SKHM | SEICHIM | SEKHEM

FORMA RIDICĂRII RINICHILOR
AI GRIJA DE VIATA TA! DE URMATOAREA TA VIATA!
RUGĂCIUNEA SUFLETELOR GEMENE

 AnkhNu am fost pregatit sa adopt un document care sa afirme: iata ce este SKHM. Nu am fost capabil sa il definesc, si de aceea am evitat sa o fac. SKHM inseamna sa experimentezi, iar fiecare experienta este unica pentru fiecare individ. Intentia mea este ca oricine sa se inalte deasupra oricarei asteptari si experiente pe care le-am avut eu personal. Este extrem de emotionant sa vezi cum, doar plantand semintele energiei SKHM in cursanti, fiecare va obtine din ele ceea ce doreste. Reamintiti-va ca nu exista nici o limitare, si atunci de ce sa o cautam? Dand un nume acestei energii, avem tendinta de a o eticheta. Cand am inceput sa predau SKHM, intentia mea a fost ca acesta sa se dezvolte si sa evolueze cu fiecare individ, fara a depinde de credinta cuiva, si in special a mea. Energia a evoluat de-a lungul timpului, este in continua schimbare si va evolua mai departe…

Aceasta energie are mai multe denumiri deoarece la momentul cand am inceput sa predau acest sistem, forma de predare a fost una orala, fara materiale scrise. Asadar,  atunci cand vorbim de SKHM, Seichem sau SKHM, ne referim de fapt la aceesi energie.

Adevarul este ca Energia Sekhem este cel mai bun profesor pentru inima voastra. Energia va va ghida singura si va va duce atat de departe in evolutia spirituala, incat pentru unii oameni ar trebui o practica spirituala de o viata sa ajunga la acest nivel la care va conduce SKHMul, al experimentarii iubirii infinite prin toata finta voastra”.

Patrick Ziegler

Istoria SKHM de la inceputuri pana in prezent

 

Patrick Ziegler a fost persoana care printr-o experienta deosebita avuta in Marea Piramida din Egipt, a readus aceasta energie straveche in zilele noastre.

Istoria SKHM relatata de Patrick Ziegler in 1998

“M-am asezat langa sarcofag si am inceput sa meditez. La un moment dat, am auzit un bubuit ca de gong, urmat de un sunet ascutit… Eram inspaimantat si nu puteam sa ma misc. Apoi am simtit o forma de energie ce plutea deasupra mea. Parea un vartej, facand cercuri in jurul meu si apasandu-ma apoi tot mai puternic… Frica a disparut ca prin minune si m-am simtit inconjurat de o Iubire fara sfarsit, ce iradia in toata fiinta mea. Frica se transformase intr-o mare Iubire. Pe masura ce simteam aceasta iubire care imi invaluia corpul, incepeam sa-mi revin si puteam sa aud din nou sunetele… Mi-am dat seama ca, in timpul acelei experiente, sunetul care se auzise cel mai frecvent fusese cel al inimii mele. Era ca si cum intai ar fi fost transpus in exteriorul meu, apoi in interior, incremenind in zona inimii. Si, pentru tot restul noptii, m-am intins pe jos, simtind energia din inima mea cum se misca in tot corpul, acceptand prin aceasta orice altceva urma sa primesc. Si intreaga noapte am stat scaldat in acea baie a Iubirii.

[…] Am fost indrumat catre o scoala sufi situata in apropiere. Cei care meditau acolo m-au invitat inauntru, iar dupa ce le-am spus ce caut, unul dintre ei a raspuns: „Da, il cunoastem pe seicul Sayyidi Fahruddin Mohamed Osman Abduh al-Burhani (liderul sufistilor mistici Tariqa Burhaniya). Locuieste in Sudan acum, dar, daca vrei sa ramai aici, te putem invata tot ceea ce ne-a invatat seicul pe noi.“ Am ramas acolo timp de o saptamana si am practicat o meditatie foarte asemanatoare cu ceea ce facusem eu in Marea Piramida. Am invatat si un dans, dar nu pe cel cunoscut, in care miscarile se desfasoara in forma de spirala, ci ceva nou… Toate elementele ce compuneau dansul se desfasurau de la stanga spre dreapta, intr-un fel de model al infinitului. Din cate imi amintesc, sufistii il numeau zikir (dhikr)… Tobele bateau intr-un ritm ametitor, ei cantau, iar energia crestea din ce in ce mai mult. Apoi se asezau jos, stand linistiti o vreme, dupa care o luau din nou de la capat. Si faceau aceasta o noapte intreaga! Dupa o saptamana am inceput sa am viziuni despre un barbat cu turban, imbracat complet in portocaliu, si, spunand aceasta celorlati din grup, ei m-au asigurat ca unul dintre darurile spirituale ale seicului era acela de a aparea in visele lor si de a-i invata in acest mod.

[…] Seicul mi-a spus privindu-ma in ochi: „Trebuie sa stii ca eu ii invat pe studentii mei sa repete Allah sau sa venereze pe unul dintre profeti. Daca vrei, tu poti sa vizualizezi o lumina stralucitoare“. Stia parca de imposibilitatea mea de a venera o persoana. Asa ca, pentru mine, Allah a devenit All Love (Toata Iubirea).

La jumatatea celei de a doua saptamani aveam febra si eram tintuit in pat. Seicul a venit la mine si mi-a spus: „Stii, poate ca ar trebui sa devii musulman“. Am raspuns ca nu doresc acest lucru, din cauza modului in care musulmanii trateaza femeile. Seicul a zis: „Da, inteleg!“, dupa care a parasit incaperea. Am cautat sa ii raspund, dar deja nu mai era in camera. Am coborat din pat si i-am intrebat pe cei pe care ii intalneam daca il vazusera pe seic. Raspunsul era invariabil acelasi: „Nu, seicul nu a fost aici“. Eram stupefiat… vorbisem cu el, il auzisem, aproape ca il atinsesem, si totusi nu fusese acolo?

[…] O noua lume se deschisese pentru mine dupa acele experiente. Incepusem sa experimentez decorporalizari, cateodata chiar de doua ori pe saptamana. Cea mai incredibila experienta din viata mea a avut loc o data, pe cand stateam si meditam… Am inceput sa aud sunete minunate… voci ale ingerilor, ce coborau peste mine. Iar acei ingeri care cantau ma faceau sa ma simt ca in Rai.

Am stat apoi circa doi ani in Yemen si am continuat sa meditez si sa lucrez cu energia, avand multe experiente minunate. Dar in interiorul meu stiam ca trebuie sa aflu mai multe despre vindecare.

[…] Cand am revenit in SUA, m-am inscris la un curs de masaj la Academia de Arte ale Vindecarii din New Mexico. Acolo erau si clase in care se invatau vindecarea energetica si vindecarea vibrationala.

La un moment dat, o femeie s-a oferit sa imi faca un tratament Reiki. Am acceptat, iar in timpul sesiunii mi-am dat seama ca energia Reiki era foarte asemanatoare cu ceea ce experimentasem eu in piramida. Intr-un weekend, am participat la un curs Reiki pentru primele doua nivele. Informatiile si simbolurile erau foarte interesante, dar doream sa stiu mult mai mult. Aflasem ca Barbara Ray a scris o carte despre Reiki, dar am decis sa ma pregatesc cu nepoata doamnei Takata, Phyllis Furumoto. Am sunat-o si am stabilit sa urmez cursul de maestru Reiki impreuna cu dansa… Si iarasi lucrurile au luat o turnura neasteptata. Bergit, doamna pe care o intalnisem in Egipt, se afla in Santa Fe si dorea neaparat sa ma intalneasca. Ea mi-a transmis mesajul ca seicul decedase, iar ucenicii sai considerau ca eu eram cel mai potrivit, chiar daca nu eram musulman, sa-i raspandesc invatatura. Mi-am luat nivelul de maestru Reiki intr-o saptamana, apoi mi-am rezervat biletul de avion pentru Khartoum. Ajunsi acolo, am fost primiti cu nespusa bucurie de fiul seicului, care mi-a spus ca o anume rugaciune pe care o primisem de la tatal sau era foarte speciala, intrucat seicul nu o mai aratase decat putinor prieteni apropiati. Am petrecut doua saptamani exersand zikir, care, in mod curios, diferea de ceea ce stiusem eu pana in acel moment. Inaintea plecarii am fost binecuvantat si sfatuit sa transmit mai departe invatatura seicului.

Odata intors in SUA, am infiintat un mic grup de tratament, care se intalnea in fiecare seara si facea tratamente.

Aveam sa ma intalnesc la intalnirile grupului cu o doamna pe nume Christine Gerber, care prin channelling (comunicare eterica telepatica) avea sa intre in contact cu o entitate spirituala pe nume Marat, a carei varsta depasea doua mii cinci sute de ani. Acesta i-a revelat Christinei faptul ca lucra cu o energie foarte veche, indicandu-i principalele componente ale numelui acesteia, si anume literele S, K, H, M.“

[…] Curand aveam sa il intalnesc si pe T’Om Seaman. M-a intrebat daca pot sa il initiez la nivelul de maestru Reiki, am fost de acord, dar i-am precizat ca ii voi arata ceva mai mult decat ceea ce dorea sa stie. Atunci am introdus pentru prima data SKHM. Era prin primavara anului 1984 cand l-am initiat (in Garberville, California) pe T’Om Seaman.

[…] Intentia sistemului SKHM este de a se pastra simplu si de a nu include o serie de informatii care sa ii tina pe oameni legati de maestru, ci de a asigura libertatea fiecarui practicant”.

(Din Aurelian Curin, Reiki nontraditional, Editura RAO, 2007)

 

Promotorii acestei energii au fost T’Om Seaman si Phoenix Summerfield (Kathleen McMasters). T’Om Seaman a fost prima persoana care a primit initierea in aceasta energie vindecatoare de la Patrick si primul instructor / maestru SKHM. T’Om a initiat-o apoi pe Phoenix Summerfield si impreuna au contribuit la dezvoltarea acestui sistem minunat de vindecare. Ei au fost cei care au introdus majoritatea simbolurilor SKHM si au creat un sistem propriu-zis de predare.

Patrick Ziegler a continuat sa raspandeasca aceasta energie vindecatoare multidimensionala, sub forma unui sistem denumit sugestiv ALL LOVE (Iubirea Totala). Un sistem in care nu se folosesc simboluri, si care pune accent pe deschiderea inimii spirituale, pe vindecarea emotionala mai ales si pe atingerea iluminarii prin conectarea la Iubirea Toatala, permitand calatoria spiritului nostru inapoi pana la acel ACASA al fiintei care suntem!

Istoria SKHM pe scurt:

1979
Patrick Ziegler a avut initierea spontana in energia SKHM in timp ce se afla in Marea Piramida din Egipt. Deasemenea a studiat cu Seicul Moahmmed Osman Brahani

 1983
Patrick urmeaza cursurile Reiki I si II

 1984
Patrick devine instructor Reiki nivel III a

 1984
Patrick o intalneste pe Christina Gerber care era un channel pentru entitatea Marat (un invatator din India care a predat SKHM acum 2500 ani). Marat ii spune lui Ptrick ca energia cu care lucreaza se numeste SKHM si ii da si alte informatii. Patrick incepe sa practice si sa ofere acordaje in SKHM

 1984
Patrick ii ofera acordajul in SKHM lui Tom Seaman

 1985
Phoenix Summerfield isi incheie trainingul in SKHM cu Faun Parliman si Seaman. Impreuna cu Seaman, canalizeaza noi simboluri SKHM

 1985-1987
Summerfield creaza sistemul Seichim 7 Facets pe care incepe sa il predea

 1991
Kathleen Milner creeaza sistemul Tera Mai Seichem

 1992-1993
Summerfield incepe sa predea sistemul SKHM in Australia, de unde se raspanadeste in intreaga lume.

 1997
Shewmaker primeste noi informatii si formeaza sistemul Sekhem-SKHM-Reiki

 August 1998
Patrick Ziegler incepe sa predea primul curs de instructor SKHM

 

SKHM
Conexiunea cu Sursa SKHM – conectare, amplificare

Cu frecventa SKHM  se poate lucra atat in sedinta unul la unul cat si in grup, de aceea energia SKHM poate fi accesata individual sau in grup! In general conexiunea cu Sursa SKHM se poate realiza prin:

Acordajul / initierea prin procedeul initial folosit la inceput de Patrick
Acordajul dezvoltat de alti maestri SKHM
Printr-o meditatie
Prin infuzarea structurilor cu energia SKHM
O initiere spontana in timpul sesiunii de terapie sau dupa o perioada de lucru cu energia SKHM
 

Intotdeauna maestrul SKHM va stabiliza si va amplifica conexiunea cu Sursa SKHM prin meditatii si tehnici de purificare/ eliberare energetica, emotionala si mentala prin ancorarea energiei SKHM din ce in ce mai profund in interiorul sau.

Conectarea unei persoane la energia SKHM se realizeaza intotdeauna intr-un mod automat in perfect echilibru si armonie cu nevoile actuale ale persoanei respective, precum si cu intentia acesteia.

In general conexiunea cu SKHM va induce in primul rand purificari fizice, emotionale, mentale si spirituale, indepartarea energiilor negative, a blocajelor generate de teama, frica, furie, neiertare si a tot ceea ce implica vindecarea subconstientului.  Eliberarea lucrurilor pe care le-am ascuns adanc in interiorul nostru, ramase nevindecate si care provoaca traume adanci. Trecand dincolo de teama, o persoana isi deschide sistemul energetic pentru a crea oportunitatea infuzarii spontane cu energia de vibratie mare a initierii SKHM. Deseori aceste experiente pot avea loc la cateva ore, zile sau saptamani de la seminarul SKHM. Cu cat o persoana patrunde mai adanc pe taramul temerilor, emotiilor distructive, si isi infrunta aceste traume, cu atat modelul energetic pe care se bazeaza frica se va dezintegra la nivel de celula, tesuturi si sistem energetic, lasand loc Luminii sa infuzeze structurile. Energia SKHM va fi acolo sprijinind acest proces!

Patrick spunea:” Aceasta energie este o initiere in evolutia spirituala. Aduce Lumina acolo unde este intuneric. Aduce la suprafata toate problemele si “demonii” interiori! Ai de facut alegerea de a lucra cu ceea ce iese la suprafata sau de a trece peste aceste probleme, temeri”.

Conexiunea cu Sursa SKHM si amplificarea acestei conexiuni foarte rar se realizeaza intr-o perioada scurta de timp! De obicei este nevoie de luni sau ani de zile de lcuru cu SKHM, pana cand ajungi sa ai o “initiere spontana”!

Prin initiere, Patrick se refera la o infuzare spontana si intensiva a energiei de vibratie superioara, direct in persona respectiva de la Sursa Seichim, Sursa ALL LOVE, fara intermediul cuiva!

Aceasta este cea mai pura forma de conectare si initiere in Sursa SKHM! Ea va aduce o transformare permanenta a constiintei persoanei respective, un fel de a fi, si va descatusa abilitatile personale de a ancora, de a se conecta si de a exprima DIVINUL.

 

COMMENTS