ADEVĂRATA FERICIRE

REGATUL ANGELIC
FLOWER OF LIFE
CELE NOUĂ TREPTE ALE RUGĂCIUNII

Adevărata Fericire este atunci când sufletele se unesc în puritatea lor și miracolele se întâmplă. In acele clipe Cerurile se deschid, Binecuvantarile divine se coboara si  Lumina divina ne imbratiseaza, martora fiind acestui miracol. Am avut sansa sa realizez acest lucru odata cu prima seara reiki din acest an! Atunci a fost momentul cand am realizat ca proiectul nostru “De la Suflet la Suflet” a devenit realitate! Atunci am avut bucuria sa constat ca nu ne-am adunat intr-o seara de iarna pentru a vorbi despre reiki, pentru a practica, sau pentru a ne impartasi unii altora din experienta. A fost momentul cand Sufletele noastre abia asteptau sa se regaseasca, sa fie in comuniune, sa se daruiasca unele altora, sa se iubeasca si sa se bucure ca aceasta clipa unica exista! Puteam sa fi vorbit despre orice, puteam sa fi facut orice, ar fi fost doar un motiv ca sa fim din nou impreuna! Drept dovada ca nu am mai avut timp de reiju, meditatie si multe altele! Oare ce am facut in tot acel timp?!

Am inteles acum o parte a mesajului de la ingeri pentru acest an: ”Cautati-va si gasiti-va, recunoasteti-va si uniti-va, voi toti ce-aveti Lumina! Fiti sprijin Lumii voastre!”

Adevarata Fericire incepe cu momentul in care realizam ca familia noastra inseamna altceva decat ce era pana acum! Ceva mult mai mult si mai frumos! Adevarata Fericire incepe atunci cand mama ta, tatal tau, fratii si surorile tale ajung sa fie in inima ta toti cei ce au Lumina! (am spus “incepe”…va fi un moment cand TOTUL va fi Famila TA)! Tin minte momentul magic cand cineva m-a intrebat dupa un curs Karuna Reiki ce e cu ea. Era altfel… Se temea ca nu mai iubeste! Pentru ca intre familia ei si alte suflete, iubirea incepea sa semene, sa fie la fel: IUBIRE PURA!

Adevarata Fericire este atunci cand Luminile se intalnesc, se recunosc si se unesc! Si din comuniunea lor iau nastere stele, galaxii si universuri! Adevarata Fericire este pentru noi (Alina si George) clipa unica cand ne recunoastem intru Lumina si devenim Una intru Iubire! Familie de Suflete? Suflete pereche? Nici nu conteaza! Adevarata Fericire este in momentul cand ne topim unii in Iubirea celorlalti! Tineri si mai putin tineri! Unii cu examene, altii cu copii acasa, unii cu dorurile tineretilor in inima, altii cu pacea varstnica a intelepciunii… ne cautam si ne adunam constant, nu pentru a invata ceva, ci pentru a deveni ceva impreuna! O Constiinta a Luminii si a Iubirii. O Constiinta a Frumusetii si a Bunatatii! O Constiinta care prin simplul fapt ca exista, produce o schimbare pozitiva in acest Univers!

Adevarata Fericire exista! Iar noi suntem cei norocosi care am gasit-o si o traim! Adevarata Fericire o traim fiind impreuna cu voi: fratii si surorile noastre; regasindu-ne dupa zeci de existente, cautandu-ne poate pe zeci de planete, astepatand sute de ani doar pentru o viata – ACEASTA VIATA! Viata in care IMPREUNA avem sansa de a IMPLINI DESTINUL PLANETEI! Aceasta este viata in care, dupa atatea renasteri, vom asista la “focurile de artificii”! Sarbatoarea va veni! Curand! Pana atunci avem timp sa ne bucuram de Adevarata Fericire, sa ne bucuram de fiecare clipa in care sufletele noastre se cauta, se gasesc si se iubesc, devnind un singur Suflu de Lumina si Iubire!

Adevarata Fericire este atunci cand te regasesti in ochii care te privesc, in corpul care experimenteaza alta viata, in cel din fata ta. Adevarata Fericire este Fericirea cand descoperi si traiesti UNIMEA! Faptul ca SUNTEM UNU, UNA, ACELASI, UNICUL, FRUMOSUL, IUBIREA, ADEVARUL, DIVINUL!

Fiti Binecuvantati Suflete de Lumina! Va Iubim regasindu-ne in voi, manati de Dorul de-a fi UNUL!

 

COMMENTS