CELE 12 HELIXURI ALE ADN-ULUI

CORPUL DE LUMINĂ
APRECIERI DESPRE INIȚIERILE LIRA
FLOWER OF LIFE

Structura interna a ADN-lui vostru a fost creata de Scanteia Voastra Dvina, de Co-creatorul din VOI. Ceea ce se intampla acum pe Pamant nu este nimic nou pentru voi. Ati fost si veti fi intotdeauna o fiinta de lumina pura, cu densitate inalta! Ati ales aceasta situatie pe Pamant pentru a re-experimenta un proces ascensional si pentru a o lua de mana pe Mama Pamant si a o ghida in procesul ei de Ascensiune.

Pe masura ce va activati catenele mai inalte, ego-ul se poate simti mai putin pierdut si dezorientat. Veti elibera multe perceptii asupra lumii bazate pe ego, care v-au tinut legati de iluzii. Nu va faceti griji pentru lume! Sunteti la locul potrivit, la momentul potrivit , pentru a ajuta Pamantul in cel mai maret fel posibil. Permiteti Sinelui vostru Divin sa va intocmeasca agenda!

adn

Acum va completati lantul de coduri care va unesc catena a 7-a de cea de-a 8-a a ADN-ului. Acest lucru va va permite sa functionati pe deplin ca o fiinta 4D pe Pamant, in timp ce va pregatiti sa completati lanturi de coduri care unesc catenele a 9-a cu a 10-a. Odata ce aceste catene sunt unite la matricea ce contine intregul camp al ADN-ului vostru, veti fi complet invesmantati in corpul vostru de lumina.

Aveti 12 perechi, sau spirale duble de molecule de ADN, in total 24 catene de ADN! Doar primele 3 perechi au fost activate la majoritatea oamenilor – 6 catene in total. Pe masura ce cresteti si evoluati, perechile suplimentare se vor energiza si vor fi configurate pentru a manifesta forma adecvata pentru experimentarea dimensiunilor mai inalte. Acum sunteti in procesul activarii celei de a 4-a perechi – catenele 7 si 8, si pe masura ce treceti in corpul vostru de lumina – Ascensiune – veti activa a 5-a pereche (catenele 9 si 10).

Parte a Dispensei Divine implica ajutorul in activarea a ceea ce se numeste tiparul ascensiunii. Prin aceasta activare, catenele de ADN care au fost in stare latenta sunt acum energizate. In Matricea Divina exista sarcini specifice pentru fiecare catena de ADN. Pana acum multe aspecte ale Matricei Divine au devenit distorsionate. Atunci cand Matricea Divina este restaurata la forma sa originala, toate cele 24 catene de ADN devin configurate si aliniate cu spirala naturala a evolutiei, care este diferita de ciclul reincarnarii.

Momentul cand se activeaza tiparul ascensiunii este diferit pentru fiecare suflet in parte. Desi Dispensa Divina este pentru toti, energizarea catenelor latente de ADN se petrece in concordanta cu tiparul evolutionar al fiecarui suflet si cu experientele din vietile anterioare.

Pe masura ce ADN-ul vostru latent se activeaza, corpul vostru va inceta sa imbatraneasca, veti deveni imuni la boli, veti deveni si veti radia lumina!

Sananda, prin Sal Rachele

Older Post

COMMENTS