Auto Reiju

"Primind Reiju în mod repetat se continuă îmbunătățirea alinierii noastre cu Marele Univers, ajutându-ne în menținerea unei vibrații înalte, în creșterea capacității de intuiție și în creșterea sensibilității în ceea ce privește simțirea, perceperea energiei". Maestrul Don Becket

1. Conectarea cu SURSA (Divinitatea, Sursa Reiki) – ridic brațele deasupra capului, invoc conectarea la Energia și Lumina Reiki, la forța care face ca totul să evolueze în Creație în Lumină, în Frumos. Vizualizez cum palmele și brațele pătrund în oceanul de Lumină aflat deasupra capului (Universul Spiritual). Palmele, brațele, se fac din ce în ce mai lungi, urcând în Lumină și ajungând într-un soare auriu reprezentând Sursa Reiki, Divinitatea!

2. Las energia și lumina reiki să mă umple – vizualizez cum palmele se topesc în lumină și devin una cu ea. Apoi las lumina și energia din interiorul soarelui să coboare prin interiorul brațelor și prin spațiul dintre brațe (precum o cascadă de lumină) până în interiorul pieptului. Lumina aurie coboară prin palme și prin spațiul aflat deasupra capului, atinge vârful capului, coboară prin interiorul capului, al gâtului, până în interiorul pieptului. Din piept, energia și lumina reiki se revarsă în tot corpul și în aură.

3. Aduc cu palmele o sferă de lumină aurie din interiorul Sursei – când lumina aurie a umplut corpul și aura, retrag ușor palmele din oceanul de lumină aflat deasupra capului și aduc între palme o sferă de lumină aurie până pe vârful capului.

4. Purificarea chakrelor – mă opresc cu sfera de lumină în fiecare chakră. Las sfera să se rotească în fiecare chakra, să radieze lumină aurie și să purifice în felul acesta chakrele. Ținând sfera aurie între palme, pe vârful capului, vizualizez lumina radiind din sfera aurie, stimulând chakra 7 care se deschide precum un lotus alb (la fiecare chakra lotusul va avea culoarea specifică chakrei). Păstrez sfera de lumină aurie rotindu-se în chakra 7 timp de aproximativ 1 minut. Apoi cobor sfera de lumină conducând-o cu palmele, până ajunge în interiorul capului în chakra 6 (lotus culoare indigo sau violet). Sfera strălucește cu putere, radiază lumină, purifică chakra a 6-a. Și tot așa, cobor cu sfera de lumină aurie prin fiecare chakră până sub șezut în chakra 1. La final, sfera se divide în 2 sfere mai mici și coboară prin picioare până sub tălpi.

5. Conectarea chakrelor la energia reiki – ridic brațele și mă reconectez cu Sursa. Palmele pătrund în oceanul de lumină și se retrag aducând cu ele un fir de lumină și energie reiki. Cu acest fir voi uni (ca și cum aș înșira mărgele pe o ață), toate chakrele cu Cerul, Sursa Energiei Reiki, și cu Pământul. Voi coborî acest fir de lumină din sursă prin fiecare chakră până în centrul pământului. Când retrag palmele din Sursă, palmele formează o mudră: toate degetele, mai puțin degetele mari, de la palme se undesc spate în spate cu vârfurile degetelor îndreptate către vârful capului. Prin vârfurile degetelor proiectez și conduc firul de lumină către în jos către vârful capului, conectând în felul acesta chakra 7 la Sursa Reiki. Cobor palmele cu vârfurile degetelor orientate către vârful capului, conducând firul de lumină în chakra 7. Palmele se opresc deasupra capului. Din vârfurile degetelor, raze de lumină activează și conectează chakra 7 la energia reiki. Palmele vor rămâne în mudră, conducând firul de lumină de la chakră la chakră până la ajungem la chakra 1. După ce am conectat chakra 7 la firul de lumină, la sursa reiki, coborâm palmele cu vârfurile degetelor îndreptate către frunte pentru a conecta chakra 6. Pe măsură ce palmele coboară prin fața corpului, firul de lumină coboară prin centrul corpului de la chakra la chakra, conectându-le pe toate la acest fir de lumină care face conexiunea cu Sursa. Procedura se repetă în fiecare chakra. Vizualizăm cum firul de lumină coboară în interiorul chakrei și în același timp, cum din vârfurile degetelor raze de lumină pătrund în fiecare chakră activând și conectând chakrele la reiki. După conectarea chakrei 6 la sursa reiki, palmele coboară la nivelul gâtului (firul de lumină coboară din chakra 6 prin interiorul canalului central până în chakra 5 – baza gâtului). Din vârfurile degetelor, raze de lumină activează și conectează chakra 5 la reiki. Coborâm în felul acesta până la chakra1, sub șezut. După ce am conectat și activat chakra 1 la reiki, palmele aflate încă în mudră, vor trimite firul de lumină printre picioare până în centrul pământului.

6. Procedura Reiju – Ridic brațele și mă conectez cu Sursa. Palmele pătrund în oceanul de energie și lumină.

  a) Cobor palmele aducând cu ele lumina aurie reiki și le așez deasupra capului în modalitatea următoare: o palmă se va opri deasupra chakrei 7 (la un lat de palmă deasupra vârfului capului) și cealaltă palmă se va așeza la 10 cm deasupra primei palme (zona chakra 8). Las energie reiki să curgă 1 minut. Dacă doresc pot să activez simbolurile reiki sub fiecare palmă sau să vizualizez cum sub fiecare palmă se formează sfere de lumină aurie. Mă centrez pe actul sacru de a mă conecta cu Divinu și de a primi binecuvântările divine. Avem intenția să ne reconectăm și să fim una cu Divinul. Devenim o ființă de Lumină și Iubire! Acceptăm inițierea Reiki!

  b) Cobor palmele la zona tâmplelor. Palmele nu vor atinge capul. Stau la 2-3 cm de cap. Las energia reiki să curgă în interiorul capului prin zona tâmplelor. Mă centrez pe faptul că este una cu, conștiința divină! Conștientul și subconștientul meu se purifică și se transformă!

  c) Aduc o mână în fața frunții și alta la ceafă. Las energia reiki să curgă. Mă centrez pe faptul că activez întregul potențial divin din mine. Toate cunoașterea divină! Accesul la Adevăr!

  d) Cobor palmele la nivelul gâtului. O palmă în fața gâtului și cealaltă în spatele gâtului. Las energia reiki să curgă. Mă centrez pe faptul că se înlătură toate blocajele de comunicare cu sinele meu divin și cu întregul Univers Divin.

  e) Cobor palmele la nivelul pieptului și le așez pe piept. Las energia reiki să curgă. Mă centrez pe faptul că mă reconectez cu scânteia de lumină divină din mine. Sunt Lumină și Iubire! Inima mea fizică și inima spirituală se activează. Sursa Compasiunii este în mine. Izvorul Reiki este în mine!

  f) Vizualizez palmele mele de lumină, așezate în gestul rugăciunii în fața pieptului. Cu palmele fizice, cuprind palmele de lumină. Las energia reiki să curgă. Palmele mele de lumină și palmele fizice devin palme reiki! Palme vindecătoare, palme conectate la Divin, la Reiki. Mă centrez pe ideea că palmele mele sunt conectate pentru totdeauna la energia și lumina reiki. Palmele devin din ce în ce mai luminoase (și palmele fizice, și palmele eterice – palmele de lumină). Aura palmelor devine din ce în ce mai mare!

7. Procedura de încheiere – Palmele rămân în Gasho (gestul rugăciunii) în fața pieptului și se recită principiile reiki:

„Arta secretă a chemării fericirii,
Miraculosul medicament al tuturor bolilor!
Începând de azi, elimină teama!
Nu mai fi îngrijorat și fii plin de gratitudine.
Devotează-te muncii tale.
Ai grijă de spiritul celorlalți oameni ca de spiritul tău!
În fiecare dimineață și seară, împreunează-ți mâinile în rugăciune,
Rostește aceste cuvinte din inima ta și cântă aceste cuvinte”!

Leave a Comment

Your email address will not be published.