ACTIVAREA IDA, PINGALA & SUSHUMNA

COPACUL SEFIROTIC
CURS REIKI USUI PENTRU ÎNCEPĂTORI
SEMINAR SPECIAL: PRACTICA TREZIRII CONȘTIINȚEI

Sâmbătă 28 Iulie (11.00-14.00)

Activarea IDA, Pingala & Sushumna

 

Cel care vrea să pătrundă în lumea sublimă a lui Kether trebuie să dobândească mai întâi “corpul de Glorie care are structura diamantului și frumusețea transparentă a cristalului” – Cabala

 

În tradiția tibetană Corpul Curcubeu (corpul de lumină) este garanția obținerii iluminării totale! Corpul Curcubeu reprezintă capacitatea corpul fizic de a se transforma în lumină.

Aproape toți Maeștrii liniilor principale budhiste au atins acest nivel. Sunt nenumărate mărturii care confirmă faptul că la trecerea în neființă a acestor Maeștri apar tot felul de fenomene inexplicabile: curcubee pe cerul senin, explozii de lumină, mirosuri parfumate care persistă zile în șir, obiecte care se încarcă cu energie, etc. Corpul unei ființe care atinge acest stadiu de iluminare se transformă integral în lumină și dispare, sau începe să se micșoreze (din momentul morții) păstrându-și proporțiile până ajunge la dimensiunile unei păpuși!

În acest seminar vom face primii pași în parctica atingerii corpului Curcubeu prin activarea celor 3 nadisuri principale ale corpului: Ida, Pingala și Sushumna prin tehnicile speciale tibetane! Aceste tehnici au fost transmise printr-o linie neîntreruptă de Maeștri tibetani din tradiția Bon.

 

Ce vom practica sâmbătă:

1. Purificarea preliminară

2. Tehnica celor 9 respirații purificatoare

3. Curățarea și echilibrarea canalului central 1

 4. Activarea canalului central

 5. Respirația contemplativă pentru activarea corpului curucubeu

 

Cost: 150 lei
Înscriere: info@desavarsirespirituala.ro

 

ÎNSCRIERE CURS

Înscrierile se fac pe adresa info@desavarsirespirituala.ro

sau completând formularul de mai jos

COMMENTS