creșterea nivelului conștiinței

Ridicarea vibrației personale

Accelerarea evoluției spirituale

Vindecare și protecție

Ce vom practica

INIȚIEREA SPECIALĂ PENTRU ACCESAREA FLACĂRII VIOLET

AFIRMAȚIILE PRIN CARE SE ACCESEAZA FLACĂRA VIOLET

MEDITAȚIA ZILNICĂ A FLĂCARII VIOLET

MEDITAȚIA TRANSMUTĂRII SEMNALELOR NEGATIVE DIN TRECUT

MEDITAȚIA DE ÎNDEPĂRTARE A BLOCAJELOR DIN PREZENT

OPTIMIZAREA VIITORULUI CU AJUTORUL FLĂCĂRII VIOLET

ACTIVAREA OCHIULUI AL 3-LEA CU AJUTORUL FLĂCARII VIOLET

Cum acționează Flacăra Violet

Când Expirația și Inspirația Divinității se unesc într-o unică pulsație ritmică, se materializează o Flacară Violet de o forță și o putere inimaginabilă.

Flacăra Violet are calitatea de a transforma și transmuta tot ceea ce există în planul fizic și nu reflectă iubirea, armonia și puritatea!

Frecvența culorii albastre (forța, puterea, masculinul) împreună cu frecvența culorii roz a iubirii, blândeței, femininul) are puterea de a transmuta în Lumină fiecare electron de energie pe care umanitatea l-a modificat vreodată!

Formular de înscriere

Sâmbătă 15 Mai

între orele 11:00 – 15:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica celor înscriși cu câteva zile înainte de seminar

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul