CHEILE ASCENSIUNII: TĂRÂMUL SHAMBALLA

TERAPIA QiGONG
INIȚIERE ȘI PRACTICĂ MERKABA
ACTIVĂRI ȘI INIȚIERI SPECIALE

CHEILE ASCENSIUNII: TĂRÂMUL SHAMBALLA

 

shamballa

Împreună vom face împreună o calatorie în minunatul tărâm al ființelor iluminate: Shamballa. Cu ajutorul lor, vom practica o serie de meditații, activări și inițieri care țin de practica Ascensiunii:

– activările corpurilor de lumina în dimensiunile superioare
– activările merkaba
– meditații de purificare
– reprogramarea ADN-ului
– activarea ADN-ului Ascensiunii
– tehnicile Stelei Sufletului
– meditații cu Maeștrii Shamballa
– multe alte meditații, inițieri, tehnici și activări

Regatul Shamballa este un loc în care putem să ne regăsim pe noi înșine, în care putem să ne aflăm vindecarea, rezolvarea problemelor și din care putem să ne întoarcem cu bateriile încărcate, plini de iubire necondiționata și mai pregătiți pentru orice are viața să ne puna la fileu.

Energiile, atmosfera și spiritul în care se desfășoară acest gen de curs este unul cu adevarat deosebit și schimbător de viziune asupra lumii!

Acest seminar se dorește a fi un seminar practic de lucru cu energiile Ascensiunii. O colecție de activări și inițieri din mai multe sisteme multidimensionale care lucrază pe structurile superioare.

Vom lucra cu un spectru larg de frecvențe ale energiilor multidimensionale și vom activa structuri care țin de corpurile spirituale: liniile galaxiotonale, porțile dimensionale solare și cristalele eterice din corpul cauzal și budic!

Cost participare: 350 lei
Reaudiere: 200 lei

Înscriere: info@desavarsirespirituala.ro

ÎNSCRIERE CURS

Înscrierile se fac pe adresa info@desavarsirespirituala.ro

sau completând formularul de mai jos

Newer Post
Older Post

COMMENTS