Curățări energetice și karmice

SÂMBĂTĂ 31 AUGUST

Să îndepătăm din aura noastră larvele astrale și energiile negative

Sâmbătă 31 August

între orele 11:00 – 14:00
Cost participare: 250 lei

Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris

Email contact@goodvibe.ro

Din când în când în viața noastră apar perioade de blocaje și greutăți. Parcă nimic nu merge și si totul stagnează sau se împotrivește stării noastre de bine. În această dimensiune, unde albul se împlestește cu negrul și binele cu mai puțin binele, fiecare dintre noi suntem nevoiți să experimentăm și această latură a realității. Un “ceva” care ne împiedică și ne pune bețe în roate împotrivindu-se unei vieți armonioase și împlinite pe care ne-am dori să o avem.

Lucrurile care ne leagă, pot fi dezlegate cu adevarat doar de noi. Slăbiciunile noastre, pot fi transformate în calități doar de noi…Și atunci cum putem face asta?

Cum putem să ne eliberăm de acele semnale din interiorul nostru care ar permite ca ceea ce nu este lumină și iubire să ne afecteze? Cum putem identifica și elimina acele elemente negative ce ne constrâng a ne manifesta sub anumite modalități impuse?

Tot ceea ce gânditi, există deja în Univers! Și dacă nu ai fost tu cel care a gândit(manifestat) acest lucru, cu siguranță a fost altcineva care a gândit(manifestat) acel lucru în universul informațional. În functie de polul asupra căruia te centrezi (forța gândului vostru, credința) –pozitiv sau negativ – va genera realitatea voastră! Când devii un Creator conștient, poți crea mai puțină dramă în viața ta. Cei care vor orbita în jurul întunericului și negativității, se vor ciocni (vor manifesta în viața lor) de acele lucruri ce apar din întuneric!

Singurul lucru care ne poate menține în afara efectelor negative este doar “parfumul nostru spiritual”, frumusețea și lumina pe care spiritul nostru o radiază. Acea vibrație deosebită a spiritului nostru care poate transmuta automat tot întunericul ce vine asupra noastră în lumină și iubire!

Acest seminar va fi în totalitate un seminar practic!

Aplicații practice

curățarea aurei de energiile uzate

îndepărtarea elementalilor și a larvelor astrale din câmpuri

refacerea integrității aurei

ne vom elibera de conexiunile energetice și sufletești care ne epuizează de energie

vom lucra pe energiile karmice care se manifestă în momentul prezent

vom reface conexiunea corp- suflet-spirit-lumină

Formular de înscriere

Sâmbătă 31 August

între orele 11:00 – 14:00
Cost participare: 250 lei

Locație: se va comunica celor înscriși cu câteva zile înainte de seminar

Email contact@goodvibe.ro

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

  • Bulevardul Decebal 24
  • WhatsApp: 0722 63 53 66
  • Email: contact@goodvibe.ro