Adevărata Fericire

Adevărata Fericire

Adevărata Fericire este atunci când sufletele se unesc în puritatea lor și miracolele se întâmplă. In acele clipe Cerurile se deschid, Binecuvântările divine se coboară si Lumina divină ne îmbrațisează, martoră fiind acestui miracol. Am avut șansa să realizez acest lucru odată cu prima seara reiki din acest an! Atunci a fost momentul cand am realizat că proiectul nostru “De la Suflet la Suflet” a devenit realitate! Atunci am avut bucuria să constat că nu ne-am adunat într-o seară de iarnă pentru a vorbi despre reiki, pentru a practica, sau pentru a ne împărtăși unii altora din experiență. A fost momentul cand Sufletele noastre abia așteptau sp se regăsească, să fie în comuniune, să se dăruiască unele altora, să se iubească și să se bucure că această clipă unică există! Puteam să fi vorbit despre orice, puteam să fi făcut orice, ar fi fost doar un motiv ca să fim din nou împreună! Drept dovadă că nu am mai avut timp de reiju, meditație și multe altele! Oare ce am făcut în tot acel timp?!

Am înțeles acum o parte a mesajului de la îngeri pentru acest an: ”Căutați-vă și găsiți-vă, recunoașteți-vă și uniți-vă, voi toți ce-aveți Lumină! Fiți sprijin Lumii voastre!”

Adevărata Fericire începe cu momentul în care realizăm că familia noastră înseamnă altceva decât ce era până acum! Ceva mult mai mult și mai frumos! Adevărata Fericire începe atunci ând mama ta, tatăl tău, frații și surorile tale ajung să fie în inima ta toți cei ce au Lumină! (am spus “începe”…va fi un moment cand TOTUL va fi Famila TA)! Țin minte momentul magic când cineva m-a întrebat dupa un curs Karuna Reiki ce e cu ea. Era altfel… Se temea că nu mai iubește! Pentru că între familia ei și alte suflete, iubirea începea să semene, să fie la fel: IUBIRE PURĂ!

Adevărata Fericire este atunci cand Luminile se întâlnesc, se recunosc și se unesc! Și din comuniunea lor iau naștere stele, galaxii și universuri! Adevărata Fericire este pentru noi (Alina și George) clipa unică când ne recunoaștem întru Lumină și devenim Una întru Iubire! Familie de Suflete? Suflete pereche? Nici nu contează! Adevărata Fericire este în momentul când ne topim unii în Iubirea celorlalți! Tineri și mai puțin tineri! Unii cu examene, alții cu copii acasă, unii cu dorurile tinereților în inimă, alții cu pacea vârstnică a înțelepciunii… ne căutăm și ne adunăm constant, nu pentru a învăța ceva, ci pentru a deveni ceva împreună! O Conștiință a Luminii și a Iubirii. O Conștiință a Frumuseții și a Bunătății! O Conștiință care prin simplul fapt că există, produce o schimbare pozitivă în acest Univers!

Adevărata Fericire există! Iar noi suntem cei norocoși care am găsit-o și o trăim! Adevărata Fericire o trăim fiind împreună cu voi: frații și surorile noastre; regăsindu-ne dupa zeci de existențe, căutându-ne poate pe zeci de planete, așteptând sute de ani doar pentru o viață – ACEASTĂ VIAȚĂ!

Adevărata Fericire este atunci când te regăsești în ochii care te privesc, în corpul care experimentează altă viață, în cel din fața ta. Adevărata Fericire este Fericirea când descoperi și trăiesti UNIMEA! Faptul că SUNTEM UNU, UNA, ACELAȘI, UNICUL, FRUMOSUL, IUBIREA, ADEVARUL, DIVINUL!

Fiți Binecuvântate Sufletele de Lumină! Vă Iubim regăsindu-ne în voi, mânați de Dorul de-a fi UNUL!

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Contact Us

acest site face parte din grupul