Curs Reiki Gradul 2

Curs Reiki Gradul 2

După cursul reiki pentru începători urmează Aprofundarea!
În reiki-ul japonez gradul 2 reiki se numește OKUDEN (Aprofundarea)

Sâmbătă 27 Martie

între orele 11:00 – 15:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Gradul 1, nivelul de începător, este doar o mică parte (o foarte mică parte) din tot ceea ce înseamnă Reiki. De aceea se și numește Shoden, adică Deschiderea. La un curs Shoden (cursul de începător – Gradul 1 Reiki) doar iei contact cu energia și începi să descoperi cum să o folosești pentru propria stare de bine sau pentru a-i ajuta pe ceilalți (terapia cu palmele).

Adevărata putere Reiki se accesează odată cu gradul 2 reiki, Okuden: Aprofundarea! La gradul 2 reiki elevul primește nu mai puțin de 3 împuterniciri speciale ce nu se mai regăsesc în nici o disciplină spirituală în această formă completă!

Prima împuternicire pune elevul în rezonanță cu frecvențele trezirii spirituale! I se deschid orizonturi infinite de lucru la nivel energetic și spiritual! După o inițiere în gradul 2 Reiki, elevul este îndrumat să descopere și să lucreze o perioadă cu energia de susținere a pământului. Cu vitalitatea, forța și qi-ul de la nivelul pământului. Are loc împământarea și creșterea nivelului energetic al practicantului. Practicantul de grad 2 reiki, duce la un nivel din ce în ce mai avansat practica energetică, învățând să folosească energia reiki în toate activitățile zilnice!

A 2-a împuternicire de la nivelul gradului 2 reiki deschide practicantul reiki către energia spirituală și către lumină. Are loc rafinarea energiei practicantului și deschiderea acestuia către frecvențele înalte ale luminii. Practicantul devine un recipient în care energia proprie, energia pământului și energia cerului se unesc, transformându-se într-un anumit tip de energie ce conduce către radianță.

A 3-a împuternicire este poate cea mai importantă, deoarece înlătură vălul iluziei creat de ego, ajutându-l pe practicantul reiki să înțeleagă că este una cu întregul univers. Și fiind una cu tot și toate, nu mai este nici o limitare în a lucra cu energia și intenția dincolo de timp și spațiu!

Ce vei învăța concret pe parcursul cursului OKUDEN

Cel mai important lucru pe care îl înveți la gradul 2 Reiki este acela de a folosi frecvențele reiki și în exteriorul tău, accesând și direcționând energie cu ajutorul unor simboluri sacre.

La acest nivel vei învăța cele 3 simboluri universale care te vor ajuta să accesezi oricât de multă energie ai nevoie, înveți să accesezi și să lucrezi cu energia cerului, cu frecvențele compasiunii și să devii o parte creatoare a universului folosindu-te de aceste simboluri reiki.

Pe parcursul cursului vei învăța să folosești puterea conștiinței pentru a direcționa energie la distanță, susținând cu reiki persoanele care nu se află în apropiere. Chiar și anumite evenimente pot fi susținute folosind capacitățile activate prin gardul 2 reiki.

Se vor învăța metode de accesare a subconștientului, de vindecare în profunzime la nivelul corpului mental și a corpului emoțional. Vei învăța practici avansate de purificare și de îndepărtare a energiilor joase. Folosindu-te de puterea simbolurilor vei învăța să încarci cu energie pozitivă spațiul în care locuiești sau în care muncești!

Finalitatea gradului 2 reiki este aceea de a te ghida către intrarea în rezonanță cu întregul univers! La acest nivel se învață starea de a fi o conștiință activă a Întregului! Acea stare care în tradițiile asiatice înseamnă unirea Omului cu Cerul și Pământul! Ieșirea din separare, ignoranță! Trezirea!

Având acest ideal, practica gradului 2 reiki este o practică a trezirii, a cizelării personalității, a perseverenței în practica energetică și în practica spirituală. Majoritatea tehnicilor care se învață la acest nivel sunt tehnici de lucru cu energia la nivelul corpului mental-emoțional și la nivelul conștiinței.

Gradul 2 este bagheta magică prin care ai puterea de aschimba totul în interiorul tău dar și în exterior!

Când este cel mai bun moment să mai faci un pas și să înveți gradul 2 reiki?

Poți urma un curs reiki gradul 2 după aproximativ 400 de ore de optimizare personală. La gradul 1 descoperi pentru prima dată energia. Dă-ți timp să te obișnuiești cu ea. Învață să o accesezi și să o folosești zilnic în viața ta până când devii senzitiv. Ține palmele zilnic pe tine și folosește energia reiki pentru a-ți încărca alimentele și pentru a purifica mici obiecte. Susține cu energie persoanele din jur sau animalele de companie.

Când reiki ajunge să fie o componentă activă în viața ta, când ajungi să lucrezi conștient cu energia, să fie ceva palpabil pentru tine, atunci este momentul să mai faci un pas și să vii la un curs reiki gradul 2.

Nu adăuga nimic la Reiki, dar adaugă reiki la orice!
Hawayo Takata
Reiki Master

Ce poti face având gradul 2 Reiki

Dacă ai urmat un curs Reiki, nu rămâne la nivelul de începător! Urmează un curs reiki gradul 2 și vei avea la dispoziție întreaga putere a Universului! Ce e mai frumos, de acum începe!

Odată cu gradul 2 reiki limitările gradului 1 dispar! Oriunde, oricum și oricând o să poți accesa și folosi frecvențele reiki, pentru că vei avea împuternicirile necesare! În prima perioadă de practică te vei folosi de simbolurile reiki pentru a susține cu energie propria persoană, alte persoane aflate la distanță sau chiar evenimente. Vei putea cu ușurință să purifici un spațiu și să îl încarci cu energie pozitivă, să îți gestionezi propria stare de energizare și să echilibrezi foarte repede propriul câmp energetic. Treptat, vei ajunge să accesezi și să folosești reiki prin puterea conștiinței și vei trece dincolo de simboluri. Va fi începutul unei practici energetice și spirituale prin care viața ți se va transforma!

La gradul 1 prinzi aripi, de la gradul 2 începi să zbori! Și nu mai există nici o limitare!

Formular de înscriere

Sâmbătă 27 Martie

între orele 11:00 – 15:00
Cost participare: 300 lei

Locație: se va comunica celor înscriși cu câteva zile înainte de seminar

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul