Exersarea practicilor avansate MiTsung, Palmele Aurii, Corpul de Lumină Curcubeu și optimizare Kundalini

Exersarea practicilor avansate MiTsung, Palmele Aurii, Corpul de Lumină Curcubeu și optimizare Kundalini

Cel Secret este în noi! Printre degete îi trec Galaxiile, precum mătănii... Un șirag de mătănii la care privește cu ochii strălucind... Părintele Spiritului sosește și către elevul începător se apleacă: Încearcă să trăiești, pentru ca SĂ VEZI ASTA cu ochii tăi!...

Sâmbătă 26 Februarie

între orele 11:00 – 15:00
Cost participare: 250 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Acest seminar este doar pentru cei care au primit inițierile MiTsung, Palmele Aurii și Kundalini!

Cei care nu au aceste inițieri vor avea ocazia să participe la cursurile care vor avea loc vara aceasta!

Ne întâlnim la o practică comună în care vom exersa tehnici din sistemele: MiTsung, Palmele Aurii, Corpul de Lumină Curcubeu Tibetan și Kundalini... Pe parcursul practicii vom amplifica semnalele acestor științe secrete!

Mi Tsung: ‘Școala Secretelor’ din tradiția tibetană

Învățăturile din această doctrină secretă s-au transmis în totalitate oral, de la maestru la elev, ajungând după secolul 8 și în china devenind învătăturile tantrice din budhismul chinez, iar mai apoi în Japonia (esența budhismului ezoteric Shingon)! În tradiția secretă tibetană se pune accentul pe purificarea conștientă a propriului corp și spirit pentru a putea reflecta astfel, întregul Univers! Singura muncă de armonizare este cea cu Universul...toate celelalte urmând în mod automat firesc de la sine.

golden_hands 5

PalmeleAurii: transmiterea binecuvântărilor

Vindecarea cu palmele este cunoscută încă din vechime  în regiuni precum China, Coreea, Japonia, India și Tibet! Ea este o practică prezentă în științele iluminării (în mod special în budhism), și o regăsim la toți maeștrii deosebiți. Toate ființele care au urmat practica iluminării au avut capacitatea de a binecuvânta și de a vindeca cu palmele!

Corpul de Lumină Curcubeu Tibetan

Practica corpului de lumină se regăsește și în Tibet, sub o formă mult mai ezoterică, mai ascunsă. Ea se bazează pe utilizarea unor tehnici folosite pentru a debloca energiile latente din corpul nostru combinate cu vizualizarea și cu un anumit tip de respirație! Aceste practici au fost rareori predate, rămânând un secret foarte bine păzit de către lama tibetani.

Practica Kundalini

În scrierile sacre indiene ( în vede și în textele tantrice) se vorbește despre o energie divină aflată la baza coloanei vertebrale. Asociată adesea cu imaginea unui șarpe care doarme încolăcit, această energie odată trezită, urcă prin coloana vertebrală și prin canalele energetice, activând centrii energetici și realizând o uniune a eului nostru cu sinele superior!

Formular de înscriere

Sâmbătă 26 Februarie

între orele 11:00 – 15:00
Cost participare: 250 lei

Locație: se va comunica celor înscriși cu câteva zile înainte de seminar

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul