SÂMBĂTĂ 25 NOIEMBRIE: FORMELE TREZIRII ENERGIEI KUNDALINI

SÂMBĂTĂ 9 DECEMBRIE: NIVEL AVANSAT RADIESTEZIE
CURS REIKI USUI PENTRU ÎNCEPĂTORI
VINERI 22 DECEMBRIE: INIȚIERI MELCHISEDEK
Sâmbătă 25 noiembrie (11-15)

FORMELE TREZIRII ENERGIEI KUNDALINI

În scrierile sacre indiene ( în vede și în textele tantrice) se vorbește despre o energie divină aflată la baza coloanei vertebrale.

Asociată adesea cu imaginea unui șarpe care doarme încolăcit, această energie odată trezită, urcă prin coloana vertebrală și prin canalele energetice, activând centrii energetici și realizând o uniune a eului nostru cu sinele superior!

Energia Kundalini poate fi activată prin tehnici speciale, se poate activa spontan sau într-o modalitate naturală atunci când ne-am învățat lecțiile de viață și am înlăturat blocajele energetice din chakre!
Oricare ar fi modalitatea, atunci când energia kundalini se trezește și urcă nestingherită până în chakra a 7-a, are loc o armonizare a energiilor noastre feminine cu cele masculine, eul nostru fizic se unește cu eul spiritual, și noi ajungem într- o stare de uniune cu divinul (samadhi).

Cand energia Kundalini înlătură blocajele de la nivelul centrilor energetici toate darurile și calitățile care se manifestă prin acei centrii energetici ne sunt la îndemână. Acest lucru se întamplăa nu numai datorită faptului că energia kundalini în ascensiunea ei a îndepărtat blocajele ce stau în calea nevoilor noastre, dar și pentru că ea activează o frecvență de rezonanță în aura noastră și începem să atragem ceea ce ne dorim cu adevarat!

În toate culturile și în majoritatea scolilor de spiritualitate se practică anumite forme de trezire a energiei kundalini: în yoga, budhism, qigong și chiar în șamanism!

În cadrul acestui workshop vom practica o suită de tehnici care realizate individual sau împreună, pot conduce la trezirea energiei Kundalini.
În mod special, aceste tehnici realizate în mod constant, conduc la refacerea stării de sănătate a coloanei vertebrale!

Absolut toți participanții la workshopurile precedente au observat faptul că durerile și chiar micile afecțiuni ale coloanei vertebrale dispar chiar pe parcursul cursului!

Așa cum spunea cineva “Kundalini este o scară energetică! Dacă urcăm pe ea, ajungem într-un singur loc: la DIVIN”!


Cost: 300 lei
Reaudiere: 150 lei
Înscrierile se fac pe adresa:
info@desavarsirespirituala.ro

ÎNSCRIERE CURS

Înscrierile se fac pe adresa  info@desavarsirespirituala.ro

sau completând formularul de mai jos

COMMENTS