Despre Gradul 2 Reiki – seminar Zoom

Gradul 2 Reiki se numește în japoneză Okuden, adică Aprofundarea!

Gradul 1, nivelul de începător, este doar o mică parte (o foarte mică parte) din tot ceea ce înseamnă Reiki. De aceea se și numește Shoden, adică Deschiderea. La un curs Shoden (cursul de începător – Gradul 1 Reiki) doar iei contact cu energia și începi să descoperi cum să o folosești pentru propria stare de bine sau pentru a-i ajuta pe ceilalți (terapia cu palmele).

Adevărata putere Reiki se accesează odată cu gradul 2 reiki, Okuden: Aprofundarea! La gradul 2 reiki elevul primește nu mai puțin de 3 împuterniciri speciale ce nu se mai regăsesc în nici o disciplină spirituală în această formă completă!

Prima împuternicire pune elevul în rezonanță cu frecvențele trezirii spirituale! I se deschid orizonturi infinite de lucru la nivel energetic și spiritual! După o inițiere în gradul 2 Reiki, elevul este îndrumat să descopere și să lucreze o perioadă cu energia de susținere a pământului. Cu vitalitatea, forța și qi-ul de la nivelul pământului. Are loc împământarea și creșterea nivelului energetic al practicantului. Practicantul de grad 2 reiki, duce la un nivel din ce în ce mai avansat practica energetică, învățând să folosească energia reiki în toate activitățile zilnice!

A 2-a împuternicire de la nivelul gradului 2 reiki deschide practicantul reiki către energia spirituală și către lumină. Are loc rafinarea energiei practicantului și deschiderea acestuia către frecvențele înalte ale luminii. Practicantul devine un recipient în care energia proprie, energia pământului și energia cerului se unesc, transformându-se într-un anumit tip de energie ce conduce către radianță.

A 3-a împuternicire este poate cea mai importantă, deoarece înlătură vălul iluziei creat de ego, ajutându-l pe practicantul reiki să înțeleagă că este una cu întregul univers. Și fiind una cu tot și toate, nu mai este nici o limitare în a lucra cu energia și intenția dincolo de timp și spațiu!

Dacă ați urmat un curs Reiki, nu rămâneți la nivelul de începător! Urmați un curs reiki gradul 2 și veți avea la dispoziție întreaga putere a Universului! Ce e mai frumos, de acum începe!
La gradul 1 prinzi aripi, de la gradul 2 începi să zbori! Și nu mai există nici o limitare!

Mai jos găsiți un extras din ultimul seminar reiki care a avut loc pe Zoom!

Următorul curs reiki gradul 2 va avea loc sâmbătă 3 octombrie! Vă aștept cu drag!

Leave a Comment

Your email address will not be published.