OPTIMIZĂRI – SESIUNI SPECIALE DE ACORDAJE ȘI INIȚIERI

CURS REIKI USUI PENTRU ÎNCEPĂTORI
FORMELE TREZIRII KUNDALINI (II)
COPACUL SEFIROTIC
Sâmbătă 27 octombrie (de la ora 11.00) și Sâmbătă 03 noiembrie

OPTIMIZĂRI – SESIUNI SPECIALE DE ACORDAJE ȘI INIȚIERI

Optimizările reprezintă o oportunitate de a face un upgrade la structurile noastre energetico-spirituale! De-a lungul anilor am primit mai multe tipuri de acordaje și inițieri. Cu unele s-a lucrat mai des, iar cu altele mai rar. Optimizările sunt acordaje care deblochează și amplifică canalele noastre energetice, ducând la reactivarea și amplificarea acordajelor precedente!

La ce ne ajută o optimizare:

  • optimizarea este un proces foarte eficient de curățare și purificare
  • deblochează canalele energetice
  • mărește capacitatea corpului energetic de a susține un volum mai mare de energie
  • reactivează și amplifică inițierile precedente
  • reface și optimizează conexiunea corp fizic – corp energetic – suflet – spirit
  • ne repune în rezonanță cu programele de evoluție de la nivel sufletesc
  • facilitează primirea de noi inițieri / acordaje (în timpul optimizărilor se primesc deseori acordaje pe frecvențe noi)
  • în general optimizarea este o restetare generală a întregii ființe, îndepărtând din structuri energiile și semnalale reziduale, amplificând energiile la care suntem deja conectați și aducând energie și frecvențe noi

Cum decurge procesul de optimizare

Optimizarea va avea loc individual! Pentru fiecare persoană în parte se va realiza procedura specială de purificare, deblocare canale, reactivare a acordajelor precedente, deschiderea structurilor și canalizarea energiilor specifice. 

Intervalul de timp

Timpul necesar pentru a reazliza optimizarea individuală este de aproximativ 10 minute. Pentru a nu perturba procesul de optimizare, se vor face grupe de 3 persoane care vor alege pentru optimizarea personală unul din intervalele de timp:

Ora 11.00-11.30; 11.30-12.00; 12.00-12.30; 12.30-13.00

Ordinea de alegere a zilei și a intervalului de timp este pe principiul primul venit – primul servit! Sunt 2 zile dedicate optimizărilor. Toată lumea va avea optiunea să aleagă un interval de timp care să-l avantajeze.

Vă rog să specificați la înscriere pentru ce zi și în ce interval de timp doriți să primiți optimizarea! Înscrierile se vor face numai pe adresa de email info@desavarsirespirituala.ro În felul acesta vom ști clar ce interval de timp este disponibil!

Vă aștept cu drag!
George


Cost: 300 lei
Înscrierile se fac pe adresa:
info@desavarsirespirituala.ro

ÎNSCRIERE CURS

Înscrierile se fac pe adresa info@desavarsirespirituala.ro

sau completând formularul de mai jos

COMMENTS