SÂMBĂTĂ 26 MAI: SEICHIM 7 NIVELE

SÂMBĂTĂ 12 MAI: SEMINAR ETAPELE ASCENSIUNII
CURS REIKI USUI PENTRU ÎNCEPĂTORI
Sâmbătă 26 Mai (11-16)

CURS SEICHIM 7 NIVELE

Sâmbătă 26 Mai (între orele 11-16) va avea loc cursul prin care ne conectăm la energiile egiptene!

Patrick Ziegler a fost persoana care printr-o experienta deosebita avuta in Marea Piramida din Egipt, a readus aceasta energie straveche in zilele noastre.

Fiind intrebat de provenienta si calitatile energiei iata ce a declarat:

Nu am fost pregatit sa adopt un document care sa afirme: iata ce este Seichim. Nu am fost capabil sa il definesc, si de aceea am evitat sa o fac. Seichim inseamna sa experimentezi, iar fiecare experienta este unica pentru fiecare individ. Intentia mea este ca oricine sa se inalte deasupra oricarei asteptari si experiente pe care le-am avut eu personal. Este extrem de emotionant sa vezi cum, doar plantand semintele energiei Seichim in cursanti, fiecare va obtine din ele ceea ce doreste. Reamintiti-va ca nu exista nici o limitare, si atunci de ce sa o cautam? Dand un nume acestei energii, avem tendinta de a o eticheta. Cand am inceput sa predau Seichim, intentia mea a fost ca acesta sa se dezvolte si sa evolueze cu fiecare individ, fara a depinde de credinta cuiva, si in special a mea. Energia a evoluat de-a lungul timpului, este in continua schimbare si va evolua mai departe…

Aceasta energie are mai multe denumiri deoarece la momentul cand am inceput sa predau acest sistem, forma de predare a fost una orala, fara materiale scrise. Asadar,  atunci cand vorbim de Seichim, Seichem sau SKHM, ne referim de fapt la aceesi energie.

Adevarul este ca Energia Sekhem este cel mai bun profesor pentru inima voastra. Energia va va ghida singura si va va duce atat de departe in evolutia spirituala, incat pentru unii oameni ar trebui o practica spirituala de o viata sa ajunga la acest nivel la care va conduce seichimul, al experimentarii iubirii infinite prin toata finta voastra”.

Seichim 7 Facet

Nivelul I
In cadrul primului nivel vom realiza conectarea la energia vindecatoare seichim prin intermediul simbolului INFINIT,  vom invata sa amplificam energia cu simbolul puterii, vom invata pozitiile palmelor in terapia cu seichim, vom invata sa cream spatii / sfere de energie si sa le folosim in diverse situatii si vom realiza meditatia infinitului, atingerea acelei clipe magice cand ne topim in nefiinta si permitem energiei sa ne initieze la cel mai profund nivel.

Nivelul II
In cadrul acestui nivel vom conecta, calibra, vindeca si purifica corpul emotional si mental cu  energia vindecatoare seichim prin intermediul simbolului MENTAL-EMOTIONAL (Sei He Ki),  vom invata sa transmitem energia la distanta si in timp cu ajutorul SIMBOLUL DISTANTEI (Hon Sha Ze Sho Nen), si vom realiza MEDITATIA ARMONIEI.

Nivelul III
La acest nivel se invata ridicarea gradului de constienta al obiectelor si al formelor gand. Patrundem pe taramul stapanit de preotii atlanti si egipteni, invatand comunicarea cu lumea vazuta si nevazuta la nivele de constienta si constiinta amplificate. Vom invata simbolul ZARA (CHO KU RET) care reprezinta bagheta magica cu ajutorul careia vom realiza aceasta magie. Cu ZARA vom crea Utopia personala a noastra. Acel spatiu viu din care ne vom realiza in lumea astral-spirituala vindecarile la distanta, meditatiile, calatoriile interdimensionale, studierea Akasha si alte lucruri minunate. Vom realiza MEDITATIA ZARA si vom invata sa folosim BANCA COSMICA DE VINDECARE, spatiul nostru sacru de vindecare si studiu spiritual. 

Nivelul IV
Minunate sunt cararile prin care divinitatea ne calauzeste! Iata ca la acest nivel, practicantul Seichim redescopera lumea angelica, devine constient de aportul ei la, lumea noastra si accepta ajutorul ingerilor/ghizilor in evolutia lui spirituala. Niciodata nu suntem singuri in aceasta viata! Ei sunt aici, de la nasterea noastra pana la trecerea noastra in eternitate. Ei reprezinta promisiunea divina ca vom fi calauziti si ajutati in aceasta viata. Totul se intampla prin Ei, si doar prin Ei: fiintele angelice aduc Lumina pe pamant, sunt in adierea vantului, in picaturile ploilor; ingerii sunt integrati in fiinta noastra sfatuindu-ne, ghidandu-ne, bucurandu-se alaturi de noi si plangand impreuna cu noi! Suflul vietii este intretinut de ingeri, comuniunea noastra cu Universul se realizeaza prin intermediul ingerilor si evolutia noastra este sprijinita si ghidata de Ei. La acest nivel, practicantul seichim intelege ca Vindecarea, a lui si a altora, se realizeaza prin fiintele de lumina ce aduc energiile si sprijina integrarea energiei in structuri. Ei sunt cei ce deblocheaza energiile si blocajele din noi, si tot ei sunt cei care ne deschid portile interioare pentru ca noi sa atingem perfectiunea.

La acest nivel invatam simbolul de conectare cu regatul angelic (ARIPILE DE INGER), vom realiza meditatia deblocarii intregului potential divin ce este in noi si vom face primii pasi spre invatarea comunicarii cu ingerii prin intermediul scrisului automat!

Nivelul V
La acest nivel practicantul seichim incepe sa iși indrepte atentia catre realizarea starii de TAO. Traind zi de zi sub influenta transformatoare a energiei seichim, devenim constienti de faptul ca energiile din structurile noastre sunt influentate de cele doua mari forte universale: Yin si Yang. Orice fenomen sau lucru din Univers are doua aspecte, unul Yin si unul Yang, care sunt opuse, dar in acelasi timp, sunt interdependente si se pot transforma unul in celalalt. Taiji-ul este parintele lui Yin si a lui Yang. „Din UNUL ia nastere DOI, iar din DOI iau nastre cele 10.000 de lucruri”. Din WuJi (vidul absolut, golul suprem, starea de nemanifestare) ia nastere TaiJi-ul (yin-ul si yang-ul, masculinul si femininul, cerul si pamantul), iar din Taiji iau nastere cele 10.000 de lucruri (creatia).

In practica zilnica se incearca echilibrarea energiilor interioare, armonizarea noastra cu Universul interior si exterior, echilibrarea energiilor masculine, cu cele feminine din noi, armonizarea noastra cu planeta si cu Universul intreg! Acum este momentul ca practicantul seichim sa integreze cele doua aspecte (yin si yang) in viata lui si sa treaca dincolo de dualitate, sa stapaneasca echilibrul celor doua energii pentru a se reintoarece la starea de vid, la originea tuturor lucrurilor, la iluminare.

Nivelul VI
Odata ajuns la acest nivel, practicantul seichim finalizeaza efortul spiritual inceput la nivelul 1. A venit momentul ca cele 3 mari structuri spiritualale ale fiintei umane (Sinele, Sinele Superior si Monada) sa inceapa procesul de fuziune.

In majoritatea sistemelor de evolutie spirituala se vorbeste despre un Sine sau Ego, care este considerata a fi acea parte din noi care in majoritatea vietii noastre reprezinta acea structura in principal mental-emotionala, care ne conduce. Sinele integreaza personalitatea noastra. Este acea structura a noastra care ne face sa credem ca suntem o fiinta individuala, separata de ceilalti. Sinele este acela care este “conducatorul” nostru, care ne da impresia ca detinem controlul asupra propriei persoane si asupra propriei vieti. El stie ce vreau “eu”. El stie ce e bine pentru mine. El este “eu” si nimic altceva. Si tragedia este ca de aici incepe separarea… Datorita faptului ca suntem adanc inradacinati in Sine, ne este dificil sa aflam cine suntem cu adevarat. Fiecare strat al Sinelui ne taie contactul cu Sinele nostru autentic, cu Sinele Superior. Datorita faptului ca oamenii traiesc de la nivelul Sinelui fals, vietile lor sunt in mare parte false. Tot ce stiu si sunt ei, este ceea ce incearca Ego-ul sa creeze.

Sinele Superior (Sufletul) este acea parte din noi care ne conecteaza direct la taramurile spirituale, este etern, infinit de intelept si transcende constiinta noastra de zi cu zi. El este in legatura cu Divinul pentru ca este o parte a acestuia. Astfel, noi nu suntem doar constient si inconstient, ci mai exista o parte din noi care le transcende pe amandoua. Aceasta depaseste cu mult tot ceea ce stim cu actuala stare de constienta. Este dincolo de tot ce se poate sti prin gandire rationala normala.

Sinele Superior este adesea numit Suflet, adica nivelul superior al Fiintei, fiind cel mai apropiat Divinului, in timp ce sinele individual este reprezentat de ego, aflandu-se sub controlul constientului, si fiind deci implicit responsabil pentru alegerile pe care le facem in decursul vietii. Ego-ul este un amalgam de experiente, credinte, conditionari care ne indeparteaza de firescul divinului din noi. Suntem prinsi intr-o capcana de credinte si conditionari.

La acest nivel se finalizează Seichim 7 Nivele practicant.
Nivelul 7 este nivelul Instructorilor, al Maeștrilor SKHM!

Cost participare: 300 lei

ÎNSCRIERE CURS

Înscrierile se fac pe adresa info@desavarsirespirituala.ro

sau completând formularul de mai jos

COMMENTS