SÂMBĂTĂ 31 MARTIE: INIȚIERILE LIRA

SÂMBĂTĂ 12 MAI: SEMINAR ETAPELE ASCENSIUNII
SÂMBĂTĂ 5 MAI: REGLAREA SISTEMULUI HORMONAL
SÂMBĂTĂ 26 MAI: SEICHIM 7 NIVELE
Sâmbătă 31 Martie (11-15)

SISTEMUL MULTIDIMENSIONAL LIRA

Sistemul Lira este un sistem de evoluție spirituală ce nu face parte din categoria generală a sistemelor REIKI! Inițierile primite în acest sistem nou, se adresează în toatalitate chakrelor superioare, de la chakra 8 până la chakra 12.

Sistemul Lira cuprinde la nivelul de practicant 6 simboluri care au ca obiectiv activarea chakrelor superioare, conectarea la razele planetare, activarea și modificarea ADN-ului precum și inițializarea activării corpului de lumină în dimensiunea a 4-a, și mai apoi a 5-a.

Caracteristica principală a sistemului este aceea de a activa pentru fiecare practicant în parte, toate acele energii și unelte spirituale necesare transformării globale a ființei care suntem în vederea ascensiunii planetare!!!

Lira reprezintă primul pas către trecerea la nivele superioare de Vibrație și Conștiință!

Primul simbol realizează umplerea cu Lumină a tuturor corpurilor noastre, ducănd la purificarea lor și deblochează capacitățile paranormale aflate în stare latentă, amplificându-le pe cele activate deja.

Al 2-lea simbol al sistemului, continuă procesul de purificare început de simbolul Lira, ducând la descătușarea întregului potențial divin din noi. El ne ajută să realizăm uniunea dintre Spirit și Materie.

Al 3-lea simbol înlătură toate defectele comportamentale. Cu o fortă imensă sparge tiparele de gândire greșite. Acum se naște noul OM! Cu această etapă începe activarea Corpului Superior Adam Kadmon și construirea Podului Curcubeu de la extensia de suflet care suntem noi, până la Monadă!

Al 4-lea simbol este cel care ne ajută să integrăm Iubirea Neconditionată în noi si în viata noastră. Cei care ne sprijină în învătarea acestei lectii sunt părintii noștrii biologici din sistemul Sirius. Forța Iubirii începe să ne propulseze prin cele 352 de nivele de evoluție!

Al 5-lea simbol este simbolul chakrei 12. În momentul când am ancorat și am activat în totalitate acest simbol, prima parte a Ascensiunii la nivel Planetar este realizată. Ea se va finaliza odată cu ancorarea și activarea chakrei 16, prima chakră a dimensiunii a 5-a. Acest simbol ne conectează cu Conștiința Hristică si cu toate formele de energie din Univers.

Următorul simbol are multiple caracteristici necesare realizării Ascensiunii Planetare. În primul rând, este simbolul care activează si reprogramează ADN-ul conform noului nivel de evoluție spirituală atins. Cu ajutorul acestui simbol vom activa cele 12 perechi ADN. În al 2-lea rând, facilitează integrarea în noile structuri a energiilor din dimensiunile superioare, de la nivelul Sinelui Superior. El mai are rolul deosebit de important de a calma energiile de la nivelul inimii fizice în timpul Activării Corpului de Lumină în dimensiunea a 5-a, pentru a nu exista efecte secundare mai puțin dorite.

Ultimul simbol de la nivelul de practicant este simbolul care ne ajută la descifrarea geometriei universului, ne ajută să întelegem legile și felul în care a fost realizată Creatia! El amplifică conexiunea cu Monada și conștientizarea Divinului din noi pentru totdeauna!

Aprecierile celor care au urmat acest curs le puteți accesa aici

Cost participare: 300 lei

ÎNSCRIERE CURS

Înscrierile se fac pe adresa  info@desavarsirespirituala.ro

sau completând formularul de mai jos

COMMENTS