CONUL DE LUMINĂ

10 ANI DE PRACTICĂ REIKI
HOW HAWAYO TAKATA PRACTICED AND TAUGHT REIKI
OPTIMIZARE ENERGETICĂ REIKI SAU PRACTICĂ TAOISTĂ?

Conul de Lumină este un instrument deosebit de util atât în practica protecției energetice cât și pentru curățarea și încărcarea unei persoane sau spațiu cu energie.

Cum se construiește un con de lumină:

1.Se deschide Sursa de Lumină deasupra spațiului respectiv (deasupra camerei, a terenului ) sau deasupra noastră(dacă dorim să activăm conul pe noi), prin activarea simbolurilor reiki în ordinea urmatoare: HSZSN+ SHK+ CKR +DKM

2.Din portalul de Lumină activat (se vizualizează un soare strălucitor sau un ocean de lumină) se aduce lumina la baza spațiului respectiv, trasând câteva cercuri. In acest fel se va crea unul sau mai multe conuri de lumină.

3. Se folosește un algoritm pentru a programa energia care curge în interiorul conului (“ce sa facă”). Ex.: “Fie ca energia și lumina Reiki să curgă în mod continuu în interiorul acestui con, să anihileze toată energia negativă din interiorul lui, să energizeze intens pozitiv, să…”

4. Suplimentar, se pot activa simbolurile reiki și în interiorul conului. Dacă la baza conului se trasează mai multe cercuri, vom avea mai multe conuri ce au același vârf. Pentru conurile create în scop de protecție se pot activa simboluri și între aceste conuri!

COMMENTS