De la Reiki la Shamballa

De la Reiki la Shamballa

Those who work with the energy of Shamballa (whether simply for themselves, or with others) integrate this living in the mode of love without conditions, non-judgment and non-fear more and more in their lives!

Sâmbătă 02 Aprilie

între orele 11:00 – 16:00
Cost participare: 200 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Acest seminar se adresează tuturor practicanților care doresc să experimenteze și alte frecvențe în afară de Reiki! Vom porni de la energia de bază și vom urca în frecvențele energetice și vibraționale până la Conștiința Hristică!

La această întâlnire vom începe cu tehnici din reiki (Forța care face ca totul să Evolueze în Creație către Sursă, către Lumină, Iubire și Frumos), vom practica tehnici din Karuna Reiki (Energia Compasiunii – Frecvențele Angelice) și vom merge către energiile multidimensionale: SKHM Seichim (practicile preoților atlanți și egipteni), Lira și Sirius (cele 2 mari frecvențe spirituale care susțin energiile spirituale care se manifestă pe Pământ) și Frecvențele Shamballa (Energiile Spirituale din spectrul Ființelor Iluminate și ale Conștiinței Hristice în general).

Vom încerca să practicăm câte o tehnică din fiecare sistem important menționat mai sus, astfel încât, la finalul zilei să avem Aura curată, chakrele echilibrate și energiile corpurilor de lumină activate pe frecvențele Shamballa – frecvențe energetice mult mai înalte decât energia noastră actuală.

Nu vor lipsi meditațiile de purificare și de ancorare a Luminii, meditațiile de vindecare cu ființele angelice și meditațiile de Activare a Conștiinței Hristice!

Formular de înscriere

Sâmbătă 02 Aprilie

între orele 11:00 – 16:00
Cost participare: 200 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul