Cine este Melchisedek

Cine este Melchisedek?

În Biblie Melchizedec este numit “Regele Dreptăţii” şi “Regele Salemului”, numele vechi al lerusalimului.

În Geneză se regăseşte ca “Preot al Lui Dumnezeu cel PreaÎnalt”. Dionisie I-a numit “cel mai iubit ierarh al Lui Dumnezeu”

Melchizedec este un aspect al lui Christos şi o parte a Conştiinţei Christice în general.

În anumită măsura aceste Fiinţe ale Luminii servesc Creaţiei fizice şi Planului Divin prin exitențe fizice lucrând ca profesori şi lideri spirituali.

Melchizedec şi Ordinul lui Melchizedec este anterior Pământului şi altor planete şi tărâmuri.

Prima atestare istorică

În încarnarea Lui pe Pământ ca şi Melchizedec acum aproape 4000 de ani, EL coboară ca fiinţă spirituală şi se înalţă din nou atunci când munca lui din perioada vieţii s-a încheiat. În perioada în care a trăit, a înfiinţat Preoţia lui Melchizedec pe Pământ.

Sursele antice ce atestă Ordinul şi Preoţia lui Melchizedec

În Biblie Melchizedec este numit “Regele Dreptăţii” şi “Regele Salemului”, numele vechi al lerusalimului.

În Geneză se regăseşte ca “Preot al Lui Dumnezeu cel PreaÎnalt”. Dionisie I-a numit “cel mai iubit ierarh al Lui Dumnezeu”

Tertullian spune că Melchizedec este “o virtute cerească a marii mile care face pentru virtuţiile şi îngerii din cer ceea ce face Christos pentru oameni”.

În Cartea Mormonilor se face referinţă la el ca la “Preotul Păcii”

Preoţia lui Melchizedec a fost stabilită pe Pământ acum aproape 4000 de ani.

De atunci s-a aflat în continuu serviciu al Umanităţii.

Ordinul lui Melchizedec a avut diverse forme în diferite civilizaţii ale Pamântului.

Melchizedec este menţionat în Vechiul Testament din Biblie şi a făcut parte din numeroasele vechi Școli ale Misterelor de-a lungul istoriei Pământului. Aproape toţi preoţii şi pastorii din tradiţia creştină au fost hirotonisiţi în Ordinul lui Melchizedec.

Există un citat biblic care ajută la stabilirea acestui lucru: Evrei 6: 19-20: “Nădejdea pe care o avem ca o ancoră a sufletului, neclintită şi tare, intrând dincolo de catapeasmă. Unde lisus a intrat pentru ca înainte mergător, fiind făcut Arhiereu în veac, după rânduiala lui Melchizedec”

Citate Biblice despre Melchisedek

De ce este important să lucram cu Melchizedec

Meditaţia cu Melchizedec este o parte foarte importantă a pregătirii pentru iniţiere şi hirotonisire. Vă oferă şansa de a vă deschide spre energiile Sale Divine şi de a-i permite lui Melchisedec să vă asiste pe drumul dumneavoastră spiritual. Melchizedec acționează în strânsă legătură cu Sinele Superior care vă ajută să vă pregătiţi pentru îndeplinirea scopului şi intenţiei acestuia.

Ce se întâmplă în timpul meditaţiei

De-a lungul sesiunii de o oră de meditaţie, EI stabileşte conexiuni conştiente şi energetice cu dumneavoastră. Vă ridică vibraţiile spre noi nivele pentru a intra mai uşor în contact cu EI, cu Sinele Superior şi cu alte Fiinţe de Lumină. Această muncă vă poate intensifica mult conştienta spirituală şi vă deschide spre ghidul dumneavoastră la un nivel mai profund. Această meditaţie nu numai că vă ajută să intraţi în Ordinul lui Melchizedec, dar vă pregăteşte să vă oferiţi în serviciul omenirii şi să ajutaţi orice plan Divin pe Pământ.

Leave a Comment

Your email address will not be published.