CONȘTIINȚA CHRISTICĂ

INIȚIERI SPECIALE LIGHTARIAN
FOCUL VIU
SKHM | SEICHIM | SEKHEM

CONȘTIINȚA CHRISTICĂ

Ce este Conştiinţa Hristică (Christică)?

Conştiinţa Hristică se poate defini ca fiind nivelul de conştienţă unde nu veţi mai vedea nici o greşeală, nici o eroare în orice acţiune pe care o veţi face dumneavoastră sau oricare altă fiinţă umană observînd în schimb doar frumuseţea şi perfecţiunea în toate lucrurile. Pentru că, Conştiinţa Hristică nu judecă, nu critică, nu constrînge, nu reacţionază negativ ci…iartă. Putem astfel spune că, Conştiinţa Hristică este adevărata şi unica mare înţelepciune, adevărul divin, reala fericire, iubirea necondiţionată şi perfecţiunea integrală. Când ştim că am atins acest nivel? Veţi şti că aţi atins acest nivel al Conştiinţei Hristice cînd veţi putea zîmbi fiecărei fiinţe umane cu care vă întîlniţi în viaţa de zi cu zi fără a-i transfera un gînd sau cuvînt de judecată…ci doar privind-o adînc în ochi şi trecînd peste orice alte influenţe umane pentru a descoperi doar frumuseţea ce există în inima acesteia. Pentru că această frumuseţe reprezintă însăşi Fiinţa lor Hristică.

 

Conştiinţa Hristică ca sistem energetic

Activarea Conştiinţei Hristice reprezintă o serie de initieri ce deschid drumul energiilor divine de-a lungul întregului sistem energetic uman începînd cu chakra a treia pîna la chakra coroană. Acestea vor avea ca şi efect reactivarea ADN-ului dumneavoastră ajutîndu-vă de asemenea să vă dezvoltaţi şi mai multe lanţuri din structura acestuia. Seria de iniţieri ce se efectuează deblochează cheile frecvenţei către uşile interioare ale diverselor frecvenţe de energii astfel încît să le puteţi accesa mult mai uşor. Trebuie neapărat menţionat că aceste iniţieri vor activa cele cinci chakre superioare situate deasupra chakrei coroană, iar odată ce acestea au fost realizate, toate chakrele dumneavoastră vor converge către realizarea chakrei unificate (respectiv chakrele majore dar şi cele minore vor opera ca un singur centru energetic la aceeaşi frecvenţă ca un tot unitar). Veţi fi activat la cea de a 12-a rază aurie, cea mai înaltă formă a modelului energetic de pe planeta Pămînt şi din întrega galaxie în acest moment. Pe lîngă faptul că aceste activări accesează energiile masculine şi feminine din interiorul nostru, le îmbină şi le echilibrează în mod armonios deschizînd astfel uşa Conştiinţei Divine astfel încît să puteţi comunica mult mai profund cu Sinele Dumneavoastră Divin Superior”

Activările acestui sistem constă în deschiderea, armonizarea şi echilibrarea tuturor celor şapte chakre din corpul fizic (considerate ca fiind chakre ale sinelui uman) dar şi a celor superioare, în număr de cinci,  situate deasupra capului. Nu trebuie să limităm acest număr doar la cinci chakre pentru că atunci cînd Steaua Aurie ce reprezintă Prezenţa Divină sau Sursa se activează, ea este nelimitată, reprezentînd întregul Univers. Am realizat că deşi noi dorim să ”ştim” din păcate reuşim să punem doar etichete, să catalogăm. Astfel ne autolimităm împiedicînd  fluxul energiei universale şi cunoaşterea din multe alte puncte de vedere. De aceea, preferăm să spunem că deschidem nenumărate chakre deasupra capului pentru că noi nu le ştim numărul exact al acestora.

Un alt rol al acestor activări este acela de eliberare/eliminare, deoarece atunci când primim o inițiere corpul nostru fizic începe un proces de purificare scoțând impuritățile din sistem. Acesta este unul dintre motivele prin care ne explicăm de ce suntem conduși spre o hrană mai sănătoasă (vegetale şi fructe proaspete), consumăm mai multă apă curată, mai multe minerale, enzime sau aminoacizi. De fapt motivul principal al acestui comportament îl reprezintă faptul că ADN-ul nostru a fost de asemenea activat şi începe să comunice celulelor noastre ”să se mişte”! Un aspect mai aparte al activărilor este acela că, corpul nostru  emoţional încearcă să scape de o serie de lucruri pe care nu le mai doreşte. Deci o serie de idei greşite, credinţe şi lucruri care ne-au cauzat durere în acea parte a corpului emoţional doreşte să se elibereze încercînd să aducă mai multă iubire şi bucurie din nou. Este un proces de reamintire a aceea ce suntem cu adevărat.

Corpurile noastre şi modul în care acestea primesc activările

Avem patru nivele ale corpului în forma umană şi anume: nivelul fizic, nivelul emoţional, nivelul mental şi nivelul spiritual. Deşi am uitat de-a lungul vremurilor cine suntem … acest lucru este absolut normal. Şi aceasta face parte din procesul nostru de trezire, conştientizare. În esenţă, odată ce am primit o activare ea ne va schimba pentru totdeauna (indiferent dacă conștinetizăm acest lucru) în interiorul nostru. Nu poate să ne facă rău pentru că acest lucru nu este posibil. Dar ne modifică în permanenţă pentru binele nostru superior. Cu cît mai mare este starea de conştientizare cu atît persoana poate lucra cu nivelele sale interioare, profunde şi să devină Divin în fiecare mod posibil. Fiind conştient de Adevăratul Nostru Sine Divin este destinaţia destinului nostru, dar există diferite nivele de trezire ce pot apărea sau nu depinzînd de nivelul de iubire pe care îl primim în stagiile iniţiale, de început ale creşterii şi dezvoltării noastre spirituale.

După o activare, Spiritul, Mintea şi Corpul îşi încep misiunea divină aceasta fiind considerată prioritară din punctul lor de vedere. Toate nivelele încep să se purifice, cureţe, detoxifice cît mai rapid cu putinţă. Am uitat, datorită programelor pe are ni le-am însuşit, că acest corp fizic este templul prezenţei divine. Trebuie să ne reamintim că noi nu suntem obişnuiţi. Trebuie să părăsim vălul uitării a ceea ce suntem cu adevărat, devenind modele ale divinului ce se deschid ca o floare prin fericirea purităţii Creatorului.

Astfel încît celulele corpului nostru încep să se trezească după această activare sau iniţiere şi încep transformarea ADN-ului. De asemenea, spaţiile dintre celule încep să comunice nevoia de purificare, curăţare şi detoxifiere care va începe automat. Iată de ce noi experimentăm astfel simptomele ascensiunii spirituale: pe măsură ce ne continuăm evoluția în plan spiritual, noi devenim mai fini ca vibraţie a energiei şi plini de lumină, iar corpurile noastre se purifică. Învăţăm să ne facem tranziția către un nivel mai profund al fiinţei noastre şi spre Divin. Acest proces de renunţare a falselor credinţe şi modele ne ajută să ne trezim la un nivel din ce în ce mai profund şi să ne re-susţinem adevăratul nostru Sine Divin.  

Caracteristicile activării Conştiinţei Hristice

•   Se activează cele cinci chakre superioare
•   Se realiniează lanţurile ADN
•   Se crează (dezvoltă ) noi lanţuri ADN
•   Se deschid diverse frecvenţe energetice astfel încît să putem comunica mai bine cu Sinele Superior
•   Se activează chakrele secundare care sunt ataşate corpului dumneavoastră de lumină (chakrele tălpilor, palmelor, genunchilor, şoldurilor, gîtului, cele minore de pe faţă , rădăcina, coroană şi cea din spatele capului – minoră a capului)
•   Toate chakrele noastre lucrează la unison
•   Sunteţi activaţi la a 12-a rază aurie de lumină

Principiul de bază al Conştiinţei Hristice

Principiul de bază în Conştiinţa Hristică este acela că sunt două filozofii sau sisteme de gîndire diferite. Există un sistem de gîndire al lui Buddha/Christ şi celălalt al egoului negativ individual. Fiecare persoană de pe pământ sau din acest univers urmează unul sau celălat dintre aceste două opţiuni.

Cum facem să atingem și să păstrăm nivelul Conștiinței Hristice și să nu cădem în egoul individual?
Vom afla la seminar!

Când are loc seminarul
Sâmbătă 20 Aprilie ora 11.00
Înscriere pe adresa info@desavarsirespirituala.ro

 

 

COMMENTS