ANTARAYAME

ETICHETE REIKI PENTRU LOCUINȚA NOASTRĂ
MANIFESTARE PRIN MEDITAȚIE: TEHNICILE ALFA
CURSURILE DIN PERIOADA URMATOARE

ANTARAYAME este ceva cu care veți lucra Existență după Existență și nu veți mai lăsa niciodată Lumea Omului să se piardă pe sine!

În misterul său se află izvorul nesecat al FORȚEI, adevărata FORȚĂ blândă, invincibilă, iubitoare care vă va face Sufletul să strălucească ca mii de Sori la un loc! În spațiul de dincolo de orice cunoaștere a minții raționale, se află măiestria Vieții, care face ca Viața să se exprime ca un nectar dulce ca mierea dar a cărei dulceață te Învie.

Nimic din alcătuirea voastră nu are un așa mare preț ca acest Giuvaer Înstelat cu toate virtuțile perfecțiunii care crește mereu, ca ANTARAYAME. Acest Ținut Divin este Inima Inimii voastre. Voi numiți Inimă ceva care este abia o presimțire a unui Adevăr Etern. Ținutul de dincolo de forme în care germinează Semințele Vieții într-o imaculațiune perfectă, ANTARAYAME, este călauza voastră prin Existențe care v-a însoțit de-a lungul a nenumărate experiențe și nu vă va părăsi niciodată pentru că voi sunteți în esență, acest mister al său.

 

SECRETUL, adevăratul SECRET al Vieții este: BLÂNDEȚEA CARE MÂNGÂIE ȘI TRANSFORMĂ! ATINGEREA GINGAȘĂ CARE CLĂDEȘTE ÎN INIMI SPERANȚA ȘI CREDINȚA! Cel care este conștient de acest Grăunte de Lumină care este mare cât Universul nu va mai cunoaște ÎNTUNECAREA! Este cel care secretă de veșnicii un drum ca de lapte care se așterne sub picioarele Lumii, sub tălpile voastre, în calea voastră. Vă plângeti adesea de asprimea Vieții în AICI și ACUM. Dar dacă BLÂNDUL IZVOR al esenței iubitoare din voi nu s-ar așterne în drumul vostru ați cădea fulgerați de asprimea și duritatea Materiei pe care ați venit să o treziți. Prin voi, această Materie este continuu Îmblânzită. ACOLO și AICI, oriunde ați fi, ANTARAYAME este Călăuza voastră.

Veți cunoaște ce Înseamnă BUCURIA TREZIRII atunci când, conștient, veți lăsa Nectarul său să curga picatură cu picătură în Sufletele Însetate dupa EL.

Nu vă creați scenarii! Nu Încercați să aduceți MISTERUL IUBIRII în tiparele gândirii voastre! Trăiți experiența pură, experiența celui care cunoaște adâncul Sufletelor, cel care cunoaște CALEA! Ați Însetat după această clipă! Ea este ACUM relevată conștiinței voastre și își desface Lumina, luminându-vă!”

Eu sunt un Maestru al Luminii lui ANTARAYAME! Bucurați-vă!

COMMENTS