CRISTALOTERAPIA

TERAPIA QiGONG
INIȚIERE ȘI PRACTICĂ MERKABA
CHEILE ASCENSIUNII: TĂRÂMUL SHAMBALLA

CRISTALOTERAPIA

crystal

Cristalele sunt printre cele mai vechi constiinte de pe aceasta planeta. Ele sunt Adevarati Maestri care au acces la cheile timpului si la informatiile akashice. Ele sunt adevarte Constiinte ale Luminii care ne pot ajuta si ghida atat in viata noastra cat si in procesul de reechilibrare a starii de sanatate!

Daca ai ajuns sa urmezi acest curs inseamna ca esti pregatit sa accepti si sa intelegi urmatorul fapt: cristalul este o constiinta pura ajunsa in acest stadiu de evolutie prin fuzionarea unui mineral cu sursa vietii, adica cu apa, intr-o forma geometrica sacra perfecta si avansata, urmand o evolutie speciala in cadrul universului fizic si spiritual!

Din acest moment cristalul va fi fratele tau, copilul tau, prietenul tau, invatatorul si Maestrul tau! Din acest moment Universul Constiintei Cristalelor te accepta si iti deschide larg usile lumilor sale interioare in care vei calatori, vei invata, iti vei revedea prietenii din alte lumi si in care iti vei perfectiona calitatile umane…si non umane!

Vei fi primit in sanul unei Noi Familii! De acum vei face parte din Marea Familie a Constiintei Cristalelor, a unei Constiinte Divine ce se manifesta prin dimensiunea fizica a lumii mineralelor! Depinde doar de tine cu ce ochi vei privi de acum cristalul, dar mai ales depinde cu ce ochi vei privi in interiorul lui!

Ce vei învăța în cadrul cursului

Pe parcursul a 4-5 ore vom invata sa curatam un cristal, sa ne armonizam cu el, sa il incarcam cu energie si lumina si sa il programam sa ne ajute in diverse actiuni! Asa cum stiti, cristalele au capacitatea de a amplifica un semnal sau un camp! Daca stim sa lucram in mod corect cu ele, viata noastra se va simplifica foarte mult!

O sa invatam sa curatam un spatiu cu ajutorul cristalelor si sa sustinem energetic persoane sau proiecte! Vom face meditatii in care vom intra in contact cu ghizii de lumina, dar mai ales vom invata tehnici complexe de terapie cu ajutorul cristalelor:

* echilibrarea chakrelor
* grila de cristale in terapie
* echilibrarea functiilor corpului
* vindecarea fizica, mentala, emotionala si spirituala cu doar 4 cristale
* reprogramarea adn-ului cu cristale
* calatoria in cristal

In cadrul acestui workshop nu vom detalia functiile cristalelor si pietrelor (unii ar spune pietre pretioase sau semipretioase; eu iti spun ca toate sunt la fel de importante si de pretioase). Aveti la dispozitie in mediul online sau scris suficiente informatii incat sa invatati caracteristicile cristalelor, incat pe parcursul acestui workshop ne vom axa in totalitate pe latura practica a cristaloterapiei!

Bine ai venit in Lumea Cristalelor! Bine ati venit Acasa! Cu totii ati fost si inca sunteti un CRISTAL!
Cost participare: 300 lei
Inscriere: info@desavarsirespirituala.ro

COMMENTS