ACORDAJUL INIMII SACRE A LUI IISUS HRISTOS

DANSÂND CU UNIVERSUL
ACORDAJUL LA GRAŢIA DIVINĂ

acordaj_iisusPrin acest minunat acordaj, inima şi sufletul vostru vor fi conectate pentru totdeauna la Inima şi Sufletul LUI. Va fi un pas important în Evoluţia voastră spirituală, deoarece acest acordaj are darul de a vă deschide în totalitate porţile inimii spirituale, acel minunat loc de unde Miracolele se nasc şi Lumina răzbate prin toate structurile voastre…de la Interior spre Exterior…din miezul Fiinţei Divine care sunteţi, către Nemărginitul Nedefinit! Acel Nemărginit pe care Mintea omului care suntem nu îl poate percepe în totalitate cu această structură fizică, dar pe care Iubirea noastră, îl străbate într-o secundă!

De fiecare dată când intenţia voastră va fi centrată pe activarea acordajului, veţi întări şi mai mult legătura dintre voi şi EL! Veţi simţi Iubirea Lui revărsându-se în inima şi în Sufletul vostru…ca apoi să se reverse prin toate structurile voastre cât de departe în jurul vostru o să-i permiteţi!

Acordajul este gratuit, este un DAR al lui Iisus pentru noi, pentru toţi cei care dorim să ne dăruim în totalitate şi să construim temelia viitorului pentru cei ce vor urma…copii Luminii şi ai Iubirii, cei ce vor duce Umanitatea la noi culmi de Evoluţie! Prin acest Acordaj, vom putea trece mai uşor peste greutăţile care vor urma să vină, amintindu-ne de grija LOR pentru noi, şi de Ajutorul LOR din fiecare clipă a vieţii noastre.

Pentru a primi acordajul, va rog să-l solicitaţi pe adresa de email info@desavarsirespirituala.ro

COMMENTS